2019 tüp bebek başlayanlar

Esincim öncelikle çok geçmiş olsun inan bana hiçbişey hissetmiyorsun zaten seni uyutcaklar hiç korkma bende korkarak girdim bumuymuş dedim uyanır uyanmaz hemen yola düştük bide
Teşekkür ederim Cevabın için ne bileyim peki sonrasında oldu mu hiç olmadı dedi burdan bi arkadaşımız daha ve sende öyle deyince içim rahatladı ya beni korkuttular daha önce yaptıranlar 2 gün oturamadım yatamadım dediler o yüzden ..

Canım hiç korkulcak birşey değil ağrın sızın hiç olmuyor nerdeyse. için rahat olsun o konuda stres yapma Allah ın izniyle mutluluğa kavuşursun

Merhaba hanımlar benim de transferim 25 martta oldu 2 tane 5. Gün embiriyosu koyuldu heyecanla gün sayıyorum☺ 4 nisan kan testim. Rabbim inşaalah güzel haberler almak nasip etsin hepimize..
Merhaba
Aminn inşallah güzel haberler alırsınız.

İnşaallah canım inşaallah burda hepimiz hamileyim diye müjdeli haberleri veririz birbirimize
Insallah benim sonuc négatif cikmis olsada bu baslik altindakileri takip edip yurekten duacinizim pozitif haberinizi aldikca banada kendimi birdaha hazirlamam icin morel olacaksiniz

Valla hic bisey hissetmedim ben toplandi hop eve geldik hemen ama sonrasinda az bi adet sancisi olur uzun sureli degil birde idrar surekli oluyor gelmesi ani oluyordu ve o an hemen tuvalete gitmem gerekiyodu biraz sonra sanki hic gitmemis gibi yine sıkışıyordum ilk gün böyle geçti sonra hiç bişey kalmadı (yolun güzel geçsin hayırlısı güzel haberlerini duyalım )

Allah razı olsun toplandı geldim evet hafif ağrım oldu ilk uyandığımda sonra rahatladım şimdi de hafif hafif var ama korkulacak kadar değilmiş cevabın için teşekkür ederim .. gözyaşlarmla uyandım herkese dua ettim allah hepimizin yardımcısı olsun

Esincim öncelikle çok geçmiş olsun inan bana hiçbişey hissetmiyorsun zaten seni uyutcaklar hiç korkma bende korkarak girdim bumuymuş dedim uyanır uyanmaz hemen yola düştük bide
Çok saol bu mesajları okuyup girdim teşekkür ederim sayenizde cesaretimi topladım :)

Canım hiç korkulcak birşey değil ağrın sızın hiç olmuyor nerdeyse. için rahat olsun o konuda stres yapma Allah ın izniyle mutluluğa kavuşursun
Teşekkür ederim çok şükür geldim hastaneden ufak tefek ağrılar yaşadım ama oda normal inşallah hepimiz mutluluğa kavuşuruz burda en iyi bizi biz anlarmışız..

Teşekkür ederim çok şükür geldim hastaneden ufak tefek ağrılar yaşadım ama oda normal inşallah hepimiz mutluluğa kavuşuruz burda en iyi bizi biz anlarmışız..
Doğru dedin .ufak ağrılar zamanla hiç kalmıyor merak etme dinlenebildiğin kaadar dinlenmene bak hiçbişi için de stres yapma.

Koskoca bir negatif sonucum
: ( ben senden pozitif bekliyordum evde yaptigin teste dayanarak cok uzgunum ama dustugun durumu suan biliyorum bikacgune daha olumlu dusunursun en buyuk esin destek olmali sana degerin kac cikti ne olur uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…