Öncelikle kaka fotosu atmak isteyen varsa bakılırbizim mukus azaldı ama kaka baya sıvı özellikle premium care komple emiyor kakayi . sıvı olduğunu sakinlinin attığı kakadan daha iyi anlamıştım.bizim kakayi duzelten kesinlikle kaleidon Damla çok memnun kaldım.gazi fln hep bitti çok şükür.
Oyuncak olarak ta e bebek te kasanın yanında çıngıraklar vardı klasik 8liralik felan tam avucuna oturuyor onu baya sallıyor yaliyor felan.dondurma gibi.birde kafes gibi daire şeklinde toplar var içinde ayriyeten bir top daha var kafeslere ellerini çok güzel geçirip oynuyor hatta onunnhatirina dönüyor çoğu zaman.
Canım gecenlerde bizim de oldu. 3 sefer 2 günde 1 yapti. Sonra 3,5 gun yapmadi. Ben demir hapi içiyordum. Her gun muz yiyordum. Hapi biraktim. Muz yemedim ve cok su icmeye basladim. Azaltmistm suyu da. Bol bol kuru incir yedim. Duzeldi simdi sukur. Gunde 3 kere falan yapiyor yine.
Ehehe minik Tırtıl desene
Özel bir şey yaptın mı?
Yekta yüzüstü durmaktan ciddi anlamda nefret ediyordu ama kendi dönebilmeye başlayınca hoşuna gitmeye başladı. Bazen dediğin gibi kendini öne ittirmeye çalışıyor ama henüz ileri gidebilmiş değil ayaklarına güç verip ileri gidebileceğini anlamasını sağlAmaya çalışıyorum ama sanırım bizim için henüz erken. Kendi ekseninde dönüyor şimdilik
Özel birşey yapmadım kafasını acıtacak diye korkuyorum kafayı da yere gömüyor. Ama iki aydan beri sürekli dönüyor bizimki. Ağlamasına izin verdim sadece. Dönüp dönüp ağlıyordu başlarda. Zamanla geliştirdi.
Kızlar bu kakalar baya merak ediliyor sanırım. Ben de bu kesimdeyim
Bizim bazen gri gibi oluyor bazen sarı bazen yeşilimsi sarı
Gruba atarsanız aslında daha iyi olmaz mı? Karşılaştırma imkanmız olur. Sonuçta hepimiz canlı canlı kaç kere görüyoruz . Tiksinmeyiz diye düşünüyorum
Kızlar çoğunuzun bebişi 4.aya geldi yavaş yavaş destekli oturtmaya başlandı gerçi bizim daha var 4.aya da sormak istediğim otururken oyalanması için hangi oyuncakları kullanıyorsunuz. Geçen hafta kitapları aldım bu hafta oyuncak alayım diyorum , deneyip oynadığı güzel vakit geçirdiği oyuncak önerileriniz neler?
CLEMENTONI Baby Işıklı Peluş Baykuş | Trendyolben de bunu aldım geçen gün. Otururken oynaması için değil. Beşiğine alışsın orada uyusun diye. Bu oyuncak su sesi, doğa sesi gibi sesler çıkarıyor. İçinden mekanizması çıkabiliyormuş ( denemedim ) bu sayede yıkanabiliyor. Ben 95 tl ye falan aldım sanıyorum. Verdiğim linkte baya pahalıymış.
Kızlar bir şey soracağım yekta en çok 4 günde bir kaka yapmaya başladı.
Ama sanki mukus var gibi ama bilemedim. Bakmak isteyen olursa bir bakabilir mi atsam? :/
Sanırım 4. Ay alerjilerin çıktığı ay mıydı?
Bir de mesela geçen gün ne yedim bilmiyorum ama sanki çenesinin altında minik minik sivilceler çıktı. Bugünde kakasında uzayan şeylerden görünce acaba dedim.
Canım eğer yağlı bisey yediysen sivilce yapmış olabilir bizde sürekli çıkabiliyor (fındık fıstık gibi şeylerde) bizde mukus heeep var. Bir geçmek bilmedi ☹
Bizim aşıdan önce yapamazdı, hep umutlanmıştım belki asi etkisiyle yapmaya başlar ama yok hiç etki etmedi halen yapamıyor solüsyon kullanıyoruz o yüzden.
Canım eğer yağlı bisey yediysen sivilce yapmış olabilir bizde sürekli çıkabiliyor (fındık fıstık gibi şeylerde) bizde mukus heeep var. Bir geçmek bilmedi ☹
Bizim aşıdan önce yapamazdı, hep umutlanmıştım belki asi etkisiyle yapmaya başlar ama yok hiç etki etmedi halen yapamıyor solüsyon kullanıyoruz o yüzden.
Bu arada kartlara baktık biraz meşgul ettim, yarın aşı olursak diye de banyo yaptırdım bağrımda uyuttum yavrımı Şuan uyuyor inşallah gece uykusuna geçer de uyanmaz zırt pırt.
offf mukuslu kakamızı silmişim yaa
ama bizimki hep mukuslu, haftasonları sadece anne sütü alıyor, bugün yaparsa ya da yarın atıcam foto ben söz.
bu arada bizimki bugün ilk defa yastıkta yüzükoyun dururken geri geri emekledi. 2 haftador dönmüyordu kuzum biraz rahatladım
Kızlar bu kakalar baya merak ediliyor sanırım. Ben de bu kesimdeyim
Bizim bazen gri gibi oluyor bazen sarı bazen yeşilimsi sarı
Gruba atarsanız aslında daha iyi olmaz mı? Karşılaştırma imkanmız olur. Sonuçta hepimiz canlı canlı kaç kere görüyoruz . Tiksinmeyiz diye düşünüyorum
Parmak emme huyu benim canımı sıkıyor zar zor uyutuyorum damaklı emzik tutmuyor olmazsa avent 6ay sonra için olanı alacagim uykuya dalıyor birden uyanıp baş parmağını emiyor sonra midesi bulanıyor kusuyor uyanıyor başta normal gördüm de sanki bu kadari abarti geldi napcami şaşırdı m
Bu arada kartlara baktık biraz meşgul ettim, yarın aşı olursak diye de banyo yaptırdım bağrımda uyuttum yavrımı Şuan uyuyor inşallah gece uykusuna geçer de uyanmaz zırt pırt.
Parmak emme huyu benim canımı sıkıyor zar zor uyutuyorum damaklı emzik tutmuyor olmazsa avent 6ay sonra için olanı alacagim uykuya dalıyor birden uyanıp baş parmağını emiyor sonra midesi bulanıyor kusuyor uyanıyor başta normal gördüm de sanki bu kadari abarti geldi napcami şaşırdı m
kızlar benim bebiş de emerken bir anda çığlık atarak kendini geriye atıyor ve ağlamaya başlıuor. doğru düzgün emmiyor. aç olduğu için uykuya da dalamıor. napacağımı şaşırdım öneriis olan?
kızlar benim bebiş de emerken bir anda çığlık atarak kendini geriye atıyor ve ağlamaya başlıuor. doğru düzgün emmiyor. aç olduğu için uykuya da dalamıor. napacağımı şaşırdım öneriis olan?
Meme reddi başlamış gibi..Size facebook dan bir link atacağım orda sizin gibi örnekler çok fazla fakat deneyimli anneler çok yardımcı oluyor.Kısa sürede toparlarsınız. Emzik veya biberon kullanıyor musunuz?
Meme reddi sanırım 4. Ayda çok sık rastlanan bir durummuş. Meme reddine neden olacak başka bir sebep yoksa geçecektir diye düşünüyorum teklif etmeye devam edin sürekli
Meme reddi başlamış gibi..Size facebook dan bir link atacağım orda sizin gibi örnekler çok fazla fakat deneyimli anneler çok yardımcı oluyor.Kısa sürede toparlarsınız. Emzik veya biberon kullanıyor musunuz?