2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Öncelikle kaka fotosu atmak isteyen varsa bakılırbizim mukus azaldı ama kaka baya sıvı özellikle premium care komple emiyor kakayi . sıvı olduğunu sakinlinin attığı kakadan daha iyi anlamıştım.bizim kakayi duzelten kesinlikle kaleidon Damla çok memnun kaldım.gazi fln hep bitti çok şükür.

Oyuncak olarak ta e bebek te kasanın yanında çıngıraklar vardı klasik 8liralik felan tam avucuna oturuyor onu baya sallıyor yaliyor felan.dondurma gibi.birde kafes gibi daire şeklinde toplar var içinde ayriyeten bir top daha var kafeslere ellerini çok güzel geçirip oynuyor hatta onunnhatirina dönüyor çoğu zaman.

Eskilerden varsa bende atayim ya da ahhh lutfen yapmis olsunda atayim bugun 3. Gün kaka yok hic alisik degiliz biz
Canım gecenlerde bizim de oldu. 3 sefer 2 günde 1 yapti. Sonra 3,5 gun yapmadi. Ben demir hapi içiyordum. Her gun muz yiyordum. Hapi biraktim. Muz yemedim ve cok su icmeye basladim. Azaltmistm suyu da. Bol bol kuru incir yedim. Duzeldi simdi sukur. Gunde 3 kere falan yapiyor yine.

Özel birşey yapmadım kafasını acıtacak diye korkuyorum kafayı da yere gömüyor. Ama iki aydan beri sürekli dönüyor bizimki. Ağlamasına izin verdim sadece. Dönüp dönüp ağlıyordu başlarda. Zamanla geliştirdi.​

Kızlar bu kakalar baya merak ediliyor sanırım. Ben de bu kesimdeyim
Bizim bazen gri gibi oluyor bazen sarı bazen yeşilimsi sarı
Gruba atarsanız aslında daha iyi olmaz mı? Karşılaştırma imkanmız olur. Sonuçta hepimiz canlı canlı kaç kere görüyoruz . Tiksinmeyiz diye düşünüyorum

CLEMENTONI Baby Işıklı Peluş Baykuş | Trendyol ben de bunu aldım geçen gün. Otururken oynaması için değil. Beşiğine alışsın orada uyusun diye. Bu oyuncak su sesi, doğa sesi gibi sesler çıkarıyor. İçinden mekanizması çıkabiliyormuş ( denemedim ) bu sayede yıkanabiliyor. Ben 95 tl ye falan aldım sanıyorum. Verdiğim linkte baya pahalıymış.

Son düzenleme:
Canım eğer yağlı bisey yediysen sivilce yapmış olabilir bizde sürekli çıkabiliyor (fındık fıstık gibi şeylerde) bizde mukus heeep var. Bir geçmek bilmedi ☹
Kızlar selam, Rota aşısı 2. Doz olduk o günden beri kaka yok, her gün yapardı oysa, normal mi ya... bu aşı tam tersi etki etmiyor mu ? :/
Bizim aşıdan önce yapamazdı, hep umutlanmıştım belki asi etkisiyle yapmaya başlar ama yok hiç etki etmedi halen yapamıyor solüsyon kullanıyoruz o yüzden.

Sen yazınca hatırladım soslu fıstık yemiştim 2 gün üst üste acaba ondan mı oldu ki

Aynen ya +1 ben mama anne sütü gidiyorum paylaşılacaksa atarım

Parmak emme huyu benim canımı sıkıyor zar zor uyutuyorum damaklı emzik tutmuyor olmazsa avent 6ay sonra için olanı alacagim uykuya dalıyor birden uyanıp baş parmağını emiyor sonra midesi bulanıyor kusuyor uyanıyor başta normal gördüm de sanki bu kadari abarti geldi napcami şaşırdı m

Bu arada kartlara baktık biraz meşgul ettim, yarın aşı olursak diye de banyo yaptırdım bağrımda uyuttum yavrımı Şuan uyuyor inşallah gece uykusuna geçer de uyanmaz zırt pırt.
Bizimki hemşireye bakıp güldü aşı olurken İnşallah Yekta bebiş de hiiiç ağlamadan olur biter aşısı

Bu dönemde herkeste var sanırım bizimki de sürekli eli yüzünde ya da ağzında kendi kendini uyandırıp duruyor tamamen dalana kadar

Meme reddi başlamış gibi..Size facebook dan bir link atacağım orda sizin gibi örnekler çok fazla fakat deneyimli anneler çok yardımcı oluyor.Kısa sürede toparlarsınız. Emzik veya biberon kullanıyor musunuz?

Meme reddi sanırım 4. Ayda çok sık rastlanan bir durummuş. Meme reddine neden olacak başka bir sebep yoksa geçecektir diye düşünüyorum teklif etmeye devam edin sürekli

Bu sayfayı facebookdan takip ederseniz sayfa sahibi çok yardımcı oluyor.Kısa sürede toparlarsınız.

Banada atabilir misiniz bizde bir hafta alıyorsa öbür hafta kavga ediyoruz ağzına sıkıyorum resmen
Edit: pylaşmışsınız teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…