Evet cok guzel soyledin biz sevgili kullariyiz Rabbimin her halimize cok sukurİnşallah elimden geleni yapıyorumşimdi daha bi iyiyim hatta diyorum ki belki de rabbim sevdiği kullarını sınarmış ya sevilenlerdeniz diyorum . Hatta ikizlerim olsun duası ediyorum :) tabi bir minnak dünyaya bedel ama bunu düşününce negatifler kaybolup gidiyor .. Umutlu yolculuğumuz bu bizim .. umut kovaladığımız bir dönem . İnşalllah 2019 anneleri oluruz
Evet senin gibi söyledi var yada yok diyemem yükselir yükselmez diyemem dedi ama bana net söylemiyor bu durum yükselme şanslı bir durummmu5 aslında pozitif sayılan bir sonuç ama sınırda bir değer. Var ya da yok denemez Pazartesi 2 kat artarsa var demektir inşallah iki kat yükselir
Amin teşekkür ederim hepimizin inşallahEvet cok guzel soyledin biz sevgili kullariyiz Rabbimin her halimize cok sukurSizin ser bildiginiz seydr hayir vardir.sozu cok guzel.
Rabbim gonlune gore versin
Evet yükselme şansı olan bi durum geç döllenme olabiliyor öyle olunca da doğal olarak kan da hcg geç yükseliyor .. 4 ten artan değerleri okumuştum ben inşallah seninde öyle olur ihmal etme ilaçlarını .Evet senin gibi söyledi var yada yok diyemem yükselir yükselmez diyemem dedi ama bana net söylemiyor bu durum yükselme şanslı bir durummmu
teşekkür ederim cvp için tüm motivasyonum gitti ilaçlar için karmaşık bi durum bilsemki yükselme ihtimali var ona göre zevkle iğnemi vuracağım boşluğa düştüm10 uzeri pozitif gibi gorulur demisti benim doktorun ama ilaclarini kesme sakinn tekrar yaptir kan testini hafta ici gec dollenme olabilirmis
Cok guzel bir cevap sagolasin ins sasirtir beni yukselerekEvet yükselme şansı olan bi durum geç döllenme olabiliyor öyle olunca da doğal olarak kan da hcg geç yükseliyor .. 4 ten artan değerleri okumuştum ben inşallah seninde öyle olur ihmal etme ilaçlarını .
Cok guzel bir cevap sagolasin ins sasirtir beni yukselerek
İnşallah yükselir umudunu kaybetme. Sıfırlarda seyreden bi değer değil ama tabi düşebilir de yükselebilirde .. İnşallah gönlündeki seninle olur ve değerin yükselir ..Cok guzel bir cevap sagolasin ins sasirtir beni yukselerek
Hayırlısıyla herkesin gönlündeki olur inş allah kimsenin emeğini boşaİnşallah yükselir umudunu kaybetme. Sıfırlarda seyreden bi değer değil ama tabi düşebilir de yükselebilirde .. İnşallah gönlündeki seninle olur ve değerin yükselir ..
Sakin kesme igneni devam et ben bu klupte sayisi 4 olup yukselenide okudum umidini kaybetme bence iyi dusun gec dollenme olabilirteşekkür ederim cvp için tüm motivasyonum gitti ilaçlar için karmaşık bi durum bilsemki yükselme ihtimali var ona göre zevkle iğnemi vuracağım boşluğa düştüm
Aynen tahmin edebiliyorum şuan da .. Kader kaza edilirmiş varsa da yoksa da dilerim inşallah dilerim bebeğin senledir . İnşallah bekleyişinin sonu mutluluk olur burda yazarsın bize ..İnşaallah hepimiz burdan güzel haberlerimizi paylaşırız eşim çok ısrar etti bugün kan verelim diye ama cesaret edemedim nedense tedaviden çok bu bekleyiş zorluyo insanı
Amin amin cümlemizin hepimizin ... inşallah çok güzel bir artışla karşılaşırsın .. bugun burda herkese bol bol dua Edicem yabancının duası daha makbuldür .. dinlen dua et sende burda herkes hamileyim yazsın inşallah allahımHayırlısıyla herkesin gönlündeki olur inş allah kimsenin emeğini boşa
Çıkarmasın seninde güzel insan
İnşaallahAynen tahmin edebiliyorum şuan da .. Kader kaza edilirmiş varsa da yoksa da dilerim inşallah dilerim bebeğin senledir . İnşallah bekleyişinin sonu mutluluk olur burda yazarsın bize ..
3 tane 5.gun embriyosu oldu benimde carsamba gunu,cok heyecanliyim bekliyorum.Çift embriyo transferim oldu 3. Gün
İnşallah gönlündeki seninle olur ne kadar zaman kaldı peki benimde sanırım bir haftam kaldı transfere ..Kızlar bende adetimi bekliyorum transfer için sabırsızım ❤
2 ay dinlenmeye aldı işte adetimi bekliyorum ona göre başlicaz bakalım hazırda bekliyo embriyolarİnşallah gönlündeki seninle olur ne kadar zaman kaldı peki benimde sanırım bir haftam kaldı transfere ..
Hakkında hayırlısını versin rabbim inşallah bebeğin seninle olur2 ay dinlenmeye aldı işte adetimi bekliyorum ona göre başlicaz bakalım hazırda bekliyo embriyolar
Malesef yarın teste gerek kalmadı birkaç saat önce regli gördüm hayırlısı buymuş ( umarım sizlerin burdaki sonuç bekleyenlerin pozitif olur)Amin amin cümlemizin hepimizin ... inşallah çok güzel bir artışla karşılaşırsın .. bugun burda herkese bol bol dua Edicem yabancının duası daha makbuldür .. dinlen dua et sende burda herkes hamileyim yazsın inşallah allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?