Yok hiç bişey demediler bana bugün akşama doğru az hafifledi ağrı önemli değilde sorun olmasın diye tedirgin oldum :) az kaldı transfere de kavuşuyorum minnoşlara
[/QUOT
Amin insallahh bekliyoruz mutlu haberinizi
Merhaba arkadaşlar allah nasip ederse Salı günü transferim var. Fakat bişey sormak istiyorum yumurtalar toplandı 4 gün önce ve 3 gündür önce belimde başladı geçti şimdi kasıkta ağrım var özellikle WC çıktığımda sonrasında doğrulamıyorum . Geriliyor ve ağrıyor bu normal mi hafta sonu olduğu için merkezle görüşemedim .. sizde de oldu mu korkuyorum anormal bişeyler var diye .. çünkü hafif bi ağrı değil orta kısmı bıçak saplanrcasına ağrıyor bu zamana kadar geçmesi gerekmezmiydi?
Bende yumurta toplamadan sonra ağrılarım oldu ama çok dayanılmıcak değildi idrar sıkıntısı çok çektim 3. Gün herşey normale dönmüştü bide karnım şişmişti ohs oldum diye korkmuştum o şişlik halen gitmedi 65 cm olan bel 95 oldu heryer zayıf fena karnım var diyeceğim şu tuvalette otur kalkta idrar yaparken oldu sıkıntılarım normal demişlerdi)Merhaba arkadaşlar allah nasip ederse Salı günü transferim var. Fakat bişey sormak istiyorum yumurtalar toplandı 4 gün önce ve 3 gündür önce belimde başladı geçti şimdi kasıkta ağrım var özellikle WC çıktığımda sonrasında doğrulamıyorum . Geriliyor ve ağrıyor bu normal mi hafta sonu olduğu için merkezle görüşemedim .. sizde de oldu mu korkuyorum anormal bişeyler var diye .. çünkü hafif bi ağrı değil orta kısmı bıçak saplanrcasına ağrıyor bu zamana kadar geçmesi gerekmezmiydi?
İnşallah bende idrar sıkıntısı çekiyorum şuan eziyet gibi oldu ağrı oluyor öncesi sonrası ama akşama doğru hafifledi rahatladım .. teşekkür ederim cevabın için :)Ayrıca zannetmiyorum sorun olduğunu sonuçta zor bi işlem geçirdin inş herşey yolunda gider
İnşallah bende idrar sıkıntısı çekiyorum şuan eziyet gibi oldu ağrı oluyor öncesi sonrası ama akşama doğru hafifledi rahatladım .. teşekkür ederim cevabın için :)
[/QUOT
sana tavsiyem netten uzak dur biraz mesafe koy transfer sonrası sadece kitap oku buralarda herkesin durumu farklı sende okuyup kendini dinleme bana demişlerdi ama ben hafif ağrı olsa yazdım netten baktım kafamı karıştırıp strese girdim kendimi boşa üzdüm sonucum kötü oldu bi saniye kafamdan atamadım tuttumu tutmadımı: ( uykumu bile düzgün uyuyamadımİnşallah bende idrar sıkıntısı çekiyorum şuan eziyet gibi oldu ağrı oluyor öncesi sonrası ama akşama doğru hafifledi rahatladım .. teşekkür ederim cevabın için :)
Merhaba bende şuan ist Amerikan hastanesi kafamın bir yerinde Ömer Özdemir diyebir doktor büyük ihtimal karar vericem senin doktor kimdi acabaAmerıkanda canım sen
Haklısın Salı gününden sonra pek girmeyi düşünmüyorum ama sonuçları yazacağım sizlere .. çok üzüldüm keşke seninle olsaydı şimdi ne desem boş sana ama umarım tekrar denediğinde tutar .. hem kader yazgı diye bişey var nasipse olur nasip değilse napsak olmaz .. şimdide yazıp çiziyoruz ama tutacağı varsa her halükarda olur.. vakti gelince inşallah .. rabbim aratmadan daha fazla sana da bana da nasip etsin inşallahsana tavsiyem netten uzak dur biraz mesafe koy transfer sonrası sadece kitap oku buralarda herkesin durumu farklı sende okuyup kendini dinleme bana demişlerdi ama ben hafif ağrı olsa yazdım netten baktım kafamı karıştırıp strese girdim kendimi boşa üzdüm sonucum kötü oldu bi saniye kafamdan atamadım tuttumu tutmadımı: ( uykumu bile düzgün uyuyamadım
Meraba canım benimdoktorum ramazan mercandıMerhaba bende şuan ist Amerikan hastanesi kafamın bir yerinde Ömer Özdemir diyebir doktor büyük ihtimal karar vericem senin doktor kimdi acaba
Kan testi icin verdikleri gunden bir gun once test yaptim negatif cikti ertesi gun gidip kan testi yaptirdik pozitifti sukur ki o yuzden kendim aynisini yasadimNiye oyle dedin arkadasim
Haklısın Salı gününden sonra pek girmeyi düşünmüyorum ama sonuçları yazacağım sizlere .. çok üzüldüm keşke seninde olsaydı şimdi ne desem boş sana ama umarım tekrar denediğinde tutar .. hem kader yazgı diye bişey var nasipse olur nasip değilse napsak olmaz .. şimdide yazıp çiziyoruz ama tutacağı varsa her halükarda olur...sana tavsiyem netten uzak dur biraz mesafe koy transfer sonrası sadece kitap oku buralarda herkesin durumu farklı sende okuyup kendini dinleme bana demişlerdi ama ben hafif ağrı olsa yazdım netten baktım kafamı karıştırıp strese girdim kendimi boşa üzdüm sonucum kötü oldu bi saniye kafamdan atamadım tuttumu tutmadımı: ( uykumu bile düzgün uyuyamadım
Hayirli olsun canim simdiden,hayirli haberlerini bekliyoruz insallahYarın transferim var arkadaşlar duanızı esirgemeyin .. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun .. Şimdiden kandillinizi kutlarım ..
Allah emegini bosa cikarmasin hayirlisiyla guzel haberini bekliyorumYarın transferim var arkadaşlar duanızı esirgemeyin .. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun .. Şimdiden kandillinizi kutlarım ..
Bende aksarayliyimama ankarada yaşıyoruz ve tup bebek tedsbisine basliycam bugun yarin adet günüm bir türlü gelmedi Allah yardimcin olsun topragimyardımcı olacağım bisey varsa çekinmeS.a hemserim hayırlısıyla hamilelik haberini alırsın inşallah. sen nerde yaptırdın ben Konya yakın düşünüyordum aslında.
Allah razı olsun canım hemserim inşallah çok beklemezsin pozitifi görürsün Rabbim büyük.Bende aksarayliyimama ankarada yaşıyoruz ve tup bebek tedsbisine basliycam bugun yarin adet günüm bir türlü gelmedi Allah yardimcin olsun topragimyardımcı olacağım bisey varsa çekinme
Hayırlısı olsun inşallah mutlu haberi alırsınız dualarımız sizinleeArkadaşlar merhaba. Benim de cumartesi günü transferim yapıldı ilk tüp bebek denemem morfoloji sorunumuz vardi. dualarinizi esirgemeyin hayırlısıyla tutunsun bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?