2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bacaktan popoya derken böyle kalça çekmesi gibi mi oluyor sende de? Benim yürümemi bile etkiliyor

benimde başım çatı ağrısıyla belada.
3. Aydan beri ara ara yokluyor. 1 haftadır iyice hissettirmeye başladı kendini.

Kanamam olana kadar düzenli yapıyordum. Kasları gevşetiyor. Şimdi bazı esneme hareketleri yapıyorum.çömelmeyi vs yapmıyorum.

Kızlar ben de böyle bir video arıyordum. Yalnız ilk gebelik oldugundan hiç tecrübem yok. Acaba bir zarar verirmiyim diye korkuyorum. Doktorum bu konuya hiç girmedi, yap veya yapma bu konu hiç gündeme gelmedi. Her gebe yapmalımı acaba ? Veya hangi durumdaki gebeler yapar acaba ?

elin hızlıymış maşallah :)

elin hızlıymış maşallah :)
Rutine binince kolay oluyor prensibim kirlenmeden temizlemek. Kirlenince harcanan güçte vakitte artıyor kuzum.
Tabi arada kaytardığım oluyor 10 dakikalık iş için ehehe. Olsundu hamişim ben bana herşey mübah

Eşim bunu atmış bana birkaç dakika önce. Tamda cam silmesinden bahsetmiştim
Burada da bugün gök delindi resmen. Anladı zaar cam silme vaktine yaklaştığını, yol yapıyor.

Eklentiler

• 2A727A62-BA98-42D0-84CF-4492B416B379.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 61
Ben kas ağrısı yaşadığımı söyledim. Doktorum hamile platesine başla o zaman dedi bana.

Eşim bunu atmış bana birkaç dakika önce. Tamda cam silmesinden bahsetmiştim
Burada da bugün gök delindi resmen. Anladı zaar cam silme vaktine yaklaştığını, yol yapıyor.
Bizim yan komşu siliyordu diyorum bak diyor he bi bu kaldı taşınmadan silerim ben 1ay var daha önümde şimdi yağmurlu havalar

Bizim yan komşu siliyordu diyorum bak diyor he bi bu kaldı taşınmadan silerim ben 1ay var daha önümde şimdi yağmurlu havalar
Türkiye içinde 1 hafta yağışlı diyor kuzum o zamana bende bi el attırırım oh mis olur
Camların küçükse hemen biter aslında canım, benim eski evdekiler o yönden çok iyiydi haftalık cam siliyordum o yüzden

Rutine binince kolay oluyor prensibim kirlenmeden temizlemek. Kirlenince harcanan güçte vakitte artıyor kuzum.
Tabi arada kaytardığım oluyor 10 dakikalık iş için ehehe. Olsundu hamişim ben bana herşey mübah
ben elektrikli süpürge geçiyorum genelde.. bir de banyoda ve balkonda temizlik yapıyorum. toz alma işi eşimde... annem de gelince mutfağı siliyor genelde... ben de annem de hep yere eğilerek silmeye alışığız.. ben eğilemiyorum artık anında bacaklar ve bel iptal oluyor. sağolsun annem geldiğinde el arıyor.. camların durumu içler acısı ama ona kimseyi alamıyoruz... yemeği de annemle ortaklaşa hallediyoruz... allahtan annemler bir arka sokakta oturuyor da halledebiliyoruz ortaklaşa...

Evet aynen öyle oluyor ya
poff bende de var aynısı... bir önce gittiğimde kalçam ağrıyor demiştim... hayatını engellemiyorsa sorun etme demişti... ama o zamandan bu zamana baya farketti ve şiddeti artıyor tutunca... 2 hafta sonra gideceğim tekrar soracağım bakalım ne dicek... özellikle çok ayakta kaldıysam yaşıyorum ben

O eğilerek silme işini doğum zamanı yaklaşırken yaparsın
Ah analarda olmasa.. Ben taşınırken evimi annem temizledi yerleştirdi sağolsun..

benim de ilk gebeliğim. plesanta previa teşhisi konana kadar yaptım. ama hala şüphelerin varsa doktoruna danış, en doğrusunu o söyleyecektir.
ayrıca yaptıran kişi ebe doğumla ilgili güzel bilgiler de veriyor.

Yok cok kicuk sayilmaz ama yaparim kirli birakamam

Kızlar lohusasepeti.com sitesinden hiç alışveriş yapan varmı aranızda ? Çok güzel bir sabahlık gördüm ama nasıl bir firma hiç bilemiyorum. Eminönünde şubesi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…