- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ben temizlik yapamiyorum ya maalesef. Sende cok yorma kendini canim dikkat et. Esim elinden geldigi kadar yapiyor. Esimde annemlerde kendimi idare edebildigime, yemek ve bulasigi halledebiliyor olduguma şükür ediyolar. İlk hamileligim cok zor gecti benim bakima muhtactim. Temizlik isi icin zaten dogumdan sonrasinda duzenli olarak bi ablayla anlasmam lazım. Bu virus durumu bitsin hemen birisini cagırcam. Annemlerde diyo aman sen biseye elini surme biz gelince halledelim diye. Siz hersey yapabiliyor musunuz temizlikte? Veya nasil hallediyorsun canimOy öldüm
Ev işi ne kadar nankör ya yap yap bitmiyor. Dün hava kapalıydı mutfak dışında bir yere elimi sürmedim. Bugün ev haftalardır süpürülmemiş gibiydi
Tüy dökme zamanı da geldi bizim minnoşun. Koltukların üstü yer yer kıl olmuş. Bir de onlarla uğraştım. Belim ağrıyor şuan
Şükür ben öyle çok takıntılı değilim temizlik konusunda ilkinde de şimdide kendim hallediyorum canım ya. Eşime yardım et desem eder ama kendi işi olduğundan dolayı erken gidip geç geliyor. Ona da üzülüyorum açıkçası.Ben temizlik yapamiyorum ya maalesef. Sende cok yorma kendini canim dikkat et. Esim elinden geldigi kadar yapiyor. Esimde annemlerde kendimi idare edebildigime, yemek ve bulasigi halledebiliyor olduguma şükür ediyolar. İlk hamileligim cok zor gecti benim bakima muhtactim. Temizlik isi icin zaten dogumdan sonrasinda duzenli olarak bi ablayla anlasmam lazım. Bu virus durumu bitsin hemen birisini cagırcam. Annemlerde diyo aman sen biseye elini surme biz gelince halledelim diye. Siz hersey yapabiliyor musunuz temizlikte? Veya nasil hallediyorsun canim
Evde 2 kişiyiz ama nasıl oluyor her gun silsem süpürsem yine aynı oluyor birde pazartesi calışmaya baslıcam bakalım ne olcak eşime kalsa birak ayda bir yap derOy öldüm
Ev işi ne kadar nankör ya yap yap bitmiyor. Dün hava kapalıydı mutfak dışında bir yere elimi sürmedim. Bugün ev haftalardır süpürülmemiş gibiydi
Tüy dökme zamanı da geldi bizim minnoşun. Koltukların üstü yer yer kıl olmuş. Bir de onlarla uğraştım. Belim ağrıyor şuan
Ellerine sağlık canimŞükür ben öyle çok takıntılı değilim temizlik konusunda ilkinde de şimdide kendim hallediyorum canım ya. Eşime yardım et desem eder ama kendi işi olduğundan dolayı erken gidip geç geliyor. Ona da üzülüyorum açıkçası.
Sadece camları eşime sildiriyorum ben. Zaten düzenli yapınca hiçte yorucu olmuyor öyle. Maksimum 1 saatimi alıyor. Hatta sürmüyor bile o kadar. Sonra bir de yemeğim yoksa akşam 6-7 gibi yemek yapıyorum o kadar.☺
Bende bunu anlamıyorum süpürdüğüm bari 2 gün gitseEvde 2 kişiyiz ama nasıl oluyor her gun silsem süpürsem yine aynı oluyor birde pazartesi calışmaya baslıcam bakalım ne olcak eşime kalsa birak ayda bir yap der
Sağol canım, derdim kedinin kılları onlar yordu beniEllerine sağlık canim ❤
tamam o zaman, doktor kontrolümü bekleyeyim.
benimki de öyleydi, gece uykumdan uyandırıyordu sanki. şimdi bir şeyler yapıyor ama tekme değil.
Ben de temizlik yapmıyorum, lavobo tuvalet mutfak temiz olur ama sağda solda bir parmak toz vardırBen temizlik yapamiyorum ya maalesef. Sende cok yorma kendini canim dikkat et. Esim elinden geldigi kadar yapiyor. Esimde annemlerde kendimi idare edebildigime, yemek ve bulasigi halledebiliyor olduguma şükür ediyolar. İlk hamileligim cok zor gecti benim bakima muhtactim. Temizlik isi icin zaten dogumdan sonrasinda duzenli olarak bi ablayla anlasmam lazım. Bu virus durumu bitsin hemen birisini cagırcam. Annemlerde diyo aman sen biseye elini surme biz gelince halledelim diye. Siz hersey yapabiliyor musunuz temizlikte? Veya nasil hallediyorsun canim
Bizde de durumlar bu şekilde canımBen de temizlik yapmıyorum, lavobo tuvalet mutfak temiz olur ama sağda solda bir parmak toz vardırEşim çok detaylı süpürür her yeri, hamile değilken de o süpürürdü benim gücüm yetmiyor o çekiş gücüne, iade edecektim hatta böyle anlaştık Allahtan mobilyam toz belli etmiyor diyorum bir de utanmadan. İyi süpürünce yerleri de çok silmiyoruz. Ayy baya pismişiz ya biz
Şimdi gördüm cevap vermek istedim geçen benim de aklıma geldi ama Kağan Kocatepe konuşmuş tam açık açıkGunaydın aklıma takılan bir şey var gelişim önde giden bebek 40 haftadan önce mı dogar
Valla bende tüm iş bende. Önceden bir abla geliyordu saolsun, bana rutin işler kalıyordu. Şimdi oda yok . Hep kendim yapıorum eşim yemeğe fln yardım eder belki ama temizlik yapmaz hep söylemen gerek. Hayatım süpür hayatım sil die. Bende artık bunalıyorum söylemekten. Yapıyorum sonra her yanım ağrıyor , ama mecbur gene yapıyorum böyle ne olacak bilmiyorum.Ben temizlik yapamiyorum ya maalesef. Sende cok yorma kendini canim dikkat et. Esim elinden geldigi kadar yapiyor. Esimde annemlerde kendimi idare edebildigime, yemek ve bulasigi halledebiliyor olduguma şükür ediyolar. İlk hamileligim cok zor gecti benim bakima muhtactim. Temizlik isi icin zaten dogumdan sonrasinda duzenli olarak bi ablayla anlasmam lazım. Bu virus durumu bitsin hemen birisini cagırcam. Annemlerde diyo aman sen biseye elini surme biz gelince halledelim diye. Siz hersey yapabiliyor musunuz temizlikte? Veya nasil hallediyorsun canim
Benimkilerin arasıda 32 ay gbi olacakİlk çocuğuna hamile olan bacılar kesinlikle peşpeşe yapın dinlemeyin elalemi yine mi hamilesin vs laflarını.. çocuk 1.-1.5 yaşındayken düşünün hamileliği. Araları 2-3 yaş civarı olmuş olacak doğunca. İlk bı sene zor , çok zor çıldırma noktasina geldiğiniz zamanlar da olacak ama snra iyiki diyeceksiniz. Hele ki eşiniz az yardımcıysa ev işleri olsn çocuk bakımı vs olsn o zorluk da kalmaz.. aman bekliyin rahat edeyim snra olsn derseniz hepten kalıyor, daha zor oluyor. Ayrıca o zaman doğurabileceği biz garantisi var mı. İlk çocuğumu aynı zamanda doğum yaptığım bı arkadaşım var brz büyüsün 2. Yi öyle yapcam dedi istemedi ben kızım arası 2.5 yaş olacak şekilde istedim yaptim, şuan 3. Ye hamileyim o arkadaşım 1 seneden fazladır çocuk istiyor ama olmuyor çocuğu kardeş istiyor vs strese girmiş durumda.. demem o ki içinizden geldiği zaman çok da uzatmadan yapın 2. Yi, diğeri büyüsün etsin fie beklemeyin. Haa bı de sakın ama sakın çocuğunuzu tek bırakmayın, kardeş candır
Benim ilk hamileliğim kasılmalarla geçti, demiştim. 12-13. haftadan itibaren doğuma kadar... Her nstde sancı çıkıyordu her sancı çıktığında beni yatırmak istiyorlardı. İmza atıp çıkıyordum artık.Kızlar napıyonuz,ne temizliği ben yemek yapıyorum kolaylardan karnımda sertleşme bi baskı hissediyorum anında wc ihtiyacıbu ara kasılma tarzı ağrım var karnımda kısa süreli ama çok sıklaştı sizede oluyor mu ya da sık oluyor mu,kızımda son haftalarda başlamıştı oğlumda 27.hafta civarında başlamıştı,1-2haftadır arada oluyordu ama şimdi çok sıklaştı 3gündür falan korkuyorum açıkçası
Aynısından bizim evde de var. Yapmam demez ama hep erteleme. Ben kendim yapıyorum yemek temizlik. İse de gidiyorum bir de. Daha geçen hafta camları sildim. İyice ağırlaşmadan sileyim dedim. Yardımcı da alamıyoruz bu dönemde. Hersey üstümüze kaldıValla bende tüm iş bende. Önceden bir abla geliyordu saolsun, bana rutin işler kalıyordu. Şimdi oda yok . Hep kendim yapıorum eşim yemeğe fln yardım eder belki ama temizlik yapmaz hep söylemen gerek. Hayatım süpür hayatım sil die. Bende artık bunalıyorum söylemekten. Yapıyorum sonra her yanım ağrıyor , ama mecbur gene yapıyorum böyle ne olacak bilmiyorum.
Camlar mesela silinmesi lazım hadi canım yapalım diorum , bugün olmasın şu var , yok bu var aa yağmur yağacak.
Yani asla yapmam demez ama erteler bende bi sıkıntı varsa o anda halledilmeli modundayım. Bakalım. Dahada ağırlaşınca ne olacak halimiz.
Bnm kizlarin arası da 26 ay, hemen olmaz 3-5 ay ugrasiriz demiştik ilk denemede olmstu :)) 2.5 yaş planlamistimBenimkilerin arasıda 32 ay gbi olacak3 yaş yani ayy hala ayla konuşuyorum
Bende aynı 3 5 ayda olur demiştim. Amanın ilkinde olduBnm kizlarin arası da 26 ay, hemen olmaz 3-5 ay ugrasiriz demiştik ilk denemede olmstu :)) 2.5 yaş planlamistim
hahha benimde düşüncem nasıl olsa hemen olmazdı. ama olduBende aynı 3 5 ayda olur demiştim. Amanın ilkinde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?