Benim de oyle canim. Aydin da yasiyorum burada univ de bir prof da takip ediyor ikizlerimi. Ama prof da olsa perintolog farki bariz belli. Once Allah sonra perintologa guveniyorum. Univ dogum yapma ihtimalima karsi oraninda ozel kismindan takip edilsin istedim. Cunku bildigin gibi sadce dogum yapma durumumuzdan ziyade baska komlike durumlarda olabilir. Esim ankarali biz burada gorev yapiyoruz buyuk bir sehirde olmayi isterdik . ank univ hastanelerinde tedavi olanaklari oldukca iyiymis. Bazen de diyorum iyiki ank degilim belki durumumu cok kurcalardim. Cok arastiran merakli bi yapim oldugundan esim bazi seyleri yasakladi. Velhasil Allah'a emanetiz . takvimine baktim senin dogumun benden onde gorunuyor . cinsiyeylerini ogrenebildin mi kuzucuklarin hangi asamadasin neler yasiyorsun ???
Evet cok haklisin perinatolog cok farkli. Cerrahpasa'da ustunde cok duruyor. Her muayene bölüm sefi gelip herhangi bir komplikasyon var mi diye birebir bakıyor.
3 haftada bir muayene cagiriyorlar. Şimdiye kadar her sey yolunda gitti sukur ama Allah korusun damar paylasimi gibi durumlar olabiliyormuş duymussundur transfuzyon diye o durumlarda cerrahi mudahele yapacagiz dedi. Insallah oyle bir duruma gerek kalmaz hic birimiz icin.
11. Haftada perinatolog ikisi de kiz gibi demisti bana. 14. Haftada jinekologumda ayni seyi soyledi. 16. Haftada perinatolog kesin kiz ikisi de dedi.
Allah hepimize en hayirlisini versin cinsiyet hic onemli degil.
Benimde icimde hep bir korku var. Aileme zehir ettim su süreci. Surekli felaket senaryolari yaziyorum. Okudugum olumsuz her sey benimde başıma gelecekmiş gibi kuruyorum. Esimde bana kiziyor boyle arastiriyorum diye ama elimde degil merak neticede.
Tup bebek ayrica 5 senede oldu ilk denememiz kimyasal ile sonuçlandi. Inan oyle umutsuzdum ki su yasadigim gunler mucize gibi. Bir gun karnimin büyüyeceğini, mide bulantilarimin olacagini hayal bile edemiyordum.
Eger Allah nasip eder her sey yolunda giderse dogumumu jinekologumla yapmak istiyorum. Gecen hafta muayene gittim bebekler 200 gr civarindaymis. Dogumu sordum doktoruma. 36-38 haftalarda sezeryana aliyorum dedi. Ben normal olma sansimi sordum ama olmaz dedi. Napalim hayirlisi olsun.
Her namazimda hepimize dua ediyorum. Su gunleri gorduk, sonunu da getirsin Rabbim.