Bir de o var gerçekten. Yapsalar da yarım yamalak oluyor yine sinirleniyoruzbenimki de değişti mi anlayamıyorum
zaten annen yapıyor çoğu şeyi modunda ki annem de yoruluyor
mesela haftasonu balık-köfte tarzı şeyleri eşim yapıyor diyor ki ben yapıyorum yemeği
ama sofra hazırlama bulaşıkları yıkama bende
geçen bi tatlı yaptık beraber 2 küçük tencere bardak falan yıka valla dedim ben hazır kek yiyeydim bana yeterdi
valla yoruluyorum.
bulaşık ayrı yoruyor, geçen balığı una bulayıp kızarttı una buladığı çanak bulaşıklıkta, sandım yıkanmış
bi elime aldım un parçaları duruyor nasıl yıkamaksa
hani sadece un olsa yine neyse, sen buna balık buladın, nasıl adam gibi deterjanlayıp yıkamazsın.
sonra işin kolay biter tabi ki. O nedenle yaptığı işe özellikle bulaşığa hiiç güvenemiyorum
Kuzu aslında hiç dinlenmiyor tabi ki değilim ama yani bir gün uslu olup bir gün huysuz bir şey olsaydı bile daha kolay olurdu. Şu 23 kasımdan beri her şeyimiz ağlamalı. Ya 4,5 aydır ayağımda sayılı salladığım bebeyi bile sallayarak uyutuyorum artık o kadar yoruldum uğraşmaya mecalim yok. Yemek konusunda eşim hiç sıkıntı değil her akşam dışardan yesek ses etmez ki çocuğunlukla dışarıdan söylüyoruz. Ama yine de herşeye yetişme arzusu oluyor ya çıkmıyor içimden istemsiz oluyor.Canim önemli olan senin dinlenmem, boşver ev işlerini . Çocuk uyuduğunda kıvrıl yanına uyandığında uyan. Elbet bu günler geçecek. Ben kaç gündür yemek yapmıyorum valla çocuk durmuyor ya eşim gelince pratikten birşeyler yapıyoruz yada dışardan sipariş veriyoruz. Ev işleri günün eşimin izin günü. Çocuğu sadece emzirmek için alıyorum herşey onda. O para kazanıyorsa (şuan ücretsiz izindeyim) bende insan yavrusu büyütüyorum. Kolay mı hele tek başıma çocuk büyütmek. Çocuğun sorumluluğunu tek başına sırtlamak....
O yüzden çamaşır ütü yemek bulaşık elbet bir şekilde telafi olurda bebeyle olan dakikaların ne dönüşü var ne seysi. Yükümüz ağır dinlenmeye ihtiyacımız var. Bunu eşlerimiz sağlayamıyorsa biz vakit yaratacağız bir şekilde diye düşünüyorum.
Evet kuzu sterilizatör+ asıl alma amacımız buharda haşlaması. Tek makine çok fonksiyonSterilizator hayat kurtarıyor kızlar yaa. Ama her şeye ayrı makine almak da dert mutfakta yer kalmadıBen sürekli sağdığım için elim ayağım şu an sterilizator aşk yaşıyorum biberon ısıtıcı da öyle canlarım benim sizi sürekli uğraştıran şeyler için pratik ürünler almak mantıklı. Yer kaplıyor ya da masraf diye düşünmeyin alınca büyük rahatlık. Dün eşime yoğurt yapma makinesi mi alsam dedim. Şu mutfağa bak yer mi var dedi
Ya benim esim yardimci olmaya calisiyor ama bazen diyorum yardimci olmasa da bebeyi kucaginda tutsa da ben onun yaptigi isi yapsam daha cok yardimci olacak. Bi patates dograyacak alti ustu nerdeyse yarim saatini veriyor. Ben bu kadar uyusuk adam gormedim. Asiri ozenli davraniyor, sanirsiniz patates esit olculerde olacak sekilde tornadan gecirilmis. Ya alt tarafi patates 2 dkda kes sunu iste...benimki de değişti mi anlayamıyorum
zaten annen yapıyor çoğu şeyi modunda ki annem de yoruluyor
mesela haftasonu balık-köfte tarzı şeyleri eşim yapıyor diyor ki ben yapıyorum yemeği
ama sofra hazırlama bulaşıkları yıkama bende
geçen bi tatlı yaptık beraber 2 küçük tencere bardak falan yıka valla dedim ben hazır kek yiyeydim bana yeterdi
valla yoruluyorum.
bulaşık ayrı yoruyor, geçen balığı una bulayıp kızarttı una buladığı çanak bulaşıklıkta, sandım yıkanmış
bi elime aldım un parçaları duruyor nasıl yıkamaksa
hani sadece un olsa yine neyse, sen buna balık buladın, nasıl adam gibi deterjanlayıp yıkamazsın.
sonra işin kolay biter tabi ki. O nedenle yaptığı işe özellikle bulaşığa hiiç güvenemiyorum
Üsttekinden bende aldım dün. Online aldım Gelmesi uzun sürer.Kizlar ebebek indiriminden su mama termoslarini aldim
Yorumlar genel olarak fena degildi. Aranizda alip kullanan var mi? Bir de 2 tane aldim ama 1 tane yeterli olur muydu?
Eki Görüntüle 2742731 Eki Görüntüle 2742732
Canim 1 tane yeter mi sence? Gereksiz biseyler almak istemiyorum. Ben de online aldim iptal edebilirim 1 tane yeterse.Üsttekinden bende aldım dün. Online aldım Gelmesi uzun sürer.
Bilmiyorum ki nasıl kullanıldığına bağlı olarak değişir mi ki :/ Benim aklıma hiç 2 tane lazım olabileceği gelmemiştiCanim 1 tane yeter mi sence? Gereksiz biseyler almak istemiyorum. Ben de online aldim iptal edebilirim 1 tane yeterse.
Soğuk süte mayayı atıp karıştırmıyorsun bile, diyorum ya şu sıralar pratiklikte o kadar gözüm kara ki estiği an onu da alacağım gibi duruyor. Çünkü yıldım her şeydenYoksa küçük kavanozlara yine taş gibi yoğurt tutturmak yine çok kolay. Tek sıkıntısı yoğurdu kaynatacaksın bekleyeceksin mayalıyacaksın süre uzuyor.
Üsttekinden bende aldım dün. Online aldım Gelmesi uzun sürer.
Kizlar hangi yogurt makinasini alacaksiniz? Hic de gereksiz degil bence. Hele benim icin! Ben omrumde yogurt mayalamadim. Allahini seven link atsin banaya evet şimdi makine bakınca her şey aslında gereksiz
ama tek tek uğraşınca hiçbir şey kolay değil
ya ne var buhar makinesine aparatı var ne gerek var yoğurt makinesine hemen oluyor sterlizasyona ne gerek var kurutucuya ne gerek var asıyorsun kuruyor, yemek 5 dakkada oluyor, bulaşık makine yıkıyor yan yattı çamura battı hepsine yarım saat koysan 5 saat ediyor
bir de bunun organizasyonu var
yoğurdu kontrol et ki az kalmışsa mayala, çamaşırı kontol et ki yıkama kurutması takribi 3-4 saat
yani gerçekten kolay değil.
abartmayı sevmiyorum bence insan üstü iş değil
ama allah aşkına beş dakikalık iş de değil
"aman çok yoruluyorsun sen de" lik iş hiç değil, oldukça yorucu ve disiplin gerektiriyor.
bugünün işi yarına kalamıyor yanında sürekli ağlayan emmek isteyen sevgi şevkat ve temiz kıyafet ve çevre isteyen bir canlı var.
Benim thermos marka termosum var. hic almasam mi ozaman ya? Ben de gereksiz esyadan cok kacinirim.A April windWhite Mocha ben de gereksiz eşya ile evi doldurmak istemiyorum. bekarken termoslara çok düşkündüm stanley marka ve ithal başka marka bir sürü termos var evde almayayım di mi gereksiz olur bizim için.
Canım varsa alma bence. Gerek yok. Bizde olmadığı için aldım ben.A April windWhite Mocha ben de gereksiz eşya ile evi doldurmak istemiyorum. bekarken termoslara çok düşkündüm stanley marka ve ithal başka marka bir sürü termos var evde almayayım di mi gereksiz olur bizim için.
WEEWELL Wym400 Dijital Yoğurt Yapma Makinası | TrendyolKizlar hangi yogurt makinasini alacaksiniz? Hic de gereksiz degil bence. Hele benim icin! Ben omrumde yogurt mayalamadim. Allahini seven link atsin bana
Hay ağzını öpem ne güzel dedinya evet şimdi makine bakınca her şey aslında gereksiz
ama tek tek uğraşınca hiçbir şey kolay değil
ya ne var buhar makinesine aparatı var ne gerek var yoğurt makinesine hemen oluyor sterlizasyona ne gerek var kurutucuya ne gerek var asıyorsun kuruyor, yemek 5 dakkada oluyor, bulaşık makine yıkıyor yan yattı çamura battı hepsine yarım saat koysan 5 saat ediyor
bir de bunun organizasyonu var
yoğurdu kontrol et ki az kalmışsa mayala, çamaşırı kontol et ki yıkama kurutması takribi 3-4 saat
yani gerçekten kolay değil.
abartmayı sevmiyorum bence insan üstü iş değil
ama allah aşkına beş dakikalık iş de değil
"aman çok yoruluyorsun sen de" lik iş hiç değil, oldukça yorucu ve disiplin gerektiriyor.
bugünün işi yarına kalamıyor yanında sürekli ağlayan emmek isteyen sevgi şevkat ve temiz kıyafet ve çevre isteyen bir canlı var.
Bu Arada bizde de hiç yalanma şapırdanma vs belirti yok o koklatmayı bende yapıyorumBizim bebisin hic ilgisi yok su an ya. Hatta ben yerken minicik koklatiyorum, agzini acip tepki verecek mi diye. Hic tepki yok. Ne yalanma, ne bakma. Hic isteme belirtisi yok. 4 bucuk aylik olmaya birkac gun kaldi. Normal mi boyle olmasi? Hic ilgisi olmayacakmis gibi geliyor
Cevap veriyorum : yetişemeyeceğiz .bu arada bu çocuklar yürüyünce bakalım nasıl yetişicez
bizim de ev 24 derece civarı. uyku tulumu kaç tog kullanıyorsunuz, kullanıyorsanız tabii :) ebebekten 1.5 tog luk almıştık indirimden, içine hiçbir şey giydirmesem de terliyor sanki.of sorma amaAnkee 'nın dediği de mantıklı
aslında bu sizin kararınız biberon kullanmak isterseniz verebilirsiniz
biberon reddi bitmişti ve sizde çalışmaya başlayacaktınız sanırım...
ben her gün yıkıyorum ya oda sıcaklığımız 23.5-24 üşüyeceğini sanmıyorum açıkçası masaj yapıyorum yap ile o sırada zaten ısıtıyorum onu diye düşünüyorum
çok mantıklı dedin ama biberon vermeye çekiniyorum ya meme reddi olursa diye
her gün yıkıyorum bende ya
ben de sebze ile başlamak gerektiğini düşünüyorum canım çok yazmışlar kesinlikle meyve ile başlamayın diye
sonra hiç sebze yediremeyiz gibi düşünüyorum
kız tabi gerekli, az önce baktım stok bitmişşşşş bugün çok yoğun bir gündü eşime söyleyip alamadım şu an tutuştum bekliyorum
mağazalarda da indirim var mıdır ya?
ben de her gün yıkıyorum
Biz de solomom var ama açıkçası kullanma fırsatım olmadı.ya kızlar artık şu kanguruyu alayım diyorum valla kafam karıştı gitti
Solomom begendim sanki
Allah aşkına biri bişi desin
kullanan ve memnun kalan var mı ya
Solomombaby Her Yöne Fil İle Baykuş Siyah Ergonomik Kanguru Fiyatı,Yorumları- Trendyol
Solomombaby Her Yöne Fil Ile Baykuş Siyah Ergonomik Kanguru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Benimki kendini aşçı sanıp hızlı hızlı hareketler yapıyor. Bir patates doğrayışı var patatesler korkup havada uçuşuyor.Ya benim esim yardimci olmaya calisiyor ama bazen diyorum yardimci olmasa da bebeyi kucaginda tutsa da ben onun yaptigi isi yapsam daha cok yardimci olacak. Bi patates dograyacak alti ustu nerdeyse yarim saatini veriyor. Ben bu kadar uyusuk adam gormedim. Asiri ozenli davraniyor, sanirsiniz patates esit olculerde olacak sekilde tornadan gecirilmis. Ya alt tarafi patates 2 dkda kes sunu iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?