Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahHepinizden Allah razı olsun kızlar. Doğum saati 10 ceyrek. 3450 gr 48 cm. Dikişlerim var az
Kızlar dua edin inşaAllah. Hastane yolundayım sancılar 2-3 dk da bir.
Hayırlı olsun, yavrunun ömrü bereketli olsun.Hepinizden Allah razı olsun kızlar. Doğum saati 10 ceyrek. 3450 gr 48 cm. Dikişlerim var az
Kızlar selamKontrole gittik bugün iki kuzum da sadece anne sütüyle 5 günde 200 er gram almışlar, eşim ve kaynanama bir bakışım vardı anlatamam size, zafer benim diye. Hemşire de baya övdü beni, oooh moralim yeine geldi yeminle, artık o kv bana mobing yapamaz. Memişlerime kurban olsunlar
Her iki kuzu da doğum kilolarıno geçtiler.
Kızlar bu arada doğurmayan kaç kişi kaldı, allah sağlıkşa doğurmayı nasip etsin kızlar.
Allah kolaylık versin canım benimkilerde akşamları sancılanıyor çabuk düzelirler inşallahKızlar selam halimiz harap iki gündür gazdan yarım saat bile uyumuyorlar sürekli ık mık. Sizler nasılsınız
Oh sonundaHepinizden Allah razı olsun kızlar. Doğum saati 10 ceyrek. 3450 gr 48 cm. Dikişlerim var az
Canım doğum olmuş sanırım sağlıkla büyüt inşallahKızlar yatışım yapılacak 3 cm açıklık varmış. İkinci doğum olduğu için bırakmadılar
Çaresini bulduysan bana da söyle canımYa kızlar benim oğlanın dünden beri çok gazi var damla bile işe yaramıyor artık,doğru düzgün uyumuyor. Ne yapabilirim? Karnına masaj yapıyorum arada ama
Yok canım olmadı hepatit aşısının tekrarı bu1. ay aşısı bizimde perşembe yapılcak
aşı sonrası ateş huysuzluk oldu mu kızlar
en çok ondan korkuyorum
Gözünaydın canım sağlıkla büyütMerhaba kızlar ancak yazabiliyorum cuma sabaha karşı 6 gibi suyum gelince apar topar hastaneye gittik 1 cm açıklıkla doğum başlamıştı , bi süre devam ettik suni sancılar vs derken 5cm de epidural yapıldı ve 13.30 gibi oğlumu kucagıma aldım 3700 gr 51 cm
Bizim koca kafa cıkarken biraz yırtmış beni baya bi dikişlendim o yüzden ama doğuran arkadasların hep dediği gibi inanılmaz bir duygu onu kucagına alınca yasadıgın duyguları anlatmak imkansızmışbundan sonra emzirme gaz vs muhabetlerinde fırsat buldukça görüşmek üzere
İki haftada doğum kilosunu yakalamalı demişti çocuk dru canımKızlar bebeğiniz doğum kilosuna ne kadar zamanda ulaştı acaba benim bebeğim 9 günlük. Dogum kilosunun 60 gram altında doktor biraz daha almalıydı dedi.
Benimkinden de ses yokBebelerden kvlerden farklı bir konuda bugün aklıma gelen birşey var.
Benim babam bende ve diğer 2 kardeşimde de anneme doğumlarda ya eve çiçek yaptırmış ya da hediye almış (çok düşünceli bir eştir) fakat 13 gün oldu Doğum yapalı benimkinden hiç ses yok.
Sizde durumlar nedir kızlar eşlerinizden bir hediye geldi miazıcık kocaları çekiştirelim
Geçmiş olsun canım ateş mi yaptıEvet 2. Aşı. Birinci aşı çok kolay tinlamadi bile . Bu verem aşısı zor
Gözünaydın canım sağlıksa büyütHepinizden Allah razı olsun kızlar. Doğum saati 10 ceyrek. 3450 gr 48 cm. Dikişlerim var az
Hoşgelmiş mini minnak kız çocuğusuuu ömrü güzel olsun canım gözünaydınHanımlar tek tek alıntı yapamıyorum su an 3210 gr 50 cm minnak biraz da nazlı bir kızım oldu. Doğumum kolay ve hızlı geçti. Aktif sancı dönemim kısa sürdü yalnız varis varmış dikislerim kanadı. Epizyotomi açılmadı.. Detayları anlatırım biraz dinleneyim
İnşallah canımAllah kolaylık versin canım benimkilerde akşamları sancılanıyor çabuk düzelirler inşallah
Sayecim Bi damla var Eylül öztürkte görmüştüm çok pahalı da değil denemeye değer bebeğe verilmiyor sen içtiğin suya katıyorsun Bi bak istersen o çok memnun kalmıştıCanım doğum olmuş sanırım sağlıkla büyüt inşallah
Çaresini bulduysan bana da söyle canım
Yok canım olmadı hepatit aşısının tekrarı bu
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt
İki haftada doğum kilosunu yakalamalı demişti çocuk dru canım
Benimkinden de ses yok
Geçmiş olsun canım ateş mi yaptı
Gözünaydın canım sağlıksa büyüt
Ben travelci değilim kabin tipi onlayn bende o yüzden affet başak KankicimBebek arabası demistim ya ben hani
Hepinizden Allah razı olsun kızlar. Doğum saati 10 ceyrek. 3450 gr 48 cm. Dikişlerim var az
canım bizim de gece 12 ve 3 arası hep gazları oluyordu bio gaia damla aldık dün rahatlattı bugün 2. Kez deneyeceğiz bakalım.Kızlar selam halimiz harap iki gündür gazdan yarım saat bile uyumuyorlar sürekli ık mık. Sizler nasılsınız
Sağol canım benim, valla hiçbir şey kaynanama karşı zafer kazanmam kadar keyifli gelmedi@deeplonelinessZehranurHifa geçmiş olsun güle güle büyütün bebişlerinizi
çok sevindim senin adına canım, yaparsın demiştim maşallah kuzucuklara
kaç günlük oldunuz canım
ben 25 günlükten beri uyku eğitimi demiyimde bişeyler yapmaya çalıştım kıza oldu galiba
dün akşam 7 buçukta uyudu şimdi kalktı
ki emiyo şuan belki yine geri uyucak
uyumasa bile aldım ben uykumu
Selma 1 sen 2 karamel 3 ben 4 benceSıradaki ?Selmaal25 D Derenimo2 __karamel__
Ben dereceye girerim artık 4. Olmayı kabullenemem bu saatten sonra
Merhaba kızlar ancak yazabiliyorum cuma sabaha karşı 6 gibi suyum gelince apar topar hastaneye gittik 1 cm açıklıkla doğum başlamıştı , bi süre devam ettik suni sancılar vs derken 5cm de epidural yapıldı ve 13.30 gibi oğlumu kucagıma aldım 3700 gr 51 cm
Bizim koca kafa cıkarken biraz yırtmış beni baya bi dikişlendim o yüzden ama doğuran arkadasların hep dediği gibi inanılmaz bir duygu onu kucagına alınca yasadıgın duyguları anlatmak imkansızmışbundan sonra emzirme gaz vs muhabetlerinde fırsat buldukça görüşmek üzere
Ben mamas papas aldım bütün arkadaşlarım onu önerdi. İndirimden yakaladık. Ama tabii daha kullanmadığımız için bişe sölüyememiyom ama herkes çok memnunBebek arabası demistim ya ben hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?