Bu arada kızlar, söylemeyi unuttum. Kas ağrıaı çekiyorum ara ara özellikle bacaktan popoya vuran doktoruma danıştım.
Hamile platesi önerdi malum hastanelerin gebelik eğitim bölümleri kapalı. Bu nedenle netten yapmam gerekiyor. Önereceğiniz plates programı ya da videosu var mı ? Bugün itibariyle başlamam gerek.
Kızlar ben de böyle bir video arıyordum. Yalnız ilk gebelik oldugundan hiç tecrübem yok. Acaba bir zarar verirmiyim diye korkuyorum. Doktorum bu konuya hiç girmedi, yap veya yapma bu konu hiç gündeme gelmedi. Her gebe yapmalımı acaba ? Veya hangi durumdaki gebeler yapar acaba ?
Şükür ben öyle çok takıntılı değilim temizlik konusunda ilkinde de şimdide kendim hallediyorum canım ya. Eşime yardım et desem eder ama kendi işi olduğundan dolayı erken gidip geç geliyor. Ona da üzülüyorum açıkçası.
Sadece camları eşime sildiriyorum ben. Zaten düzenli yapınca hiçte yorucu olmuyor öyle. Maksimum 1 saatimi alıyor. Hatta sürmüyor bile o kadar. Sonra bir de yemeğim yoksa akşam 6-7 gibi yemek yapıyorum o kadar.☺
Rutine binince kolay oluyor prensibim kirlenmeden temizlemek. Kirlenince harcanan güçte vakitte artıyor kuzum.
Tabi arada kaytardığım oluyor 10 dakikalık iş için ehehe. Olsundu hamişim ben bana herşey mübah
Eşim bunu atmış bana birkaç dakika önce. Tamda cam silmesinden bahsetmiştim
Burada da bugün gök delindi resmen. Anladı zaar cam silme vaktine yaklaştığını, yol yapıyor.
Kızlar ben de böyle bir video arıyordum. Yalnız ilk gebelik oldugundan hiç tecrübem yok. Acaba bir zarar verirmiyim diye korkuyorum. Doktorum bu konuya hiç girmedi, yap veya yapma bu konu hiç gündeme gelmedi. Her gebe yapmalımı acaba ? Veya hangi durumdaki gebeler yapar acaba ?
Eşim bunu atmış bana birkaç dakika önce. Tamda cam silmesinden bahsetmiştim
Burada da bugün gök delindi resmen. Anladı zaar cam silme vaktine yaklaştığını, yol yapıyor.
Türkiye içinde 1 hafta yağışlı diyor kuzum o zamana bende bi el attırırım oh mis olur
Camların küçükse hemen biter aslında canım, benim eski evdekiler o yönden çok iyiydi haftalık cam siliyordum o yüzden
Rutine binince kolay oluyor prensibim kirlenmeden temizlemek. Kirlenince harcanan güçte vakitte artıyor kuzum.
Tabi arada kaytardığım oluyor 10 dakikalık iş için ehehe. Olsundu hamişim ben bana herşey mübah
ben elektrikli süpürge geçiyorum genelde.. bir de banyoda ve balkonda temizlik yapıyorum. toz alma işi eşimde... annem de gelince mutfağı siliyor genelde... ben de annem de hep yere eğilerek silmeye alışığız.. ben eğilemiyorum artık anında bacaklar ve bel iptal oluyor. sağolsun annem geldiğinde el arıyor.. camların durumu içler acısı ama ona kimseyi alamıyoruz... yemeği de annemle ortaklaşa hallediyoruz... allahtan annemler bir arka sokakta oturuyor da halledebiliyoruz ortaklaşa...
poff bende de var aynısı... bir önce gittiğimde kalçam ağrıyor demiştim... hayatını engellemiyorsa sorun etme demişti... ama o zamandan bu zamana baya farketti ve şiddeti artıyor tutunca... 2 hafta sonra gideceğim tekrar soracağım bakalım ne dicek... özellikle çok ayakta kaldıysam yaşıyorum ben
ben elektrikli süpürge geçiyorum genelde.. bir de banyoda ve balkonda temizlik yapıyorum. toz alma işi eşimde... annem de gelince mutfağı siliyor genelde... ben de annem de hep yere eğilerek silmeye alışığız.. ben eğilemiyorum artık anında bacaklar ve bel iptal oluyor. sağolsun annem geldiğinde el arıyor.. camların durumu içler acısı ama ona kimseyi alamıyoruz... yemeği de annemle ortaklaşa hallediyoruz... allahtan annemler bir arka sokakta oturuyor da halledebiliyoruz ortaklaşa...
benim de ilk gebeliğim. plesanta previa teşhisi konana kadar yaptım. ama hala şüphelerin varsa doktoruna danış, en doğrusunu o söyleyecektir.
ayrıca yaptıran kişi ebe doğumla ilgili güzel bilgiler de veriyor.
Türkiye içinde 1 hafta yağışlı diyor kuzum o zamana bende bi el attırırım oh mis olur
Camların küçükse hemen biter aslında canım, benim eski evdekiler o yönden çok iyiydi haftalık cam siliyordum o yüzden
Kızlar lohusasepeti.com sitesinden hiç alışveriş yapan varmı aranızda ? Çok güzel bir sabahlık gördüm ama nasıl bir firma hiç bilemiyorum. Eminönünde şubesi varmış