2019 Tüp bebekle hamile kalan çiçeği burnunda anne adayları buraya

Bende 23 ocakta transfer oldum 6+3 de sadece kese gözüktü bebek ve kalp atışı yok haftaya salı tekrar kontrolüm var ama ona bile belki dedi ay şimdi içime öküz oturdu ya
canım normal benimde ilk kese görüktü bebek daha görükmez dedi senin ki kaçıncı gün embiriyosuydu

canım normal benimde ilk kese görüktü bebek daha görükmez dedi senin ki kaçıncı gün embiriyosuydu
Tamam ama sen diyosun ki bebeği ve kalp atışlarını 6+2 de duyduk, ben 6+3 de tık yok acaba sıkıntımı var söylemiyo doktor yaa 5.gün embriyosuydu canım senin?

Aramızda 5 gün var ben daha yeni 7 hafta oldum son adete göre hesapladı seninki 6 +2 olmuş olman gerekmiyor mu ne zaman gittin doktora benimkide 5 gün embriyosu

Bende kese görükmediginde bu kadar sıkıntı etmiştim kendime merak etme 1 hafta sonra hem göreceksin hem duyacaksın allahın izniyle

Aramızda 5 gün var ben daha yeni 7 hafta oldum son adete göre hesapladı seninki 6 +2 olmuş olman gerekmiyor mu ne zaman gittin doktora benimkide 5 gün embriyosu
Canım pazar günü ultrason baktı doktorum ve 6+3 dedi yani şuan 6+5 senle 2 gün var transfer tarihini göz önünde bulundurup hesap yaparak 2 gün geç girdi son adet tarihimi canım kese tarihle uyumlu dedi, senin 6+3 de kese boyutun kaç canım?

Ben de folidoce euturox ve cirinone jel kullanıyotum. Bana estrofem hiç vermediler neden acaba

Naturelde kendi kendine kalınlaşması bekleniyor bugün crinino jel hafif pembemsi geldi biraz karnım ağrıdı geçti sonra mide bulantım oldu hafif başdönmesi hepsi geçti.inş bir şey olmaz zaman geçse de kalp atışını duysak .bu arada bana folio önerdi endokrincim ben folidoce kullanıyorum.folio içinde iyot varmış bakalım belki değiştiririm.bu arada şu anda da adet ağrısı gibi ağrı var bir de jel enfeksiyon yaptı üfffff

Son düzenleme:
Slm kızlar hepinizin bebisleri hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin bende araniza yeni katıldım 4+2 yim haftaya kese kontrolüm olacak cok heyecanliyim bi yandan bi korku bi panik hadi bakalim hayirlisi

Canım crinone jelin pembemsi gelmesi normalmiş korkma herkeste olabilirmiş doktor öyle demişti,bende folidoce kullanıyorum ama bi süre sonra değiştirecekmiş doktorum farklı bişey kullanıcakmışım

Canım crinone jelin pembemsi gelmesi normalmiş korkma herkeste olabilirmiş doktor öyle demişti,bende folidoce kullanıyorum ama bi süre sonra değiştirecekmiş doktorum farklı bişey kullanıcakmışım
Çok sağol canım ya çok korkuyorum biraz adet ağısı gibi ağrı var şimdi bir de jel enfeksiyon yaptı bol su içince geçiyor ama .ben en iyisi randevu alıp doktora gideyim yoksa bizimkiler 5 martta gelin dediler

Slm kızlar hepinizin bebisleri hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin bende araniza yeni katıldım 4+2 yim haftaya kese kontrolüm olacak cok heyecanliyim bi yandan bi korku bi panik hadi bakalim hayirlisi
Hoşgeldin canım beklemek gerçekten çok zor ama önemli olan strese girmeden sakince kontrolün gelmesini beklemek yapacak bişey yok nasibimizde ne varsa onu yaşıycaz rabbim hayırlısını nasip eder inşallah hangi ilaçları kullanıyosun?

Çok sağol canım ya çok korkuyorum biraz adet ağısı gibi ağrı var şimdi bir de jel enfeksiyon yaptı bol su içince geçiyor ama .ben en iyisi randevu alıp doktora gideyim yoksa bizimkiler 5 martta gelin dediler
Korkma kuzum rabbim bebişlerimizi korur sen düzgün beslen ye iç Allah büyük adet ağrısına benzer ağrı ara sıra bende de oluyo geçiyo bu tür şeyler bence normal içerde inşaat olduğunu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…