çok teşekkürlerEki Görüntüle 2739351
Bu sayfayı facebookdan takip ederseniz sayfa sahibi çok yardımcı oluyor.Kısa sürede toparlarsınız.
emzik ya da biberon kullanmıyoruzMeme reddi başlamış gibi..Size facebook dan bir link atacağım orda sizin gibi örnekler çok fazla fakat deneyimli anneler çok yardımcı oluyor.Kısa sürede toparlarsınız. Emzik veya biberon kullanıyor musunuz?
Bu dönemde herkeste var sanırım bizimki de sürekli eli yüzünde ya da ağzında kendi kendini uyandırıp duruyor tamamen dalana kadar
Umarım geçici bir sürectirDilko bizimki de emiyor ama kusmuyor. Bazen abartıp elbisenin kolunu da emiyor.
emzik ya da biberon kullanmıyoruz
Rica ederim kızlar.. Mutlaka düzelecektir.Banada atabilir misiniz bizde bir hafta alıyorsa öbür hafta kavga ediyoruz ağzına sıkıyorum resmen
Edit: pylaşmışsınız teşekkürler
Anladim canim sagol.@cimcim karidesbendimm ben de atayım akşam yaparsa. Ya da yarın atarım. Benim de bazen oluyor böyle jöle gibi uzuyor ama doktor 5-6 kakada bir normal demişti. Sürekli olmuyor.
Bu arada bizim de verem aşısı yeri normaldi 1-2 haftadır kızardı şişti gibi sanki.
Canim sen izmirdeydin galiba. Doktorunz kim suanAnladim canim sagol.
Kizimin her kakada mutlaka oluyor malesef.
Bende alerji dr u prof arastiriyordum
Bu is boyle olmayacak cunku.
Sesleri de kisiliyor alerjide,ses telleri sisiyor.
Ki ben sayili gida yiyorum.
Oglum boyle degildi,kiziminki daha inatci ve siddetli cikti.
Asi gunu gelmeden bu hafta ici gitmemiz lazim.
Yuksek ihtimal canım. Fıstık fındık antepfıstığı çekirdek badem vs gibi kuruyemişler cips kızartma içerisinde yüksek oranda yağ bulunduruyor. Bazende tatliyi fazla kacirdigimda oluyor bizde. Yagli seyler yemeyi biraktiginda birkaç gün sonra kendiliginden geciyor. Doktor şey demişti bana 2-3 hafta yeme sonra az miktarda yeniden yemeye başka vücut yavaştan o besinlere alissin.Sen yazınca hatırladım soslu fıstık yemiştim 2 gün üst üste acaba ondan mı oldu ki
Z zuzizuzu ben mwne reddinden kaynaklandigini dusunmuyorum. Ilk sebep gazi olmasi olabilir. Once agizdan gaz cikarmasi gerekiyor rahatlayip emebilsin. Iki sut az geldigi icin sinirlenip ciglik atabiliyor ve kendini geri atiyor da olabilir. 3 o anlik baska bi sikintisi olabilir kiyafetinin corabini sikmasi kafasinin kasinmasi gibi.
Anladim canim sagol.
Kizimin her kakada mutlaka oluyor malesef.
Bende alerji dr u prof arastiriyordum
Bu is boyle olmayacak cunku.
Sesleri de kisiliyor alerjide,ses telleri sisiyor.
Ki ben sayili gida yiyorum.
Oglum boyle degildi,kiziminki daha inatci ve siddetli cikti.
Asi gunu gelmeden bu hafta ici gitmemiz lazim.
canım aşıdan kaynaklandığını düşünüyorum cuma günü aşıdan beri çok huysuz ben de sebebi o olabilir diye düşünüyorumZ zuzizuzu ben mwne reddinden kaynaklandigini dusunmuyorum. Ilk sebep gazi olmasi olabilir. Once agizdan gaz cikarmasi gerekiyor rahatlayip emebilsin. Iki sut az geldigi icin sinirlenip ciglik atabiliyor ve kendini geri atiyor da olabilir. 3 o anlik baska bi sikintisi olabilir kiyafetinin corabini sikmasi kafasinin kasinmasi gibi.
İnşallah canımBizimki hemşireye bakıp güldü aşı olurkenİnşallah Yekta bebiş de hiiiç ağlamadan olur biter aşısı
Bizimde böyle bir dönemimiz oldu hatta burada da paylaşmıştım emzirme danışmanı emme aralarını açabilirsin sık emzirme yapmaya çalışma acıksın demişti bu birinci sebep olabilir. Ki o zamanlar ben sütüm artsın diye her mızıkladığında meme dayıyordumkızlar benim bebiş de emerken bir anda çığlık atarak kendini geriye atıyor ve ağlamaya başlıuor. doğru düzgün emmiyor. aç olduğu için uykuya da dalamıor. napacağımı şaşırdım öneriis olan?
Olabilir canım ya doğru dedin valla sen yazmadan aklıma bile gelmemişti. Bakalım düzelecek mi kakası. Bugün ev yemeğinden başka bir şey yemedim.Yuksek ihtimal canım. Fıstık fındık antepfıstığı çekirdek badem vs gibi kuruyemişler cips kızartma içerisinde yüksek oranda yağ bulunduruyor. Bazende tatliyi fazla kacirdigimda oluyor bizde. Yagli seyler yemeyi biraktiginda birkaç gün sonra kendiliginden geciyor. Doktor şey demişti bana 2-3 hafta yeme sonra az miktarda yeniden yemeye başka vücut yavaştan o besinlere alissin.
canım çok sağol tavsiyen için. emme aralarını açmaya çalışayım bir sebebi de bu olabilir dediğin gibi çünkü ben de her mızırdanmada meme veriyorum.İnşallah canım
Bizimde böyle bir dönemimiz oldu hatta burada da paylaşmıştım emzirme danışmanı emme aralarını açabilirsin sık emzirme yapmaya çalışma acıksın demişti bu birinci sebep olabilir. Ki o zamanlar ben sütüm artsın diye her mızıkladığında meme dayıyordum
İkincisi ve kendi tecrübe ettiğim, ilk başta bazen memeyi emdikleri gibi süt gelmiyor ya önce masaj dedikleri kısım olup bebekler sütü indiriyor o kısımda süt gelmeyince buna sinirlenebiliyorlar. Tavsiyem sütü emmeye başlayana kadar ayakta vs oyalayıp emmesini sağlaman. Yutkunmaya başladığında geçip oturup tepkisini ölçersin.
Tabi bir de dünyaya karşı algıları açıldığı ve her şey ilgilerini çektiği için yalancı meme reddi dedikleri durum olabilir onun için pes etmeden devam nasıl kabul ediyorsa öyle..
Kendimizden yola çıkarak aklıma gelenleri yazdım
İnşallah düzelir canım tepkisini ölçerek ilerlersin, bizim hala arada yapıyor öyle o zamanlar gezerek emziriyorum. Günden güne huyları değişiyor.canım çok sağol tavsiyen için. emme aralarını açmaya çalışayım bir sebebi de bu olabilir dediğin gibi çünkü ben de her mızırdanmada meme veriyorum.
cnm izmirdeyim.Canim sen izmirdeydin galiba. Doktorunz kim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?