Canım ben özel bir şey ekstra yapmıyorum zaten çok kilo alıp verdiğim için çok çatlak var. Gergin hissedince vücut Krem var lolabomb markasının onu sürüyorum. Çatlatacak ise önlenemez diye düşünüyorum hele ki ikiz mümkün değil varlar ama kaşıntı gerginlik hissini azaltır bir şeyler sür çok para boşuna verme derim. Meşhur iki krem var mustela ve lierac dediğim gibi gereksiz buluyorum önce para vermeyi.
Canım şekerden şüphe ediyorlar suyu fazla olunca bir şey dedi mi dr
Canım vazelin petrol türevi yağdır cilt için iyi değil hava aldırmaz önermem. Zeytin yağı gayet güzel mantıklı. Kakao ve Hindistan cevizi yağı bu ikisi de çok ise yarar.
Dr una katılıyorum.
Güzel haberler canım, çok şükür. Crp evet yüksek sayılmaz genelde vücutta iltihap varlığında çıkar gebe olunca bu değer senin için çok normal. Benim çok daha yüksek olduğunu biliyorum yüz civarında idi yanlış hatırlamıyorsam. Subakut Troid olduğumda olmuştu. İdrar yolu enfeksiyonu zamanında yine epey yüksekti. Sınıra yakın değerler sınırda sayılıyor.
Spekulumdan bende nefret ediyorum en son hastaneye yattığımda Perşembe yine bakıldı mecbur kanama olunca birde rahim ağzı ölçümü yapılıyor onunla mecbur kalınca el mahkum oluyor. İnşallah gerek kalmaz.