2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Şeker yüklemesine kadar dikkat edip, yüklemeden sonra tatli vs yiyeceksen bence yuklemeden once de ye ona gore gardini alirsin canim. Yani ben bunun iyi bi fikir olmadigini dusunuyorum. Normal yeme düzenin neyse onunla devam et bence yukleme gunune kadar. Sonra tatli yemende artis olunca sonuc değişirse nasil anlayacaksin?

bundan önceki hamileliğimde benimde kanamam oluyordu ama hafifti 28.haftamda tamamen plasenta kapatmıştı rahim ağzını hastanede erken doğum riskinden yatmıştım biraz sonrası dikkat ederek geçirdim son kontroldü dr sezeryan kesin dedi yukarı çıkmadı ama kısmen kenara geçmişti başka bi dr daha gittim normal doğum olabilir dedi bende 40haftayı doldurduğum gün sancım oldu biraz evde çekeyim dedim ama hata yapmışım hastaneye gittiğimde açılmam hiç yoktu çünkü bebeğim kordonu 3kat dolamıştı nst de kalp atımı aşırı yavaştı acil sezeryana alındım aşırı kanamam oldu previa etkisiymiş kan hazırdı zaten,2gün sonra çıktık hastaneden,şimdilik sıkıntı yaşamadım bu hamileliğimde kanamalı akıntılar yaşadım 14.haftaya kadar normal dedi dr sıkıntı görmemişti hiç,dün detaylıda dr kanama olabilir korkma dedi ciğer geliştirici iğne yazdı,sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza inşallah
Suyum azıcık fazlaymış yükleme yapalım dedi kızlar. Bebeğim de 830gr olmuş
maşallah tombişeinşallh şeker vs çıkmasın
çok şükür iyiyim bugün canım fetal eko çekildim doktor küçük bi parlaklık var ama bundan birşey çıkmaz korkma dedi
bak buna çok sevindim zaten ben emindim,çok görülen bir şey bu zatenMeleğimiz çok iyi maşallah annesi
Benim mide de öyle kavruluyor bazen,bebeğe değilde olan bize oluyor midem batıyor yanıyor ilaçlara başvuruyorum mecbur

Ben burda 37. haftayı görecek miyiz diye endileşeniyordum. 40 dedin içime su serptin. 38 de olur hiç sıkıntı değil.
bir de ben normalde çok hareketli birisiyim, spor da yapıyordum. 4 gündür sadece yatıyorum. Bu da hazımsızlık yapıyor. Eşim de kötürüm gibi davranma diye kızıyor. yorulmadan hareket et diyor kısaca nasıl dikkat ettin ? hep yattın mı?

Yenice geldiler mi :) Nerelisin sen canim? Bizim oralarin konusma tarzi gibi geldi.
Hayirli olsun bu arada canim

Şöyle ki ben normalde hic tatli yapmiyorum canim. O yüzden oncesinde baska yapmama gerek yok yani cunku sonrasinda da surekli yemiycem ki. 1 bilemedin 2 kere yerim doguma kadar anca. Tatlıyla aram yok benim. Sadece canimin istedigi bi tane tatli var onuda yuklemeden sonra yaparim diye düşünüyorum. 1 kere yapip bikac tane yedikten sonra bisey olmaz bence

Ha öyleyse tamam ben farkli dusundum o yuzden soyledim bitanem.

Kızlar açlık 85
1. Saat 154 çıkmış
2. Saat henüz çıkmadı.
Sanırım 75lik yüklemede 1. Saat değerinin 180 altı olması gerekiyordu. Burdan yırttım gibi bakalım 2. Saat sonucum ne çıkacak
Evet canim ilki 154 ciktiysa 2.dende yırttın sen bence hadi gozunaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…