Canim ya seni cok cok iyi anliyorum,ayni seyleri yasamisiz.2 yil once bende gebe kaldim dondurulmuslarla,gayette guzel gidiyodu hersey ama 8.haftada sebepsizce kalp atislari durdualdilar kuzularimi benden.sonra 2 yil ara verdim ancak toparlanabildim.Bakalim hakkimizda hayirlisi kader arkadasim.bugun 7.gunum pazartesi kan vericem bakalim
Amin canim benim amin insallah,birlikte alicaz insallah guzel haberlerimizihadi yaa seninki ikizmiydi bide çok üzüldüm canım benim rabbim bizi sınıyor sevdiği için çok şükür ama inşallah mükafatınıda verecek sabır en güzel şey karşılığını alacağız canım inşallah Sende en güzel şekilde değerlerini alırsın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ♥
Sen nerede yaptirdin canim transferinihadi yaa seninki ikizmiydi bide çok üzüldüm canım benim rabbim bizi sınıyor sevdiği için çok şükür ama inşallah mükafatınıda verecek sabır en güzel şey karşılığını alacağız canım inşallah Sende en güzel şekilde değerlerini alırsın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ♥
Amerıkanda canım senSen nerede yaptirdin canim transferini
Bende bursa acibadem de yaptirdim canimAmerıkanda canım sen
Varmi herhangi bi belirtin falan varmi vucudunda degisikliklerBende bursa acibadem de yaptirdim canim
Yok canım ya öyle belirgin bişey olmadı ama belirtiler için erken diyorlar ama şöyle oldu ilkinde olmayan bel ve kasık ağrım oldu tabı kullandığımız ilaçlarda yapmış olabilir. Sende varmı?Varmi herhangi bi belirtin falan varmi vucudunda degisiklikler
Bende kendimi cok asiri dinliyorum canim ya,5.gun bildigin adet agrisi cektim hem belim hem kasiklarim ama simdi gecti.sadece biraz biraz belim agriyo.progestan kullaniyorum vajinadan 3 kez,estrofem coraspin ve folik asit devam.bakalim yasayip gorucez canim.senin az kaldi buyuk guneYok canım ya öyle belirgin bişey olmadı ama belirtiler için erken diyorlar ama şöyle oldu ilkinde olmayan bel ve kasık ağrım oldu tabı kullandığımız ilaçlarda yapmış olabilir. Sende varmı?
Bende kendimi cok asiri dinliyorum canim ya,5.gun bildigin adet agrisi cektim hem belim hem kasiklarim ama simdi gecti.sadece biraz biraz belim agriyo.progestan kullaniyorum vajinadan 3 kez,estrofem coraspin ve folik asit devam.bakalim yasayip gorucez canim.senin az kaldi buyuk guneheyecanimiz ayni Allah yuzumuze gulsun insallah canim benim,bizimde isteyen hakeden tum anne adaylarininda insallah
Her yigidin yogurt yemesi farkli derler ya canim doktoruna gore degisiyo sanirim.ben ilk 5 gun igne yaptirdim grogynex.ignelerden sonra progestana basladim ama bu benim 5.tup denemem hep 3 kullandim.yarini sabirsizlikla bekliyorum canim mutlaka yaz bana.hakkimizda hayirlisi ne olursa olsun uzulmek yok daha cok yolumuz var kadinligimiz bitene kadar umudumuzu yitirmiycez evelallah.Aminnn canım inşallah progestan neden günde 3 kere bana ilk tüp bebektede 2 kere denildi bu transferdede bi fikrin varmı canım diğerlerini bende kullanıyorum zaten ama bana doktorum kan sulandırıcı başlıcak sanırım geçen sene kan pıhtılaşmasından kalbi durmuş çünkü bebeğimin sana bişey demedilermı bu konu hakkında ben yarın test yaptıracam bu arada haber veririm sanada
Aynen doğru diyosun canım hakkımızda hayırlısı senin tecrüben daha çokmuş ama rabbim emeklerinin karşılığını versin en kısa zamandaHer yigidin yogurt yemesi farkli derler ya canim doktoruna gore degisiyo sanirim.ben ilk 5 gun igne yaptirdim grogynex.ignelerden sonra progestana basladim ama bu benim 5.tup denemem hep 3 kullandim.yarini sabirsizlikla bekliyorum canim mutlaka yaz bana.hakkimizda hayirlisi ne olursa olsun uzulmek yok daha cok yolumuz var kadinligimiz bitene kadar umudumuzu yitirmiycez evelallah.
Hayirli haberler insallah canim benim dualarimda olacaksin,tabii ismini soylersenAynen doğru diyosun canım hakkımızda hayırlısı senin tecrüben daha çokmuş ama rabbim emeklerinin karşılığını versin en kısa zamandakesinlikle katılıyorum sana tabiki pes etmek yok tamam merak etme canım yazacam sanada inşallah hayırlı haberler olsun ikimizz içinde ♥♥
Hayirli haberler insallah canim benim dualarimda olacaksin,tabii ismini soylersen
Evet kader arkadasim bende bihter memnun oldum,hadi bakalim iyi geceler yarin cok guzel bir gun olsun insallahsağol tatlım sezen ben senin bihter sanırım memnun oldum kader arkadaşım
Sezen gunaydin canim nasilsin,naptin gittinmi kan vermeye.ayy ben bu sabah idrar testi yaptim hayalet cizgiyi gordum inanamadimsağol tatlım sezen ben senin bihter sanırım memnun oldum kader arkadaşım
Kızlar bende merak ettim inşallah hakkınızda hayırlısı olur ve pozitifi gorursunuz kan değerinizde bende geçen ay tüp bebek denemesi oldu fakat kimyasal gebelik oluştu. Sizin için dua edeceğimSezen gunaydin canim nasilsin,naptin gittinmi kan vermeye.ayy ben bu sabah idrar testi yaptim hayalet cizgiyi gordum inanamadimne yapacagimi bilemiyorum su an sana yazmak istedim
Sagol canim benim hepimiz icin hakkimzda hayirlisi insallah,kimyasal gebelik gecirmene cok uzuldum,insallah birdahakine saglikli bir gebelik yasayip kucagina alirsin canim.Dualarimiz karsilikliKızlar bende merak ettim inşallah hakkınızda hayırlısı olur ve pozitifi gorursunuz kan değerinizde bende geçen ay tüp bebek denemesi oldu fakat kimyasal gebelik oluştu. Sizin için dua edeceğim
Amiin canım inşallahhSagol canim benim hepimiz icin hakkimzda hayirlisi insallah,kimyasal gebelik gecirmene cok uzuldum,insallah birdahakine saglikli bir gebelik yasayip kucagina alirsin canim.Dualarimiz karsilikli
Merhaba hangi şehirdesin bilmiyorum ama öncelikle doktor neden tüp bebek önerdi sonrasında sana yakın şehirdeki tüp bebek tedavi merkezine gidip doktorlarla gorusmen gerekiyor ilk muayene ücretsiz diye biliyorum sonrasında rahim flimi bazı kan testleri istiyorlar sen ve eşinden. diğer ay adetin 1. günü itibariyle başlıyorsun iğneleri kullanmaya yumurta büyütmek için günlük dozajlarını doktorlar belirliyor ve senden her gün kan alıyorlar buna gore ilaçların dozajı arttırılması yada düşürülmesini belirliyorlar. bu süreçte muayene oluyorsun ve yumurtaların kaç mm oldugunu goruyor doktorlar.istenilen mm ulaşıldgında doktorlar tarafından belirlenen çatlama iğnesini vuruyorsun 24 saat geçtikten sonra yumurta toplama işlemi oluyor. bu kısım gayet anestezili ve ağrı acı hissetmiyorsun kesinlikle. biraz dinlennme verdikten sonra hastaneden çıkabilirsin. tabi bu sırada eşinde sperm testi vermesi gerekiyor ki yumuartalar döllensin gün ve gün kaç tane yumurta toplandıysa bölündüyse takip ediyorlar ve en uygun bölünme embriyosunu sana yine gün vererek transfer ediyorlar bu sefer anestezili değil gayet normal muayene gibi hiç bişi hissetmiyorsun ve ultrasonda sende trafnsfer edildiğini goruyorsun sonrasında bekleyişş 9.gnün sonunda kan testi verip sonucu bekliyorsun inşallah yardımcı olabilmişimdir şimdiden hayırlı olsunArkadaşlar merhaba bu süreç nasıl geçiyor takipteyim.Allah tez vakitte kucaginizi mis kokulu bebislerle doldursun.
Dr. Banada tüpbebek dedi bulunduğun şehirde yok o yüzden erteliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?