2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Selam kızlarr nasılsınız?
bebişler nasıl?
Bebiş hareketleri çok şükür çoğaldı bende,geceler gözümü açtığım anda kıpır kıpır (uykusuz geceler geliyor der gibi )
Canım bende buraya yazmıştım ilk gebeliğimle karşılaştırınca daha mazlum gibi diye ama birkaç gündür Hareketli olduğu zaman dilimi arttı. Daha da güçlendi özellikle..
Ama geceleri sessiz benimki. Aynı performansı doğunca da bekliyorum kendisinden

Oğlum geceleri bu kadar aktif değildi ve gece uykusu çok güzeldi halada öyle
Ama kızım beni şüpheye sokuyor uyku konusunda

aynen bu aralar şükür arttı hareketler bide aynı anda hem sol, hem sağ vuruyor

A April wind gözün aydın darısı bize. Ben de 2 hafta sonra gidicem.
S seymayaz canım lütfen üzme kendini. Ben önceki gebeliğimde aynı gün 3 doktor gezdim inan hepsi farklı bir şey söyledi. Bu gebeliğimde de ikili ve üçlüde down riski yüksek çıktı. Biliyoruz ki her şey ihtimal dahilinde. Sağlıklı denip hasta doğan, hasta denilip sağlıklı doğan bebekler var. Rabbim ne verirse amenna demek insanın içini rahatlatan tek şey bu süreçte. Müdehale edip değiştiremeyeceğimiz şeyler için ne kendini ne bebeğini üz. İnanıyorum ki güzel sonuçlanacak, bu dönemin keyfini çıkar.

Oğlum geceleri bu kadar aktif değildi ve gece uykusu çok güzeldi halada öyle
Ama kızım beni şüpheye sokuyor uyku konusunda

aynen bu aralar şükür arttı hareketler bide aynı anda hem sol, hem sağ vuruyor
Ay hadi inşallah
Yerim Benim sıpa baş aşağı duruyordu.Ama hem alttan hem sağdan yardırıyor maşallah demek artık hem yumruk hem tekme girişmeye başladılar

Ya biri beni durdursun citcitli body çok taktım ben yaa atlet body 3-6 aylık aldım sonra uzun kollu vardı ebebekte 5 al 4 öde ondan aldım şimdi de kısa kollu 5 al 4 öde var yine alasım var çok abartıyorum değil mi eşim yeter artık diyecek zaten

Toplam kaç oldu. İç zıbın çok kullanılıyor çünkü, terliyor değiştir kusuuor değiştir, kaka çiş değiyor değiştir. Bence 0-3 en az 7 olmalı.

Ay hadi inşallah
Yerim♥ Benim sıpa baş aşağı duruyordu.Ama hem alttan hem sağdan yardırıyor maşallah demek artık hem yumruk hem tekme girişmeye başladılar
Ben çok merak ediyorum sağıma tekme mi yiyorum yoksa yumruk ?
mayıs 5i randevum var bakalım hangi pozisyonda Liloşum

Merhaba guzel anneler,bende 2020 eylul annesi olacağım insallah,size bir sorum olacak.Ben 19 haftalik hamileyim ama gogsumde sizlamalar var,hani emzirirken sut dolarda sizlarya o sekilde. sizlerde de olan varmi normal mi acaba doktorada gidemiyoruz .Bu 3. gebeligim ilk ikisinde boyle birsey oldugunu hatirlamiyorum.

Ben çok merak ediyorum sağıma tekme mi yiyorum yoksa yumruk ?
mayıs 5i randevum var bakalım hangi pozisyonda Liloşum ☺
Az kalmış kuzum
Benim özel randevum 13 mayısta imiş..
20 mayısa ertelerim belki. Dayanabilirsem

Toplam kaç oldu. İç zıbın çok kullanılıyor çünkü, terliyor değiştir kusuuor değiştir, kaka çiş değiyor değiştir. Bence 0-3 en az 7 olmalı.
Valla kuzum benim 7den fazla ama 10 tane sanırım şuan 0-3 ay ailemde ihtiyaç duyuldukça yine alınır zaten diyor ama içim içimi yiyor ya yetmezse diye ilk olunca abartmaktan da korkuyorum acikcasi

Benimde ara ara oluyor çok normal hatta 12-13 haftadayken bile oldu bende. Ara arada süt geliyor. Uğraşmıyorum hiç memiklerle, kendi hallerinde takılıyorlar

Valla kuzum benim 7den fazla ama 10 tane sanırım şuan 0-3 ay ailemde ihtiyaç duyuldukça yine alınır zaten diyor ama içim içimi yiyor ya yetmezse diye ilk olunca abartmaktan da korkuyorum acikcasi
Bencede 10 var ise bırak zıbın olayını. Baktın yetmiyor çok kirleniyor zıbın almak kolay sonradan.

Canım bende egzersiz başlamıştım ancak biraz sıkıntı olabilir kanamayı başlatacak hareketlerden kaçınmalıyız,annemlerde kalmıştım o zamanlar genellikle bol dinlenmeli geçmişti,dün detaylıda prof dr erken doğum olma ihtimali yüksek dedi şimdi annemlerede gidemem yemek işine bakarım gerisini eşim ve kızım halleder olduğu kadar,3ay artık idare edicez,benimde midem ağrıyor yatamıyorum uzun süre dolanıyorum evde bazen,hareketsizde kalmak istemiyorum3gün önce hafif lekelenmiştim sanırım previadandı o da,dikkat edelim hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah

Erken dogum belirtisi filan diyen var korktum bende.
Yoo alakası yok
Memeler plesanta oluşumuyla birlikte süt üretimine hazır hale gelmeye başlıyorlar. Adım adım mucizeye hazırlanıyoruz bu 9 ayda..
Göğüsleri uyarmak Rahmide uyarabilir ama göğüs ağrıyor diye erken doğum olmaz.

Şimdi sızlama olmuyor benim ilk 4 ayda sanırım olmuştu öğle arası eve arabayla gelmeme rağmen kısa sürede soğuktan çok etkileniyor, 15-20 dakika sızlayıp geçiyordu. Çok uzun ağrımamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…