Hayir canim zamanı 40 haftaysa yine onu bekler ama iri dogar biraz daha.Gunaydın aklıma takılan bir şey var gelişim önde giden bebek 40 haftadan önce mı dogar
Un bizde de çok gidiyor. Ben ekşi maya yaptım. 2-3 günde bir ekmek yapılıyor evde. Dışardan hiçbir ekmeği yemiyorum artık. Bir de hafta bir kek filan yapıyorumm ohhAmanın kız sen ne yaptınbende kendime hamurisi düşkünü diyorum daha 5 kilo un anca bitmiştir 2 ayda. Senin 20 kiloyu görünce oldum Seker yuklemesi yaptırdın mi? İnsallah cıkmaz hiçbirimizde
Ahaha tahmin edebiliyorum hatta yazdıktan sonra benimde aklıma o geldi ilk.Banada gelen tepkileri söyleyeyim. Lise arkadaslarımla konuşuyoruz laf lafı açtı bende hamile olduğumu söyledim. İlk tepkiler.
- Yine mi Ayşe ( sanki 6. Gebeliğim 2 yahu 2)
- Oha Ayşe Oha ( Neyine oha ise sanki onlar bakacak)
- O sen böyle giderse her bir iki yıla çıkartırsın.
- Nasıl bakcan yaa ayyy kızına yazık çok üzüldüm şimdi. .
Vallaha dellendim yani. Bence de yaşları yakın olsun. Zaten bunu bilerek istedim yaptım kaza değil ki planlı idi. Sadece ha diyince hemen olacağınu düşünmemiştim. Bikaç ay sonra olur sanmıştım.
Bunlar ne patavatsızca yorumlar yaBanada gelen tepkileri söyleyeyim. Lise arkadaslarımla konuşuyoruz laf lafı açtı bende hamile olduğumu söyledim. İlk tepkiler.
- Yine mi Mtad ( sanki 6. Gebeliğim 2 yahu 2)
- Oha Mtad Oha ( Neyine oha ise sanki onlar bakacak)
Vallaha dellendim yani. Bence de yaşları yakın olsun. Zaten bunu bilerek istedim yaptım kaza değil ki planlı idi. Sadece ha diyince hemen olacağınu düşünmemiştim. Bikaç ay sonra olur sanmıştım.
2 hafta önden gidiyor gelişimi doktor şeker sorunu olmadıgı için sorun olmaz dedı ama içime süphe düştüBenim kızım 2 hafta önden giden , iri bebek sınıfında idi anne karnında.
Bu nedenle erken aldılar kızımı çünkü çok kilo alıyordu. Ama erken derken neye göre erken o nemli yani 36 sonrası normal aslında alınabilir bebek gelişti ise.
Bu arada kızım doğdu şuan gayet orta yani iri doğan bebekte iri olacak ve minik doğanda minik kalacak diye bir durumda olmuyor.
evet haklısın genelde öyle oluyor 36 dan sonra hazır olmak lazımHayir canim zamanı 40 haftaysa yine onu bekler ama iri dogar biraz daha.
Ama şôyle bisey var mesela bu grupta 50 kisimiyiz 35-40 ı zaten 40.hafta dolmadan dogurur genelde. 36 dan sonra her an gelebiliyolar cunku. Cok az kisi 40 ı dolduruyor
Un bizde de çok gidiyor. Ben ekşi maya yaptım. 2-3 günde bir ekmek yapılıyor evde. Dışardan hiçbir ekmeği yemiyorum artık. Bir de hafta bir kek filan yapıyorumm ohh
Ben hamurişi olayında beceriksiz biriydim. Şimdi yapa yapa oooo şef gbi takılıyorum.Ben evde ilk zamanlar yaptimda ekmegi sonrasinda guvendigimiz bi yer var(fırın,market degil) ordan alalım dedik. Tabi evde surekli ekmek yapılıyorsa un fazla gider canim. Ben tatli,tuzlulara kullaniyorum suan sadece.
Ama haklilar canım onlara sormadan neden bebek yapıyorsun,her birinin fikri çok kıymetliBanada gelen tepkileri söyleyeyim. Lise arkadaslarımla konuşuyoruz laf lafı açtı bende hamile olduğumu söyledim. İlk tepkiler.
- Yine mi Mtad ( sanki 6. Gebeliğim 2 yahu 2)
- Oha Mtad Oha ( Neyine oha ise sanki onlar bakacak)
Aynen öyle valla.Ama haklilar canım onlara sormadan neden bebek yapıyorsun,her birinin fikri çok kıymetlitoplumda her konuda fikri olan,boş boş konuşan çok insan var,çocuk olmaz neden yok,olur arkasına ara vermeden ikinciyi yaparsın bu tepkileri alırsın,ara verirsin "aman bir kardes yapiver sonra olmaz belki "derler,yani derler de derler,geveze ve cahil cok fazla toplumda.
Oo milletin yorum yapmayı en çok sevdiği şeyy.Bunlar ne patavatsızca yorumlar yaKime ne ki? İstersen her sene dogurursun. Yine mi derken.. İzin alcaktin herhalde oncesinde bak ayip etmissin insanlara
İnanamıyorum ya . Bu harbi yuhluk. Ama biz Türk milleti olarak zaten en çok milöetin yatak odasına meraklı oluyoruz nedenle. Yap yapma bekle bekleme. Kendince aslında düşündüğünü sanıyor ve iyilik yapıyor ama senin daha iyi bileceğini unutuyor. Herseyi biz yaşayacağımız için herkes kendi hayatını ve ilerleyici yolu daha iyi bilir.
Bunu bana yazdığında 12 haftalık hamileydim birkaç gün sonra cinsiyet öğrendim, tabi kimse bilmiyordu o zaman. Doğurduğum zamanı bile hesaplamış, 9 ay oldu demiş, üstüne bir de rahmimin toparlanmasını düşünmüş sağolsun, böyle mesaj atmış. Uzaktan kuzenim kendisi
Öyle tabi. Sinirden gülüyorum, bu mesajına da cevap vermedim. Sonra cinsiyeti öğrenince paylaşmıştım. Bana niye söylemedin diye mesaj attı. Dedim kimseye söylemedim :) Kendisini en son temiz bir 5 sene önce gördüm bu arada.İnanamıyorum ya . Bu harbi yuhluk. Ama biz Türk milleti olarak zaten en çok milöetin yatak odasına meraklı oluyoruz nedenle. Yap yapma bekle bekleme. Kendince aslında düşündüğünü sanıyor ve iyilik yapıyor ama senin daha iyi bileceğini unutuyor. Herseyi biz yaşayacağımız için herkes kendi hayatını ve ilerleyici yolu daha iyi bilir.
Aynen ya ama olsun yinede becermek guzelBen hamurişi olayında beceriksiz biriydim. Şimdi yapa yapa oooo şef gbi takılıyorum.
Baston ekmek , ekşi mayalı ekmek, bazlama, göbit falan derken çeşit çeşit. Her hafta bişey deniyoruz eşimle geçen lahmacun yaptık sonra pide.
Offf keşke beceremeseydik diyorum. Çıkınca sıcak sıcak güzel yeniliyor.
Ay yok artik
Bunu bana yazdığında 12 haftalık hamileydim birkaç gün sonra cinsiyet öğrendim, tabi kimse bilmiyordu o zaman. Doğurduğum zamanı bile hesaplamış, 9 ay oldu demiş, üstüne bir de rahmimin toparlanmasını düşünmüş sağolsun, böyle mesaj atmış. Uzaktan kuzenim kendisi
Heyy Allah'ım ya,şimdi ne denir böyle insanlara,sen de keşke ,isin gücün yok kaç ay geçmiş onu mu hesapladin deseydin ya
Yok demedim canım, başka birşey sormak için yazmıştı zaten bunu pas geçtim diğer sorusuna cevap verdim. O da anlamıştır zaten nasıl sinir olduğumuHeyy Allah'ım ya,şimdi ne denir böyle insanlara,sen de keşke ,isin gücün yok kaç ay geçmiş onu mu hesapladin deseydin ya
Teşekkür ederim canım bunları da not ettimHerkese tünaydınlar ☀ Emeğinin peşindeki herkesin bayramını kutlarım
A April wind sanırım kitap önerisi istemişsin dün, bende olanlar bunlar ama henüz okumadım, bugün sıra geldi birine başlayacağım
Eki Görüntüle 2628256
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?