2019 tüp bebek başlayanlar

Arkadaşlar merhaba bu süreç nasıl geçiyor takipteyim.Allah tez vakitte kucaginizi mis kokulu bebislerle doldursun.
Dr. Banada tüpbebek dedi bulunduğun şehirde yok o yüzden erteliyorum.
Andrea22 en acik sekilde anlatmis canim sureci,ertelememende fayda var canim zaten zor surecler ne kadar erken o kadar iyi,hakkinda hayirlisi olsun insallah canim,Allah kucaklarimizi bos birakmasin

Sezen gunaydin canim nasilsin,naptin gittinmi kan vermeye.ayy ben bu sabah idrar testi yaptim hayalet cizgiyi gordum inanamadim ne yapacagimi bilemiyorum su an sana yazmak istedim
Günaydın canım çok sevindim senin adına yaaa süper bir haber bu
Sezen gunaydin canim nasilsin,naptin gittinmi kan vermeye.ayy ben bu sabah idrar testi yaptim hayalet cizgiyi gordum inanamadim ne yapacagimi bilemiyorum su an sana yazmak istedim
Canım günaydın ciddimisin çok sevindimsenin adına yaaa süper bir haber bu kaçıncı gündü sanırım 8 yanlış hatırlamıyorsam dün uyuyakalmışım bu arada sabah okudum msjını bence 2 gün sabret bende 8. Gün yapmıştım idrar testını bugün kan verecem öğleden sonra inşallah bekleyen herkes bu güzel haberi alır

Evet canim bugun 8.gunum bakalim hayirlisi pazartesiyi bekliycem mutlaka,ama senden guzel haberler bekliyorun bugun tatlim

Evet canim bugun 8.gunum bakalim hayirlisi pazartesiyi bekliycem mutlaka,ama senden guzel haberler bekliyorun bugun tatlim
Ay inşallah canım benim ama herşeye alıştırmak lazım kendımızı malum kimyasal gebelik var dış gebelik var boş gebelik Nebilim herşey için çok erken ama tutmuş olması bile bir mucize herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için mutlaka haber vereceğim sana canım sanırım 4 gibi alırım sonucu 3 gibi yaptırmayı düşünüyorum

Evet canim benim haklisin ama iyi dusunelim iyi olsun insallah hayirli haberlerle gel insallah tatlim

merhaba, bende yeni transfer oldum martın 11inde. ve 12.gün değerim 35.09
14.gün değerim 54.90
16.gün 151.80 gebelik varmı bilmiyorum ama artış göstermesi beni umutlandırıyor. dört gündürde kahverengi lekelenmelerim var yoğun değil ama yinede var. bunun içinde progynex iğne kullanıyorum günde bir defa başkada vitaminlerim var sabah akşam. hepsi bu diğer ilaçlarımı bıraktırdı doktor sadece iğne var. cuma günü tekrar test yaptıracağım ve umarım değer çokdaha yükselmiş olur çünkü boş gebelik kimyasal olmasından endişe ediyorum. ve buarada ben 40 yaşındayım önümde deneme yapacak çok fazla yıllarım yok. Allahım herkese sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah içlerinde banada.

Insallah guzel sonuclar alirsiniz benim 9.gun 38 11.gun 48 deger olmustu ve kimyasal gebelik dedi doktorums. Umarim degerleriniz kat kat artar

Insallah guzel sonuclar alirsiniz benim 9.gun 38 11.gun 48 deger olmustu ve kimyasal gebelik dedi doktorums. Umarim degerleriniz kat kat artar
inşallah sonu güzel olur çok teşekkür ederim. benimde daha önce kimyasalım oldu buyüzden çokda heyecanlı değilim açıkçası değerler düşük bana görede. ama kısmet bakalım.

Hiç öyle düşünme canım bende 38 yaşındayım rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez vermişsede vardır bir hayrı sen bunu bilemezsin elbetteki kaygıların var olacak çok normal ama herzaman iyi düşün hayırlısı ne ise onu dile canım

çok incesin teşekkür ederim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin cümlemize

çok incesin teşekkür ederim❤ Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin cümlemize
Aminnn canım benim ALLAH razı olsun isteyen herkesi sevindirsın rabbim bende şimdi kanımı verdim bakalım 1 saat sonra yazarım inşallah buraya sevinçli haberi olmasada sağlıkolsun demekki hayırlısı değilmiş diyip yolumuza devam

bekliyorum inşallah hayrlı haberlerinizi

Çok güzel açıklayıcı olmuş teşekkür ederim.Aksaray da yaşıyorum en yakın il Konya ve Ankara ya gidip yaptırmam gerekiyor.Yumurtam çatlamıyor iki defa iğne kullandım çatlama olmuyor ve kist oluşuyor dr. Tüp bebek dedi.Bende 5 ay dr.gitmeye ara verdikten sonra farklı dr.gitmeye başladım hsg çektirdim ve kist için 3 ay yasmin kullandım bu ayda klomen estrofem ve iğne kullanacağım inşallah sonuc alabilirim.

Canım merhaba bende alsaraydayım hemşerim ne güzel ya bende yarın kan tahlil günüm transferimin 12. Günü hayırlısı artık yarın bi olsaydı

Canım merhaba bende alsaraydayım hemşerim ne güzel ya bende yarın kan tahlil günüm transferimin 12. Günü hayırlısı artık yarın bi olsaydı
Kesin tüp bebekse sana tavsiyem sakın konyaya gitme ben öyle bir hata yaptım diyelimki tutmadı asla gitmem konyay birdaha

Kesin tüp bebekse sana tavsiyem sakın konyaya gitme ben öyle bir hata yaptım diyelimki tutmadı asla gitmem konyay birdaha
S.a hemserim hayırlısıyla hamilelik haberini alırsın inşallah. sen nerde yaptırdın ben Konya yakın düşünüyordum aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…