- Konu Sahibi perikanadi
- #1.041
Bu başlık çok iyi oldu benim için, baya sayfa okudum, ikizde kanaması olan arkadaşlar olmuş, bende dün gece kanamayla acile gidince ikiz olduğunu öğrendim ağlayarak girdiğim hastaneden sevinçle çıktım. Dün iğne oldum ve doktor 4hğnde bir yapılmak üzere 3 iğne daha yazdı, bugün ikindiden sonra kanamam durdu inşallah her şey hepimiz için sağlıcakla ilerler10 gün sonra kalp atışı için çağrıldık , bu kandil gününde mesajı okuyan arkadaşlardan dua istiyorum inşallah sevincimiz yarım kalmaz, rabbim sağlıcakla hepimizin kucağına aldırsın yavrularını
Hayırlı kandiller herkese
Hayırlı kandiller kızlar rabbim sağ salim bebekleeimizi kucaklamak nasip etsin inşallah bu mübarek günde isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hoşgeldiniz kızlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah şimdiye kadar iki kez kanama geçirdim biri çok yoğun kanama idi sonraki daha az proluton iğneyi aksatmayin bana haftada bir devam dedi dr.
Canım senin ki yükselmiş tabi ki o kadar olduğunda zaten Doktorlar ileri araştırma yapiyor, M mel33 arkadaşımızın sınırda zaten birşey olacak bir seviye değil zaten uzun süre antibiyotik aldı bu düşmüş hali muhtemel.CRP çok önemli canım. Ben öğrendiğimde 80e çıkmış doğum başlamıştı. 200e kadar çıktı antibigptiğe dirençliydi en güçlü serumla antibiyotikler işe yaramadı. Sana tavsiyem sıfırladığından emin ol. Çok az seninki ama benşm ağzım yanınca uyarmak istedim