2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bir de o var gerçekten. Yapsalar da yarım yamalak oluyor yine sinirleniyoruz sonra da diyorum amannn bebişim sağlıklı çok şükür bakarım kendim yardım etmese de olur. Ta ki uykum gelene kadar

Kuzu aslında hiç dinlenmiyor tabi ki değilim ama yani bir gün uslu olup bir gün huysuz bir şey olsaydı bile daha kolay olurdu. Şu 23 kasımdan beri her şeyimiz ağlamalı. Ya 4,5 aydır ayağımda sayılı salladığım bebeyi bile sallayarak uyutuyorum artık o kadar yoruldum uğraşmaya mecalim yok. Yemek konusunda eşim hiç sıkıntı değil her akşam dışardan yesek ses etmez ki çocuğunlukla dışarıdan söylüyoruz. Ama yine de herşeye yetişme arzusu oluyor ya çıkmıyor içimden istemsiz oluyor.
He bir de kafamın rahat olmaması sorunu var. Sürekli uyandı mı uyanacak mı? Çünkü uyanıyor. Ağlıyor.

Evet kuzu sterilizatör+ asıl alma amacımız buharda haşlaması. Tek makine çok fonksiyon
Yoğurt makinesi anketinde %95 gerekli değil çıkmıştı Ama kullananlar çok kullanışlı ve pratik diye mesaj atmış. Kullanmadığı için hayır diyenlerde olmuş fikri olmadan.
Soğuk süte mayayı atıp karıştırmıyorsun bile, diyorum ya şu sıralar pratiklikte o kadar gözüm kara ki estiği an onu da alacağım gibi duruyor. Çünkü yıldım her şeyden Yoksa küçük kavanozlara yine taş gibi yoğurt tutturmak yine çok kolay. Tek sıkıntısı yoğurdu kaynatacaksın bekleyeceksin mayalıyacaksın süre uzuyor.

Ya benim esim yardimci olmaya calisiyor ama bazen diyorum yardimci olmasa da bebeyi kucaginda tutsa da ben onun yaptigi isi yapsam daha cok yardimci olacak. Bi patates dograyacak alti ustu nerdeyse yarim saatini veriyor. Ben bu kadar uyusuk adam gormedim. Asiri ozenli davraniyor, sanirsiniz patates esit olculerde olacak sekilde tornadan gecirilmis. Ya alt tarafi patates 2 dkda kes sunu iste...

Canim 1 tane yeter mi sence? Gereksiz biseyler almak istemiyorum. Ben de online aldim iptal edebilirim 1 tane yeterse.
Bilmiyorum ki nasıl kullanıldığına bağlı olarak değişir mi ki :/ Benim aklıma hiç 2 tane lazım olabileceği gelmemişti
Bence teki yeterli olur gibi geliyor.

ya evet şimdi makine bakınca her şey aslında gereksiz
ama tek tek uğraşınca hiçbir şey kolay değil
ya ne var buhar makinesine aparatı var ne gerek var yoğurt makinesine hemen oluyor sterlizasyona ne gerek var kurutucuya ne gerek var asıyorsun kuruyor, yemek 5 dakkada oluyor, bulaşık makine yıkıyor yan yattı çamura battı hepsine yarım saat koysan 5 saat ediyor
bir de bunun organizasyonu var
yoğurdu kontrol et ki az kalmışsa mayala, çamaşırı kontol et ki yıkama kurutması takribi 3-4 saat
yani gerçekten kolay değil.
abartmayı sevmiyorum bence insan üstü iş değil
ama allah aşkına beş dakikalık iş de değil
"aman çok yoruluyorsun sen de" lik iş hiç değil, oldukça yorucu ve disiplin gerektiriyor.
bugünün işi yarına kalamıyor yanında sürekli ağlayan emmek isteyen sevgi şevkat ve temiz kıyafet ve çevre isteyen bir canlı var.

Kizlar hangi yogurt makinasini alacaksiniz? Hic de gereksiz degil bence. Hele benim icin! Ben omrumde yogurt mayalamadim. Allahini seven link atsin bana

Canım varsa alma bence. Gerek yok. Bizde olmadığı için aldım ben.

yoğurdu evlendik evleneli zaten kavanozda mayalıyoruz. eşim de mayalayabiliyor bazı sorumlulukları eşlere paslamak da fayda var diye düşünüyorum. ama gelin görün ki yükün çoğu kadında kalıyor her zaman. hala üzerinde çalışıyorum. geçen gün eşim herşeyi ben yapıyorum diyor ama birinin çocuğu emzirmesi lazım kalan boşta o. dolayısıyla herşeyi o da yapıyorsa ki bence yapmıyor zaten 8-17 işte. nasıl yapacak... Ben yeni evliyken çocuğu sen doğur derdim eşime tabi mümkün değil ama korkuyordum doğumdan. doğurmak da bir şey yok asıl mesele büyütmekmiş gerçi.
Yoğurt makinası nasıldır bilmiyorum ama evlenirken bu hevesle actifry, yumurta haşlama makinası, hamur yoğurma makinası aldım. kullanıyor muyum çok nadir... evde çok yer kaplıyorlar mı? evet. peki yeni bu tarz makinalara yer var mı? maalesef yok

Hay ağzını öpem ne güzel dedin

Bu Arada bizde de hiç yalanma şapırdanma vs belirti yok o koklatmayı bende yapıyorum
Ben 4 aylık olduğu gibi eline oioi kaşığı verdim tutup ağzına götürmesi öğrensin ve dişlerini kaşısın diye. Ana kucağına oturtuyorum yanıma alıyorum. Onunla biraz olsun oyalanıyor örnek: ben yemek yaparken

bizim de ev 24 derece civarı. uyku tulumu kaç tog kullanıyorsunuz, kullanıyorsanız tabii :) ebebekten 1.5 tog luk almıştık indirimden, içine hiçbir şey giydirmesem de terliyor sanki.

@Gkceeli anca bu netlikte çekebiliyorum
Ayrıca köpek dişleri bombeli olduğu için diş eti şiş gibi gözükürmüş, yani normalmiş, bizim de öyle olduğundan bakınınca gördüm.

Eklentiler

• EA854AE9-6302-4788-AB8D-3BC975A0F83D.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 60
Biz de solomom var ama açıkçası kullanma fırsatım olmadı.
Benimki kendini aşçı sanıp hızlı hızlı hareketler yapıyor. Bir patates doğrayışı var patatesler korkup havada uçuşuyor.
Sonuç bu erkekler ne yapsa bize yaranamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…