- 31 Temmuz 2015
- 25
- 23
- 38
- 35
Benim bir oğlum var 31 yaşındayım ikinci olmuyo tüp bebek için ankaraya gitmeyi düşünüyoruz ama tek konulacaksa zaten istemiyorum çift embriyo istiyorum gideceğim yer bana bunun bilgisini verebilir mi acaba gitmed
Canım çok embriyon oluşursa 2 tane transfer ediliyor ama 1 tane olursa Dr soruyor birtaneyi transfer edelimmk diye benim ilk denemede 3 tane embriyon oluştu 2 tane transfer edildi ama tutmadı bir tane a kalite dondurulmuş embriyoyu Dr sordu tekmi transfer edeyim yoksa tekrar tedaviye başlayalım mı dedi bizde tekrar tedaviye başladık bu tedavide de 2 embriyo oluştu onları transfer etti birtane donmuş yine kaldi şuan beklemedeyiz yine olmassa tek olanı transfer edecek
Hadi hayırlı olsun canım cuma hürmetineİzmir'de özel muayenehaned tedavime başladım Dr salim sehirali operasyonlarımi Tavmergen ozel tüp bebekte oldum
İnşaallahh canım bu cuma günü Rabbim herkesin gönlünün muradını versin canım senin iğnelerin yakıyormu birde benimki göbekden vurduğum yer kızamık çıkarmış gibi lekeler oluyorİnşallah hamilesindirr canım belki bu kadar erken silik çıkması ikizlerdir yaaaa ...bende clexane 4000 iğne yapıyorum 2 günde bir progestan günde 3 kez 2 tane
Tüp bebek ücreti değilde eğer dondurulmuş embriyoların varsa sadece çözdürme ve transfer ücreti veriliyor bildiğim kadarıylaPeki her transfer de tüp bebek ğcreti sıfırdan mı ödeniyo
Tüp bebek ücreti değilde eğer dondurulmuş embriyoların varsa sadece çözdürme ve transfer ücreti veriliyor bildiğim kadarıyla
Anladım bakalım inşallah her şey gönlümüzce olur
Amin inşallah yaİnşaallahh canım bu cuma günü Rabbim herkesin gönlünün muradını versin canım senin iğnelerin yakıyormu birde benimki göbekden vurduğum yer kızamık çıkarmış gibi lekeler oluyor
Amin canım hepimiz için pozitif haberler inşallah sizin nerde oluyor tedavinizHadi hayırlı olsun canım cuma hürmetine
Konya novafertilde başladım canımAmin canım hepimiz için pozitif haberler inşallah sizin nerde oluyor tedaviniz
Çift embriyo transferim oldu 3. GünMerhaba tek embriyo mu transfer edildi ve bu tek çift neye göre belirleniyo acaba bilgi verir misiniz
Hayırlısı olsun umarım ikisi de tutunurÇift embriyo transferim oldu 3. Gün
Bende nisanda baslayacağım insALLAH cok bekletmeden gelir bebislerimizBen Nisan adetimle birlikte başlayacağım inşallah.
İnşaallahHayırlısı olsun umarım ikisi de tutunur
Tedavin şimdiden hayırlı olsun ilk denememi olcakBende nisanda baslayacağım insALLAH cok bekletmeden gelir bebislerimiz
Evet ilacla ugrastik 5 kez simdi asilama olacakTedavin şimdiden hayırlı olsun ilk denememi olcak
Merhabalar tam da istediğim bir konu olmuş bende başladım tedavilere 7 gün oldu umarım hayırla sonuçlanır .. ve şunu anladım ki bu durumu sadece gerçekten yaşayanlar anlar . Çok zor bi süreçmiş.. hem duygusal anlamda hem korkular hayaller hepsi birbirine karıştı .. umarım hepimiz mutlu dönüşler yaparızMerhaba arkadaşlar tüp bebek başlayanlar başlayacaklar birbirimize destek olalım neler yaptınız nasıl bir süreçten geçtiniz
Kayseri acibademArkadaşlar hangi şehirde yaşıyorsunuz birde hangi merkezlerde tedavi oldunuz
İnşallah yükselir ve güzel haberlerini duyarız .. bende heyecanla transfer gününü bekliyorum .. geçmek bilmiyor zaman yumurtalar 14 mm olmuş transfer gününü söylemediler henüz Pazartesi kontrol var .. iğneler ve zaman can sıkıcı olmaya başladı inşallah bekleme moduna sizin gibi biran önce geçerim .. bi kaç şey sorabilir miyim ?Merabalar bende tup bebek tedavisine baslamistim trabsferim 13 martta yapildi.5.gun embiriyosu
Bugun 9.gundu test yapildi bugun betam 16.42.
Sali gunu yani 14.gun tekrarlancak kan testim.hayirli sonuclar alirsiniz insallah hepimiz..
Sormak istediginiz bisi varmi?
Tabikide sorabilirsiniz..Bir
İnşallah yükselir ve güzel haberlerini duyarız .. bende heyecanla transfer gününü bekliyorum .. geçmek bilmiyor zaman yumurtalar 14 mm olmuş transfer gününü söylemediler henüz Pazartesi kontrol var .. iğneler ve zaman can sıkıcı olmaya başladı inşallah bekleme moduna sizin gibi biran önce geçerim .. bi kaç şey sorabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?