İnşaallah canım inşaallah burda hepimiz hamileyim diye müjdeli haberleri veririz birbirimizeEvde yapmistin sen silik cikmisti ben evde 10. gun Bile yaptim tek cizgiydi umuyorum senin pozitif cikacak allahin izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canım inşaallah burda hepimiz hamileyim diye müjdeli haberleri veririz birbirimizeEvde yapmistin sen silik cikmisti ben evde 10. gun Bile yaptim tek cizgiydi umuyorum senin pozitif cikacak allahin izniyle
Teşekkür ederim Cevabın için ne bileyim peki sonrasında oldu mu hiç olmadı dedi burdan bi arkadaşımız daha ve sende öyle deyince içim rahatladı ya beni korkuttular daha önce yaptıranlar 2 gün oturamadım yatamadım dediler o yüzden ..Esincim öncelikle çok geçmiş olsun inan bana hiçbişey hissetmiyorsun zaten seni uyutcaklar hiç korkma bende korkarak girdim bumuymuş dedim uyanır uyanmaz hemen yola düştük bide
Canım hiç korkulcak birşey değil ağrın sızın hiç olmuyor nerdeyse. için rahat olsun o konuda stres yapma Allah ın izniyle mutluluğa kavuşursunTeşekkür ederim Cevabın için ne bileyim peki sonrasında oldu mu hiç olmadı dedi burdan bi arkadaşımız daha ve sende öyle deyince içim rahatladı ya beni korkuttular daha önce yaptıranlar 2 gün oturamadım yatamadım dediler o yüzden ..
MerhabaMerhaba hanımlar benim de transferim 25 martta oldu 2 tane 5. Gün embiriyosu koyuldu heyecanla gün sayıyorum☺ 4 nisan kan testim. Rabbim inşaalah güzel haberler almak nasip etsin hepimize..![]()
Insallah benim sonuc négatif cikmis olsada bu baslik altindakileri takip edip yurekten duacinizim pozitif haberinizi aldikca banada kendimi birdaha hazirlamam icin morel olacaksinizİnşaallah canım inşaallah burda hepimiz hamileyim diye müjdeli haberleri veririz birbirimize
Valla hic bisey hissetmedim ben toplandi hop eve geldik hemen ama sonrasinda az bi adet sancisi olur uzun sureli degil birde idrar surekli oluyor gelmesi ani oluyordu ve o an hemen tuvalete gitmem gerekiyodu biraz sonra sanki hic gitmemis gibi yine sıkışıyordum ilk gün böyle geçti sonra hiç bişey kalmadı (yolun güzel geçsin hayırlısı güzel haberlerini duyalım )Geldi çattı yarın yumurtalar toplanacak sabah arkadaşlar duanızı esirgemeyin hem korku hem tatlı bi telaş sardı beni ... hep ağrın olur diye korkuttular beni inşallah olmaz .. rabbim hepimizin yardımcısı olsun .. kucağımız boş kalmasın inşallah ... öyle yorucu meşakatli bir yol ki .. emeklerimiz boşa gitmez inşallah ..![]()
Kotu dusunme canim hicbelli olmaz. Hayirlisi olsunKan verdim geldim ama içimde bir umutsuzluk var hiç heycan yok![]()
Uzulme canim daha zamani gelmemistir,seni cok iyi anliyorum ama biran once toparlanmalisin yeni pozitif gunler var onumuzde daha.Ben inaniyorum hersey birgun bizler icinde cok guzel olacakKoskoca bir negatif sonucum
Koskoca bir negatif sonucum
[/QUO
canim benjm insan o negatifi görünce çok üzülüyor ama olsun herşeyde bir hayır vardır inanıyorum ben ...Allah hakkımızda en hayırlı olanı versinn bize benimde test günüm yarın olmazsa olmaz ucunda ölüm yok şimdiden buna hazirliyorum kendimi ama bir yandanda durmak yok yola devam ne kadar yipranskta..herşey bebislerimiz için bu nedenle güçlü olmaliyiz
canım benim seni o kadar çok iyi anlıyorum ki Allah tan ümit kesilmez lütfen kendini üzme, bilirim o duyguları ben hala etkisindeyim ama elden bişi gelmiyor Allahın takdiri diyorum.Koskoca bir negatif sonucum
Allah razı olsun toplandı geldim evet hafif ağrım oldu ilk uyandığımda sonra rahatladım şimdi de hafif hafif var ama korkulacak kadar değilmiş cevabın için teşekkür ederim .. gözyaşlarmla uyandım herkese dua ettim allah hepimizin yardımcısı olsunValla hic bisey hissetmedim ben toplandi hop eve geldik hemen ama sonrasinda az bi adet sancisi olur uzun sureli degil birde idrar surekli oluyor gelmesi ani oluyordu ve o an hemen tuvalete gitmem gerekiyodu biraz sonra sanki hic gitmemis gibi yine sıkışıyordum ilk gün böyle geçti sonra hiç bişey kalmadı (yolun güzel geçsin hayırlısı güzel haberlerini duyalım )
Kan verdim geldim ama içimde bir umutsuzluk var hiç heycan yok![]()
Çok saol bu mesajları okuyup girdim teşekkür ederim sayenizde cesaretimi topladım :)Esincim öncelikle çok geçmiş olsun inan bana hiçbişey hissetmiyorsun zaten seni uyutcaklar hiç korkma bende korkarak girdim bumuymuş dedim uyanır uyanmaz hemen yola düştük bide
Teşekkür ederim çok şükür geldim hastaneden ufak tefek ağrılar yaşadım ama oda normal inşallah hepimiz mutluluğa kavuşuruzCanım hiç korkulcak birşey değil ağrın sızın hiç olmuyor nerdeyse. için rahat olsun o konuda stres yapma Allah ın izniyle mutluluğa kavuşursun
Doğru dedin .Teşekkür ederim çok şükür geldim hastaneden ufak tefek ağrılar yaşadım ama oda normal inşallah hepimiz mutluluğa kavuşuruzburda en iyi bizi biz anlarmışız..
: ( ben senden pozitif bekliyordum evde yaptigin teste dayanarak cok uzgunum ama dustugun durumu suan biliyorum bikacgune daha olumlu dusunursun en buyuk esin destek olmali sana degerin kac cikti ne olur uzulmeKoskoca bir negatif sonucum