2019 tüp bebek başlayanlar

Bende yumurta toplamadan sonra ağrılarım oldu ama çok dayanılmıcak değildi idrar sıkıntısı çok çektim 3. Gün herşey normale dönmüştü bide karnım şişmişti ohs oldum diye korkmuştum o şişlik halen gitmedi 65 cm olan bel 95 oldu heryer zayıf fena karnım var diyeceğim şu tuvalette otur kalkta idrar yaparken oldu sıkıntılarım normal demişlerdi)

Ayrıca zannetmiyorum sorun olduğunu sonuçta zor bi işlem geçirdin inş herşey yolunda gider

Ayrıca zannetmiyorum sorun olduğunu sonuçta zor bi işlem geçirdin inş herşey yolunda gider
İnşallah bende idrar sıkıntısı çekiyorum şuan eziyet gibi oldu ağrı oluyor öncesi sonrası ama akşama doğru hafifledi rahatladım .. teşekkür ederim cevabın için :)

İnşallah bende idrar sıkıntısı çekiyorum şuan eziyet gibi oldu ağrı oluyor öncesi sonrası ama akşama doğru hafifledi rahatladım .. teşekkür ederim cevabın için :)
[/QUOT
sana tavsiyem netten uzak dur biraz mesafe koy transfer sonrası sadece kitap oku buralarda herkesin durumu farklı sende okuyup kendini dinleme bana demişlerdi ama ben hafif ağrı olsa yazdım netten baktım kafamı karıştırıp strese girdim kendimi boşa üzdüm sonucum kötü oldu bi saniye kafamdan atamadım tuttumu tutmadımı: ( uykumu bile düzgün uyuyamadım

Haklısın Salı gününden sonra pek girmeyi düşünmüyorum ama sonuçları yazacağım sizlere .. çok üzüldüm keşke seninle olsaydı şimdi ne desem boş sana ama umarım tekrar denediğinde tutar .. hem kader yazgı diye bişey var nasipse olur nasip değilse napsak olmaz .. şimdide yazıp çiziyoruz ama tutacağı varsa her halükarda olur.. vakti gelince inşallah .. rabbim aratmadan daha fazla sana da bana da nasip etsin inşallah

Herkese merhaba ;

Bizde 2 gün önce başladık tüp bebek tedavsine çok ani ve hızlı bir başlangıç oldu :) Yumurta sayım fazla olduğu için çok fazla ilaç kullanmayacağım dedi doktor . Şimdi 5 günlük bir iğne süreci perşembe günü de kontrolüm var .

Sormak istediğim transferi hemen mi yaptırıcaksınız yoksa bir ay rahim dinlendirme daha mı iyi ?

Haklısın Salı gününden sonra pek girmeyi düşünmüyorum ama sonuçları yazacağım sizlere .. çok üzüldüm keşke seninde olsaydı şimdi ne desem boş sana ama umarım tekrar denediğinde tutar .. hem kader yazgı diye bişey var nasipse olur nasip değilse napsak olmaz .. şimdide yazıp çiziyoruz ama tutacağı varsa her halükarda olur...

Yarın transferim var arkadaşlar duanızı esirgemeyin .. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun .. Şimdiden kandillinizi kutlarım ..

S.a hemserim hayırlısıyla hamilelik haberini alırsın inşallah. sen nerde yaptırdın ben Konya yakın düşünüyordum aslında.
Bende aksarayliyimama ankarada yaşıyoruz ve tup bebek tedsbisine basliycam bugun yarin adet günüm bir türlü gelmedi Allah yardimcin olsun topragimyardımcı olacağım bisey varsa çekinme

Bende aksarayliyimama ankarada yaşıyoruz ve tup bebek tedsbisine basliycam bugun yarin adet günüm bir türlü gelmedi Allah yardimcin olsun topragimyardımcı olacağım bisey varsa çekinme
Allah razı olsun canım hemserim inşallah çok beklemezsin pozitifi görürsün Rabbim büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…