- Konu Sahibi perikanadi
- #1.141
Buraya foto atamıyorum niye bilmiyorum uygulama da o düğmeler çalışmıyor denerim, öyle ahım şahım bir şey değil canım işte eder bir şeyler işteCaNim battaniyelerin fotolarını bana atabilir misin sana zahmet olmazsa..
Canım cennet hurmasi gebelikte dikkatli tüketilir aman diyeyim doğumu tetikliyor deniyor, çok çok tüketme ayrıca şeker açısından da glisemik indeksi yüksek şekerini çıkarmsin. Her gün yiyorum dediğin için dedim. Bende arada yerim severim de.Ah ah canim o sikinti bende de var . bu aralar sanki kontrol altina aldim. Cennet hurmasi gunde bir tane yiyorum . bi de sabah calistigim icin az da olsa yolu uzatarak ise gidiyorum. Yani toplamda 30dklik bir yuruyusum oluyor. Ekstradan gun icinde kayisi ve kuru meyvelere ve taze meyvelere agirlik veriyorum. Yine cok kati oluyo afedersiniz ama zorlanmiyorum bu bile cok iyi. Bir ara kitlenmistim resmen . baya zorlanmistim kasiktan tendonum zarar bile gormustu 2gun topllayarak yurudum. Doktora soyleyince baya kizmisti bana. Cok sivi almam getektigini soyledi ama icemiyorum resmen zorliyorum kendimi ama suyu artiramiyorum. Tqze meyvelerden yedigim su ile geciniyorjm resmen. Cennet hurmsini ve kayisini tavsiye ederim cok sukur iyiyim bu aralar
Haaa unutmadan aksamdan yatarken kucuk bir pamuga kantaron yagi sur makat bolgene yerlestir. Kantoronun hic bir zarari yok o bolgeyi cok yumusak ediyor. Kantaronun faydasini muhakkak goreceksin. Sabah ilk lavobada kendineden dussun onemli degil hizli emiliyor zaten .
Çok profesyonel değil canım idare eder şeyler yapıyorum denetim foto atamıyorum buraya program izin vermiyor niyeyseCanim bende orgu yaptim bir zamanalr yegenlerime . bebislerim icin henuz bir seye baslayamadim. Pinterest de cok guzel ornekler var. Nasipse bir kac ornek indirdim onlara baslayacagim. Sizin yaptiklarinizi da merak ediyorum