2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
merhaba güzel anne adayları kısmet olursa bende ağustos annesi olucam ama sezaryenli olduğum için temmuz sonuda olabilir 10 ağustos görünüyor doğum o yüzden temmuz sonuda olabilir.hakkımızda hayırlısı
daha doktora gitmedim şuan 4+4 günlük hamileyim .sizler bebeği kaç haftalık gördünüz 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum görebilirmiyim bebeği ozman 6+4 olacak inşallah

Ben Bugün magnezyumu sorucam kızlar tekrar çağırdı birazdan gidicem doktora
Sen yurtdışındaydin dimi

Kızlar bide aşerdinzi mi hiç ben aşerdim 1 haftadır yeşil erik arıyoruz sonunda bulduk aklınızda olsun aseriyorum.net her mevsimin her türlü şeyin dondurulmus hali var kargoyla yolluyorlar
Gelince memnun kalirsan yazyine ne zaman ihtiyaç olacağı belli olmaz

O doktordan değil cihazdan kaynaklı olabilir. Yani özelde daha yeni ve detaylı gösteren cihazlara sahip olabilirler yoksa devletteki neden görmesin dimi. Ha bir de ultrason ölçümü zaten er zaman tahmindir hiçbir zaman boyu kilosu şu kadar diye %100 bilemezler yani nice bebekler bu küçük denilirken 5kilo doğuyor ya da büyük derler ufak doğar böyle hatalar olabiliyor.

bende de aynı bazen camı acıp derın nefes alıyorum anca duzelıyor nefesim yetmıyo sankı kalbım cok hızlı atıyor maraton koşmus gibi kan basıncının artması ile ilgili sanırım dıger hamılelıgımde son zamanlarda olmustu bunda erkenden basladı

Çok normal çünkü zaten 2 kişi için nefes alıyorsun:) Plasenta yok daha oluşuyor ve o bebeği senin bedenin büyütüyor öyle düşün bu çok yorucu birşey. Hani maraton koşmuş gibiyim diyoruz ya zaten bedenimiz de bir nevi maraton koşuyor o bebeğe besin gidiyor büyüme hormonları kalsiyum neler neler gebelik bedeni yorar normaldir.

Aynen dün ve bugün daha iyiyim hem ruhsal hem fiziksel perşembe doktora gideceğim hayırlısıyla kalp atışını duyarız belki erken ama olabilir dedi doktor
bence de erken bende ayın 15 şinde gideceğim 8. haftam dolmuş olur hem diye doktorum da öyyle demişti. garanti olsun diye .

Yani sanki bi senedir hareketsiziz:) resmen 1 aydir evde durmaktan, en ufak bi ev isi yapsam nefes nefese bi tip:) belki diyorum 3. Aydan sonra bulantilar azalir, enerjimiz geri gelir? Yani ben 4. Aya bel bagladim

Canım sende de vardı kanama alanı.Hatta kanaman olmuştu diye hatırlıyorum.Dr ufak kanama alanı var kesenin altında dert etme dedi.Ama ister istemez tedirgin oluyorum.Sende şu an durum nedir?
Canim bana tedirgin olma bile demediler, direk dusuk tehdidin var dediler:) ve dedigin gbi ilk kanamamdan sonra dustu diye acile gittim ben, bebekler iyiydi ama baya buyuk kanama alanim vardi-iki kesenin arasinda-. Hemen igne yaptilar(depot), progestan aliyorum sabah/aksam hala. Kanama alanim kucule kucule tamamen bitti canim, en son kontrolde hicbisi yoktu. Yani korkma :)

Hoş geldin canım hayırlı olsun bebişin inşallah benim 7 haftada görünmüştü ama herkesin bir olmuyor tabi erken döllenme geç döllenme olmasından dolayı

Iyi barii bende bi sorun yok o zaman:) hep daha da kotuye mi gidicek, arada 4. Ay bi rahatlicak miyiz:) sennin tecruben var neyseki:)

Iyi barii bende bi sorun yok o zaman:) hep daha da kotuye mi gidicek, arada 4. Ay bi rahatlicak miyiz:) sennin tecruben var neyseki:)
Evet endişe etme şu an bebeğinin gelişimi için gerekli olan enerji tamamen senin bedeninden çekiliyor ama 13./14. haftada plasenta oluşmuş oluyor ve devreye geçiyor ve bu organ sayesinde beden daha az yoruluyor, yani evet 4. aydan sonra biraz rahatlıyor çoğu anne, zaten hcg hormonu da azalıyor zaten o hormon bulantıya sebep oluyor yani tabi istisnalar da var ama çoğu gebelikte 4-5-6 ayları rahat geçiyor. Hadi inşallah sende de öyle olur:)

Allah kolaylık versin ve sizlere bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…