ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
Yok o konularda hakkını yemem.Kız ne istiyor iki yelek yapmış benimkinde hiç bişey yok ben bilmem der oturur şunu torunuma alayım diye daha 7 yaşındaki oğluma çöp aldığı yok
Bende 2.gun 1 damlayi zor cikardim canim sonra 2 yil emzirdimPompam varda hemsire sıktı sütün yok sagsanda gelmez dedi 2güne gelirmiş
Agzın bal yesin inşallah canımBol su iç, bebeğini göğsüne al birlikte uyu dinlen uzan.. Vücut bebeği doğurduğunu farketsin iyice, sütün gelicektir bir iki güne nasılsa.
O zaman kadar mama ile idare etsin bebiş, sonrası güllük gülistanlık
Sarılık olabılır dedi verdırdı cunku hıc yok sut gelmıyoda cabaladıktaCanım sütün gelişi de yapısal. Benim tam 24. saat dolunca geldi. Sen gelsin gelmesin emzir. Hastane veriyorsa mama da verebilirsin. Bize vermedilerdi. Normal rutinde emzirme politikası belirlemişler. Tabii şeker sarılık vs. problem olsa verirlerdi.
Ay inşallahBende 2.gun 1 damlayi zor cikardim canim sonra 2 yil emzirdim
Pompam varda hemsire sıktı sütün yok sagsanda gelmez dedi 2güne gelirmiş
Kızlar kaç cm açılmadan sonra sezaryana alınmıyor öyle bir şeyler duymuştum. Diyelim ki 5 cm açıklığın var. Bebek artık kanala girdiği için sezaryene alinmiyormus. Normal doğum yapmak zorundaymissin.
Hayir öyle bir sey yok catalda doğum anında bile sezeryana dönen durumlar olabiliyor..Kızlar kaç cm açılmadan sonra sezaryana alınmıyor öyle bir şeyler duymuştum. Diyelim ki 5 cm açıklığın var. Bebek artık kanala girdiği için sezaryene alinmiyormus. Normal doğum yapmak zorundaymissin.
Canım sen düzenli olarak pompala bence
Bebeğinin mama alması dert edilecek bir şey değil, dunyanin sonu degil sonuçta ac kalmaması gerekiyor. Ama anne sütü de çok değerli biliyorsun. Sağmadan süt kanalların açılmaz. Sen bence 2 saatte bir pompala, bol bol uyari yap. Damla da gelse onu kasikla bebeğin ağzına dök
Bir de mamayı neyle veriyosn? Biberonla veriyorsan senin memeni reddedebilir sütun gelse bile. Enjektör ya da kaşık yardımıyla versen daha iyi olur
Allah kolaylık versin. Sağlık versin inşallah hem sana hem bebeğine
Valla canım 9 cm açıklığa rağmen sezeryana giren gordum. Sen bu bilgiyi nerden aldın ki
Birkaç yerde ya duydum ya okudum canım hatırlamıyorum ki. Sizin dediğiniz gibiyse iyiymiş.Hayir öyle bir sey yok catalda doğum anında bile sezeryana dönen durumlar olabiliyor..
Cicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤
ya çok güzel olmuş amabir Ana daha eklendi aramıza ❤❤ Ay ana demişken dize yaptığım esprili ana terliğimi atayım
Sagolun tesekkürler :)Canım çok şükür çok geçmiş olsun... GöZünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah❤
ya çok güzel olmuş ama❤
İlk 10 gün elim hep karnıma gitti hareket etsin istedim. Sonra alıştım. Kızıö büyüdükçe ve bir hamile gördükçe hep burnum sızladı, içimde bir canlı olması fikrini hep özledim rabbim 4 yıl sonra nasip etti yeniden. Bunları da çok özleyeceğim eminimSevgili doğum yapa arkidişler ,simdi kızım icimde gerinirken ayağını hissettim resmen bi duygulandım 8 9 gunumuz kaldı aynı bedende.. hüzünlendim. Dısarı cıkınca cok özlediniz mi o halleri, yoksa kucağında sevmek o kadar güzelki aklımıza bıle gelmıyor mu dersınız
Ben 9 saat suni sancı almıştım, 4.5 cm açılmam oldu ve ilerleme olmadığı için acil sezaryene almışlardı. Son ana kadar alabilirler diye düşünüyorum.Kızlar kaç cm açılmadan sonra sezaryana alınmıyor öyle bir şeyler duymuştum. Diyelim ki 5 cm açıklığın var. Bebek artık kanala girdiği için sezaryene alinmiyormus. Normal doğum yapmak zorundaymissin.
Hayırdır inşallah. Ne dedilerTamam normal ama, kesintisiz sızı gibi ağrıyo, bu ne kadar normal??
demek için aradım ebeyi..
Şimdi hastanedeyim..
2 yıl sonra doğum yaptığım odayı falan gördüm.
Çok acaip bi his ☺
Su gibi olan akıntıya “normal” dediler..İlk 10 gün elim hep karnıma gitti hareket etsin istedim. Sonra alıştım. Kızıö büyüdükçe ve bir hamile gördükçe hep burnum sızladı, içimde bir canlı olması fikrini hep özledim rabbim 4 yıl sonra nasip etti yeniden. Bunları da çok özleyeceğim eminim
Ben 9 saat suni sancı almıştım, 4.5 cm açılmam oldu ve ilerleme olmadığı için acil sezaryene almışlardı. Son ana kadar alabilirler diye düşünüyorum.
Hayırdır inşallah. Ne dediler
Su gibi olan akıntıya “normal” dediler..
Bebek hareketinde azalmaya “normal” dediler..
İdrar aldılar, tansiyon ölçtüler..
12-10 çıktı tansiyon. Bnm normalde düzenli olarak 9-6 dır. Aslında yüksek ama “oo çok normal” dediler
Kilo kontrolü de yaptılar 71,4 kg
11 kilodayım a dostlar.. Hepinizi sollayacağım sanırım..
Şimdi bekliyorum bakalım nst bağlayacaklar sanırım..
Sarılık olabılır dedi verdırdı cunku hıc yok sut gelmıyoda cabaladıkta
Durur durur doğumla alakası olmayan ağrılar bunlar bence..Hakkında hayırlısı canım.Mümkünse biraz daha dursun küçük bey.11 kilo gayet normal senin için.Masallah incecik hatunsun.
Yalancılar yokluyor sanırımSu gibi olan akıntıya “normal” dediler..
Bebek hareketinde azalmaya “normal” dediler..
İdrar aldılar, tansiyon ölçtüler..
12-10 çıktı tansiyon. Bnm normalde düzenli olarak 9-6 dır. Aslında yüksek ama “oo çok normal” dediler
Kilo kontrolü de yaptılar 71,4 kg
11 kilodayım a dostlar.. Hepinizi sollayacağım sanırım..
Şimdi bekliyorum bakalım nst bağlayacaklar sanırım..
Yaa bana da öyle geliyo ama 2. bebekler hep 2-3 hafta erken geliyo diye okuyorum, çevremde de öyle oldu hep..Yalancılar yokluyor sanırım
Bu haftalarda ortaya çıkıp birden kayboluyor bende doğurcam yakında sanmıştım aynı belirtiler sonradan hooopp geçtibizim bebeklikler 40ı görücek bence
Benimde bugün ara ara belinden bacagıma doğru inen sızı şeklinde ağrılar oldu hazırlık gibi bişi heraldeYalancılar yokluyor sanırım
Bu haftalarda ortaya çıkıp birden kayboluyor bende doğurcam yakında sanmıştım aynı belirtiler sonradan hooopp geçtibizim bebeklikler 40ı görücek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?