2019 tüp bebek Anne adayları ve tüp bebek ile hamile kalanlar tavsiye ve önerilerimizi paylaşalım .

Bence uzulme ben bile sagliksizlar demekko die dusundum nasip kuzum 5. Gune gelebilen emriolarin var masallahh hic sklma morallini yuksek tut havuc suyu ic 5 gun kala sonrada devam et insallah busefer olucak :)
Merhaba benim transferim nisinda yapilacak havuc suyununa ne zaman baslamak gerekiyor birde suyu yerine kendini tuketsek olmazmi meyvelerin suyu seker halini aliyor diyorlar bu yuzden sordum

Merhaba arkadaşlar bugün 2. Deneme tüp bebek transferim yapıldı doktorum 2 embriyo verdi ama orta kalitedeymiş tutma şansı %40 dedi :( Bu şekilde hamile kalanlar yazabilirler mi gerçekten morale çok ihtiyacım var :(

Merhaba benim transferim nisinda yapilacak havuc suyununa ne zaman baslamak gerekiyor birde suyu yerine kendini tuketsek olmazmi meyvelerin suyu seker halini aliyor diyorlar bu yuzden sordum
Benim doktorum extra gıdaya gerek olmadığını söyledi vitamin açısından kuruyemişleri ve inciri önerdi ve bol su

Merhaba arkadaşlar bugün 2. Deneme tüp bebek transferim yapıldı doktorum 2 embriyo verdi ama orta kalitedeymiş tutma şansı %40 dedi :KK43: Bu şekilde hamile kalanlar yazabilirler mi gerçekten morale çok ihtiyacım var :KK43:
Sizin durum ne oldu acaba benim de yarın yapılacak

Back
X