2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar selam Kontrole gittik bugün iki kuzum da sadece anne sütüyle 5 günde 200 er gram almışlar, eşim ve kaynanama bir bakışım vardı anlatamam size, zafer benim diye. Hemşire de baya övdü beni, oooh moralim yeine geldi yeminle, artık o kv bana mobing yapamaz. Memişlerime kurban olsunlar
Her iki kuzu da doğum kilolarıno geçtiler.
Kızlar bu arada doğurmayan kaç kişi kaldı, allah sağlıkşa doğurmayı nasip etsin kızlar.

@deeploneliness ZehranurHifa geçmiş olsun güle güle büyütün bebişlerinizi
çok sevindim senin adına canım, yaparsın demiştim maşallah kuzucuklara

Kızlar yatışım yapılacak 3 cm açıklık varmış. İkinci doğum olduğu için bırakmadılar
Canım doğum olmuş sanırım sağlıkla büyüt inşallah

Ya kızlar benim oğlanın dünden beri çok gazi var damla bile işe yaramıyor artık,doğru düzgün uyumuyor. Ne yapabilirim? Karnına masaj yapıyorum arada ama
Çaresini bulduysan bana da söyle canım
1. ay aşısı bizimde perşembe yapılcak
aşı sonrası ateş huysuzluk oldu mu kızlar
en çok ondan korkuyorum
Yok canım olmadı hepatit aşısının tekrarı bu
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt
Kızlar bebeğiniz doğum kilosuna ne kadar zamanda ulaştı acaba benim bebeğim 9 günlük. Dogum kilosunun 60 gram altında doktor biraz daha almalıydı dedi.
İki haftada doğum kilosunu yakalamalı demişti çocuk dru canım
Benimkinden de ses yok
Evet 2. Aşı. Birinci aşı çok kolay tinlamadi bile . Bu verem aşısı zor
Geçmiş olsun canım ateş mi yaptı
Hepinizden Allah razı olsun kızlar. Doğum saati 10 ceyrek. 3450 gr 48 cm. Dikişlerim var az
Gözünaydın canım sağlıksa büyüt

Hoşgelmiş mini minnak kız çocuğusuuu ömrü güzel olsun canım gözünaydın

Sayecim Bi damla var Eylül öztürkte görmüştüm çok pahalı da değil denemeye değer bebeğe verilmiyor sen içtiğin suya katıyorsun Bi bak istersen o çok memnun kalmıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar selam halimiz harap iki gündür gazdan yarım saat bile uyumuyorlar sürekli ık mık. Sizler nasılsınız
canım bizim de gece 12 ve 3 arası hep gazları oluyordu bio gaia damla aldık dün rahatlattı bugün 2. Kez deneyeceğiz bakalım.
@deeploneliness ZehranurHifa geçmiş olsun güle güle büyütün bebişlerinizi

çok sevindim senin adına canım, yaparsın demiştim maşallah kuzucuklara
Sağol canım benim, valla hiçbir şey kaynanama karşı zafer kazanmam kadar keyifli gelmedi

Kızlar bu arada ikizlerin fotolarını atın ya özelden özledim çok tatlılar.

Ayyy banada bi bastan anlatin su uyku egitimini sabah 4e kadar debelenmekten canim cikiyo

Gözünaydin canm.Allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…