2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bugün büyük temizlik vardı bizde, perişan durumdayım yorgunluktan. Allah razı olsun iyi ki eşim yardım etti yoksaaa .

Kız ne istiyor iki yelek yapmış benimkinde hiç bişey yok ben bilmem der oturur şunu torunuma alayım diye daha 7 yaşındaki oğluma çöp aldığı yok
Yok o konularda hakkını yemem.
Giderek azaldı dedim.
Yoksa sever torunlarını. Örgüsü eksik olmaz. Bi de börek, çörek, mantı vs. yedirmeye bayılır. Bi işimiz vs. olunca bırakırız ilgilenir..

Sarılık olabılır dedi verdırdı cunku hıc yok sut gelmıyoda cabaladıkta

Pompam varda hemsire sıktı sütün yok sagsanda gelmez dedi 2güne gelirmiş

Canım sen düzenli olarak pompala bence
Bebeğinin mama alması dert edilecek bir şey değil, dunyanin sonu degil sonuçta ac kalmaması gerekiyor. Ama anne sütü de çok değerli biliyorsun. Sağmadan süt kanalların açılmaz. Sen bence 2 saatte bir pompala, bol bol uyari yap. Damla da gelse onu kasikla bebeğin ağzına dök

Bir de mamayı neyle veriyosn? Biberonla veriyorsan senin memeni reddedebilir sütun gelse bile. Enjektör ya da kaşık yardımıyla versen daha iyi olur

Allah kolaylık versin. Sağlık versin inşallah hem sana hem bebeğine

Valla canım 9 cm açıklığa rağmen sezeryana giren gordum. Sen bu bilgiyi nerden aldın ki

Hayir öyle bir sey yok catalda doğum anında bile sezeryana dönen durumlar olabiliyor..

Hayir öyle bir sey yok catalda doğum anında bile sezeryana dönen durumlar olabiliyor..
Birkaç yerde ya duydum ya okudum canım hatırlamıyorum ki. Sizin dediğiniz gibiyse iyiymiş.

Cicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤

Canım çok şükür çok geçmiş olsun... GöZünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah
bir Ana daha eklendi aramıza ❤❤ Ay ana demişken dize yaptığım esprili ana terliğimi atayım
ya çok güzel olmuş ama

İlk 10 gün elim hep karnıma gitti hareket etsin istedim. Sonra alıştım. Kızıö büyüdükçe ve bir hamile gördükçe hep burnum sızladı, içimde bir canlı olması fikrini hep özledim rabbim 4 yıl sonra nasip etti yeniden. Bunları da çok özleyeceğim eminim
Ben 9 saat suni sancı almıştım, 4.5 cm açılmam oldu ve ilerleme olmadığı için acil sezaryene almışlardı. Son ana kadar alabilirler diye düşünüyorum.
Tamam normal ama, kesintisiz sızı gibi ağrıyo, bu ne kadar normal??
demek için aradım ebeyi..
Şimdi hastanedeyim..
2 yıl sonra doğum yaptığım odayı falan gördüm.
Çok acaip bi his ☺
Hayırdır inşallah. Ne dediler

Su gibi olan akıntıya “normal” dediler..
Bebek hareketinde azalmaya “normal” dediler..
İdrar aldılar, tansiyon ölçtüler..
12-10 çıktı tansiyon. Bnm normalde düzenli olarak 9-6 dır. Aslında yüksek ama “oo çok normal” dediler
Kilo kontrolü de yaptılar 71,4 kg
11 kilodayım a dostlar.. Hepinizi sollayacağım sanırım..
Şimdi bekliyorum bakalım nst bağlayacaklar sanırım..

Hakkında hayırlısı canım.Mümkünse biraz daha dursun küçük bey.11 kilo gayet normal senin için.Masallah incecik hatunsun.

Yalancılar yokluyor sanırım
Bu haftalarda ortaya çıkıp birden kayboluyor bende doğurcam yakında sanmıştım aynı belirtiler sonradan hooopp geçti bizim bebeklikler 40ı görücek bence

Bu haftalarda ortaya çıkıp birden kayboluyor bende doğurcam yakında sanmıştım aynı belirtiler sonradan hooopp geçti bizim bebeklikler 40ı görücek bence
Yaa bana da öyle geliyo ama 2. bebekler hep 2-3 hafta erken geliyo diye okuyorum, çevremde de öyle oldu hep..
Bi’ acaba ters köşe olur mu die düşünüyorum işte..
Totalde ağrılı geçen 5. Hafta bu. Artık bitsin yaşancı sancısı yahu

Benimde bugün ara ara belinden bacagıma doğru inen sızı şeklinde ağrılar oldu hazırlık gibi bişi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…