2019 tüp bebek başlayanlar

Doğru dedin .ufak ağrılar zamanla hiç kalmıyor merak etme dinlenebildiğin kaadar dinlenmene bak hiçbişi için de stres yapma.
Tamam sanki rabbim bi soğukluk bi rahatlık verdi içime .. olumlu olumsuz hiç bişey düşünemiyorum .. Salı günü transfer var yarın 11 gibi de durumlarını öğreneceğim duanızı eksik etmeyin

Tamam sanki rabbim bi soğukluk bi rahatlık verdi içime .. olumlu olumsuz hiç bişey düşünemiyorum .. Salı günü transfer var yarın 11 gibi de durumlarını öğreneceğim duanızı eksik etmeyin
Dualarim sizinle. Hersey gonlunuzce olur insallahh

Amin allah kimsenin kucagini bos umutlarini yikmasin herseyde bir hayir vardir ben negatiften beri gorduklerimden buna inaniyorum en onemli sey doktorunu secmek allah korkusu olana denk gelmek yolun acik olumlu olsun

Dün yumurtalarim toplandı. İki tanesi olgunlaşmış ve biri dollenememis diğeri de istenilen düzeyde değilmiş . Yarın tekrar bilgi verecekler. Hayırlısı ile dualariniza ihtiyacımız var lütfen esirgemeyin. dollensin benim minik kuzum ve transfer gerçekleşip tutunsun

Amin allah kimsenin kucagini bos umutlarini yikmasin herseyde bir hayir vardir ben negatiften beri gorduklerimden buna inaniyorum en onemli sey doktorunu secmek allah korkusu olana denk gelmek yolun acik olumlu olsun
Gerçekten öyle negatif kelimesi hayatımızın kabusu gibi oldu diyoruz ama hayrını sonra göreceğiz belki de bazen diyorum ki bu kolay şey bizlere zorlaştı hem maddi hem manevi yani vardır bunun da bir mükafatı allah katında elbet.. ne söylesekte boş özü gülmeyenin yüzüde gülmüyor işte rabbim daha fazla aratmadan hepimizin yüzünü güldürsün bugun merkezde bi kadın vardı kan sonucu için geldi pozitif dediler herkes güldü ağladı birbirine sarıldı çalışanı doktoru hemşiresi dedim ki rabbim herkes hamile kalınca sevinir ama bu başka bi duygu dilerim hepimiz bunu yaşarız

İnşallah hepsi yolunda gider ve sana da tutunurlar büyüklerin duası sizinle olsun rabbim senin de burda bekleyen herkesin de allah yardımcısı olsun ..

Kızlar sonucumu şimdi aldım değerim 12.38 doktorum geç tutunma olabilir dedi pazartesi tekrarlicaz 3.gun embriyosu transfer edilmişti ilk tüp bebeğimde değerim 4.87 çıkmıştı devamı gelmedi... böyle dusukle başlayıp yükselen olmusmudur ki hiç duydunuz mu...

Kacinci gun bugun canim

Yükselecektir inşallah

Canım hayırlısı olsun. inşallah yukselir. benim de 38 çıkmıştı kimyasal gebelik dendi.2 gun sonra yaptırdım 48 oldu ve devamı gelmedi... benimde 4.gün embriyosu konmuştu inşallah değerlerin artar

İnşallah yükselir kizlar moralalimi yuksek tutup bol bol dua edeceğim inşallah benimledir teşekkür ederim ... Zaman insalh bizim ilacimiz olur

Canım hayırlısı olsun. inşallah yukselir. benim de 38 çıkmıştı kimyasal gebelik dendi.2 gun sonra yaptırdım 48 oldu ve devamı gelmedi... benimde 4.gün embriyosu konmuştu inşallah değerlerin artar
Bende daha önce kimyasal geçirdim canım değerim 200 u gördü güzel bı değerdi ama sonu hüsran.allahim hakkımızda hayırlı olanı eylesin

Merhaba arkadaşlar allah nasip ederse Salı günü transferim var. Fakat bişey sormak istiyorum yumurtalar toplandı 4 gün önce ve 3 gündür önce belimde başladı geçti şimdi kasıkta ağrım var özellikle WC çıktığımda sonrasında doğrulamıyorum . Geriliyor ve ağrıyor bu normal mi hafta sonu olduğu için merkezle görüşemedim .. sizde de oldu mu korkuyorum anormal bişeyler var diye .. çünkü hafif bi ağrı değil orta kısmı bıçak saplanrcasına ağrıyor bu zamana kadar geçmesi gerekmezmiydi?

Arkadaslar o testlerin sonuclari guvenilir degil umutsuzluluga kapilmamak icin bekleyin derim

Yok hiç bişey demediler bana bugün akşama doğru az hafifledi ağrı önemli değilde sorun olmasın diye tedirgin oldum :) az kaldı transfere de kavuşuyorum minnoşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…