C Cml_46 Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2019 113 45 18 34 26 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cml_46 #1 Tüp bebek için hastane araştırıyorum hanımlar bir kez olumsuz denememiz var bu sefer biraz daha temkinli davranıyoruz tedavi gören varsa yazabilir mi
Tüp bebek için hastane araştırıyorum hanımlar bir kez olumsuz denememiz var bu sefer biraz daha temkinli davranıyoruz tedavi gören varsa yazabilir mi
Yusske Canim oğullarim 💚💙 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2018 243 228 103 26 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cml_46 #2 Merhaba, Allah yardimciniz olsun. Benim tüp bebel deneyimlerim yok ama brüksel'in yaninda bulunan Jette sehrinde UZ Jette adinda bir klinik var. Çok iyi şeyler duydum orayla ilgili. Bi arastirabilirsiniz isterseniz
Merhaba, Allah yardimciniz olsun. Benim tüp bebel deneyimlerim yok ama brüksel'in yaninda bulunan Jette sehrinde UZ Jette adinda bir klinik var. Çok iyi şeyler duydum orayla ilgili. Bi arastirabilirsiniz isterseniz
C Cml_46 Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2019 113 45 18 34 26 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cml_46 #3 Teşekkür ederim ama sizin öneriniz yurt dışı galiba ben istanbul bürüksel tüp bebek merkezini kasdetmistim
Teşekkür ederim ama sizin öneriniz yurt dışı galiba ben istanbul bürüksel tüp bebek merkezini kasdetmistim
Yusske Canim oğullarim 💚💙 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2018 243 228 103 26 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cml_46 #4 Ay ciddimisiniz koptum su an. Evet Belcikadaki Brükselden bahsediyorsunuz sandim . Kendimde Belçika'da yasadigim icin orasi geldi aklima..
Ay ciddimisiniz koptum su an. Evet Belcikadaki Brükselden bahsediyorsunuz sandim . Kendimde Belçika'da yasadigim icin orasi geldi aklima..