2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gunaydın aklıma takılan bir şey var gelişim önde giden bebek 40 haftadan önce mı dogar
Hayir canim zamanı 40 haftaysa yine onu bekler ama iri dogar biraz daha.
Ama şôyle bisey var mesela bu grupta 50 kisimiyiz 35-40 ı zaten 40.hafta dolmadan dogurur genelde. 36 dan sonra her an gelebiliyolar cunku. Cok az kisi 40 ı dolduruyor

Amanın kız sen ne yaptın bende kendime hamurisi düşkünü diyorum daha 5 kilo un anca bitmiştir 2 ayda. Senin 20 kiloyu görünce oldum Seker yuklemesi yaptırdın mi? İnsallah cıkmaz hiçbirimizde
Un bizde de çok gidiyor. Ben ekşi maya yaptım. 2-3 günde bir ekmek yapılıyor evde. Dışardan hiçbir ekmeği yemiyorum artık. Bir de hafta bir kek filan yapıyorumm ohh

Ahaha tahmin edebiliyorum hatta yazdıktan sonra benimde aklıma o geldi ilk.
Sanırım 3. Hamileliğimde milletin öyle demesi %10000. Bir de korunmaktan bi haber sanacaklar kesin beni Babamla annemin tepkisini kestiremiyorum hele..

Bunlar ne patavatsızca yorumlar ya Kime ne ki? İstersen her sene dogurursun. Yine mi derken.. İzin alcaktin herhalde oncesinde bak ayip etmissin insanlara

2 hafta önden gidiyor gelişimi doktor şeker sorunu olmadıgı için sorun olmaz dedı ama içime süphe düştü
evet haklısın genelde öyle oluyor 36 dan sonra hazır olmak lazım

Un bizde de çok gidiyor. Ben ekşi maya yaptım. 2-3 günde bir ekmek yapılıyor evde. Dışardan hiçbir ekmeği yemiyorum artık. Bir de hafta bir kek filan yapıyorumm ohh

Ben evde ilk zamanlar yaptimda ekmegi sonrasinda guvendigimiz bi yer var(fırın,market degil) ordan alalım dedik. Tabi evde surekli ekmek yapılıyorsa un fazla gider canim. Ben tatli,tuzlulara kullaniyorum suan sadece.

Ben evde ilk zamanlar yaptimda ekmegi sonrasinda guvendigimiz bi yer var(fırın,market degil) ordan alalım dedik. Tabi evde surekli ekmek yapılıyorsa un fazla gider canim. Ben tatli,tuzlulara kullaniyorum suan sadece.
Ben hamurişi olayında beceriksiz biriydim. Şimdi yapa yapa oooo şef gbi takılıyorum.
Baston ekmek , ekşi mayalı ekmek, bazlama, göbit falan derken çeşit çeşit. Her hafta bişey deniyoruz eşimle geçen lahmacun yaptık sonra pide.
Offf keşke beceremeseydik diyorum. Çıkınca sıcak sıcak güzel yeniliyor.

Ama haklilar canım onlara sormadan neden bebek yapıyorsun,her birinin fikri çok kıymetli toplumda her konuda fikri olan,boş boş konuşan çok insan var,çocuk olmaz neden yok,olur arkasına ara vermeden ikinciyi yaparsın bu tepkileri alırsın,ara verirsin "aman bir kardes yapiver sonra olmaz belki "derler,yani derler de derler,geveze ve cahil cok fazla toplumda.

Aynen öyle valla.

Bunlar ne patavatsızca yorumlar ya Kime ne ki? İstersen her sene dogurursun. Yine mi derken.. İzin alcaktin herhalde oncesinde bak ayip etmissin insanlara
Oo milletin yorum yapmayı en çok sevdiği şeyy.
benim aldığım yorumları tahmin bile edemezsiniz
Adet olunca hemen yap diyen, 40ın çıkınca hemen dene diyen, aman çocuksuzluk daha iyi(!) diyip birkaç sene yapma diyen, yok 3 ay korun diyen, 6 ay korun diyen. Hayır başka zaman olsa lafı yapıştırırsın. Bunlara yapamadım neden? Teselli cümleleri arasında yapıştırdılar araya çünkü. hayır birşey desen sen suçlu olacaksın. Terbiyesiz olacaksın. Sanki onlar değil. Of neler neler ya iyi sabretmişim gerçekten.
Hala en sinir olduğum şey ben çocuğumu kaybetmişim oradan gelmiş bana yenisini yaparsın diyor. Bir daha olur yaşın genç diyor. Yarabbelalemin yine sinirlendim. Neyse.

Bunu bana yazdığında 12 haftalık hamileydim birkaç gün sonra cinsiyet öğrendim, tabi kimse bilmiyordu o zaman. Doğurduğum zamanı bile hesaplamış, 9 ay oldu demiş, üstüne bir de rahmimin toparlanmasını düşünmüş sağolsun, böyle mesaj atmış. Uzaktan kuzenim kendisi

Eklentiler

• 2D88CAB6-F128-42DF-8479-6D39B4F51D43.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 47
İnanamıyorum ya . Bu harbi yuhluk. Ama biz Türk milleti olarak zaten en çok milöetin yatak odasına meraklı oluyoruz nedenle. Yap yapma bekle bekleme. Kendince aslında düşündüğünü sanıyor ve iyilik yapıyor ama senin daha iyi bileceğini unutuyor. Herseyi biz yaşayacağımız için herkes kendi hayatını ve ilerleyici yolu daha iyi bilir.

Öyle tabi. Sinirden gülüyorum, bu mesajına da cevap vermedim. Sonra cinsiyeti öğrenince paylaşmıştım. Bana niye söylemedin diye mesaj attı. Dedim kimseye söylemedim :) Kendisini en son temiz bir 5 sene önce gördüm bu arada.
Anneannem, teyzem, halam bile cinsiyetle birlikte öğrendiler falan işte.. Yani akraba bile olsa çekilmiyor bazı insanlar, densizlik diz boyu

Aynen ya ama olsun yinede becermek guzel bende evde lahmacun pide vs yapmayi cok seviyorum disarda olanlardan daha lezzetli oluyor hepsi. Dedigin gibi sıcak sicak olunca bide

Ay yok artik

Heyy Allah'ım ya,şimdi ne denir böyle insanlara,sen de keşke ,isin gücün yok kaç ay geçmiş onu mu hesapladin deseydin ya

Heyy Allah'ım ya,şimdi ne denir böyle insanlara,sen de keşke ,isin gücün yok kaç ay geçmiş onu mu hesapladin deseydin ya
Yok demedim canım, başka birşey sormak için yazmıştı zaten bunu pas geçtim diğer sorusuna cevap verdim. O da anlamıştır zaten nasıl sinir olduğumu
Teşekkür ederim canım bunları da not ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…