- Konu Sahibi Pembepanterr
-
canım normal benimde ilk kese görüktü bebek daha görükmez dedi senin ki kaçıncı gün embiriyosuyduBende 23 ocakta transfer oldum 6+3 de sadece kese gözüktü bebek ve kalp atışı yokhaftaya salı tekrar kontrolüm var ama ona bile belki dedi ay şimdi içime öküz oturdu ya
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi canımaminn canım allahım esirgesin bebeğini sağlıkla gelsin inşallah iyi düşün iyi olsun benim ilk denemem inş birşey olmaz
Tamam ama sen diyosun ki bebeği ve kalp atışlarını 6+2 de duyduk, ben 6+3 de tık yokcanım normal benimde ilk kese görüktü bebek daha görükmez dedi senin ki kaçıncı gün embiriyosuydu
Canım pazar günü ultrason baktı doktorum ve 6+3 dedi yani şuan 6+5 senle 2 gün varAramızda 5 gün var ben daha yeni 7 hafta oldum son adete göre hesapladı seninki 6 +2 olmuş olman gerekmiyor mu ne zaman gittin doktora benimkide 5 gün embriyosu
Nasıl yani transfer önceside mi kullanmadın?Ben de folidoce euturox ve cirinone jel kullanıyotum. Bana estrofem hiç vermediler neden acaba
Evet kullanmadım ama benim 2 günde bir e2 progesteron ve lh değerlerim hep kontrol ediliyordu. Demekki yeterli düzeydedi diye düşünüyorum.Nasıl yani transfer önceside mi kullanmadın?
Valla bilemiyorum canım her doktor ve tedavisi farklı olabiliyoEvet kullanmadım ama benim 2 günde bir e2 progesteron ve lh değerlerim hep kontrol ediliyordu. Demekki yeterli düzeydedi diye düşünüyorum.
Evet yaaa çok zorSlm kızlar hepinizin bebisleri hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin bende araniza yeni katıldım 4+2 yim haftaya kese kontrolüm olacak cok heyecanliyim bi yandan bi korku bi panik hadi bakalim hayirlisi
Canım crinone jelin pembemsi gelmesi normalmiş korkma herkeste olabilirmiş doktor öyle demişti,bende folidoce kullanıyorum ama bi süre sonra değiştirecekmiş doktorum farklı bişey kullanıcakmışımNaturelde kendi kendine kalınlaşması bekleniyor bugün crinino jel hafif pembemsi geldi biraz karnım ağrıdı geçti sonra mide bulantım oldu hafif başdönmesi hepsi geçti.inş bir şey olmaz zaman geçse de kalp atışını duysak .bu arada bana folio önerdi endokrincim ben folidoce kullanıyorum içinde iyot varmış bakalım belki değiştiririm
Çok sağol canım ya çok korkuyorum biraz adet ağısı gibi ağrı var şimdi bir de jel enfeksiyon yaptı bol su içince geçiyor ama .ben en iyisi randevu alıp doktora gideyim yoksa bizimkiler 5 martta gelin dedilerCanım crinone jelin pembemsi gelmesi normalmiş korkma herkeste olabilirmiş doktor öyle demişti,bende folidoce kullanıyorum ama bi süre sonra değiştirecekmiş doktorum farklı bişey kullanıcakmışım
Hoşgeldin canım beklemek gerçekten çok zor ama önemli olan strese girmeden sakince kontrolün gelmesini beklemek yapacak bişey yok nasibimizde ne varsa onu yaşıycaz rabbim hayırlısını nasip eder inşallah hangi ilaçları kullanıyosun?Slm kızlar hepinizin bebisleri hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin bende araniza yeni katıldım 4+2 yim haftaya kese kontrolüm olacak cok heyecanliyim bi yandan bi korku bi panik hadi bakalim hayirlisi
İyi sizin merkez hemen çağırmış bizimkiler 3hafta sonra diyorSlm kızlar hepinizin bebisleri hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin bende araniza yeni katıldım 4+2 yim haftaya kese kontrolüm olacak cok heyecanliyim bi yandan bi korku bi panik hadi bakalim hayirlisi
Progestan inofolic estrofemHoşgeldin canım beklemek gerçekten çok zor ama önemli olan strese girmeden sakince kontrolün gelmesini beklemek yapacak bişey yok nasibimizde ne varsa onu yaşıycaz rabbim hayırlısını nasip eder inşallah hangi ilaçları kullanıyosun?
Korkma kuzum rabbim bebişlerimizi korurÇok sağol canım ya çok korkuyorum biraz adet ağısı gibi ağrı var şimdi bir de jel enfeksiyon yaptı bol su içince geçiyor ama .ben en iyisi randevu alıp doktora gideyim yoksa bizimkiler 5 martta gelin dediler
Evet hesaplama yaptı haftaya çarşamba yada perşembe gidebilirsin dedi keşke kalp atışlarını da duysak ne guzel olurduİyi sizin merkez hemen çağırmış bizimkiler 3hafta sonra diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?