2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Dünden beri çok huysuzuz.
Rota aşısı olduk.
Kakalarımız yeşil ve mukuslu oldu. Alerjimiz mi var anlayamadım.
Diş belirtilerimiz de var gibi.
Neden böyleyiz diye düşünmekten yoruldum.
Diş fotoğraflarını atayım size tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
Kaka fotoğrafını da atmak istiyorum ama midesi bulanan olabilir gibi. Mukuslu kakadan anlayan varsa özelden de atmak isterim.

Eklentiler

• 69E365F9-E9F5-45C4-878C-F0C422CA4A28.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 62
  • CDED86C6-FB80-457C-B132-514B233670B3.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 48
Rheaa anca bu netlikte çekebiliyorum
Ayrıca köpek dişleri bombeli olduğu için diş eti şiş gibi gözükürmüş, yani normalmiş, bizim de öyle olduğundan bakınınca gördüm.
Üst dişlere de bak canım.
Ben hep alt bakıyordum bi baktım üstte kabarma var gibi. Bazen üst dişler önce çıkabiliyormuş şaşırdım. Bir önceki yorumda fotoğraf attım

Üst dişlere de bak canım.
Ben hep alt bakıyordum bi baktım üstte kabarma var gibi. Bazen üst dişler önce çıkabiliyormuş şaşırdım. Bir önceki yorumda fotoğraf attım
Alt kabarmaya başladı ama üst dişleri de kontrol edeyim canım sizin diş yerleşmesi olmuş gibi sanki.
Bu arada rotadan sonra bizimde yeşil ve mukuslu olmuştu kaka. Bir günde ishal gibiydi. Geçti sonradan..

At kakayı yaa
ben evde değilim foto çekemiyorum bakıyım
bizim de yeşil mukuslu
diş de valla gelmiş gibi

Alt kabarmaya başladı ama üst dişleri de kontrol edeyim canım sizin diş yerleşmesi olmuş gibi sanki.
Bu arada rotadan sonra bizimde yeşil ve mukuslu olmuştu kaka. Bir günde ishal gibiydi. Geçti sonradan..
Diş yerleşmesi ne anlama geliyor hiç bilmiyorum
Canı acıyormuş gibi ağlıyor sürekli. Ne yapsam fayda etmiyor.
Daha 1 ay önce doktora gittik ultrasona ve rontgene girdi. İdrar testi verldi. İdrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı.
Şimdi bir daha doktora gitsem ne yapacak diye düşünüyorum. Zaten ultrasona ve rontgene girmişti. 2-3 kelime söyleyio göndercekler

Diş yerleşmesini hiç duymaidm ama bizim doktor şey diyor damak yerleşmesi damakları sertleşip dış çıkartmak için hazırlanıyormuş öyle tabir etmişti hem kaşınma yapar hemde ağrı yapar demişti bol bol kaşıyın demişti.

Dişler gözüküyor belli oluyor yani, kendimce terim uydurmuş olabilirim
Yektada öyle işte sürekli mızmız memnuniyetsiz Bebekelre gerekli durumlar hariç röntgen çekmiyorlar diye biliyorum röntgen ne içindi?

Yanlış görmediysem iç kısımda iki bombe var onlar herhalde
Evet biraz kabarık 2 çizgi şeklinde gözle bakınca biraz daha net belli oluyor Diş habercisi galiba bende emin olamadım. Dün ağlarken kızarıktı orası, bugün değil. kaşıdığı içinde olabilir

Bu fikir ayrılıkları çok canimi sıkıyor. Ben bastiriyorum. Saglam da basiyor maşallah. Cani yanarsa belli eder diyedusunuyorum. Hem cogu yerde uygulamalarda da 4 aylik bebekler birkac saniye ayaklarini basabilir zaten diyor.
Benim de canımı sıkıyor. doktor başka söylüyor mesela geliyorum burada okuyorum. acaba diyorum yanlış mı yapıyorum. sonuçta ikisi de doktor yani. birkaç saniye ben de bastırıyorum ya hala. bastırma dedi doktor da. 6. aydan önce işte kuvveti bacaklarına çok verme uzun süre durmaması için dedi.

bende yoğurt yedirdim 2 gün önce 1 kaşık yedireyim dedim ağladı devamı için bildiğin küçük sos kaseleri kadar yedi bitirdi korktum bende dokunur birşey olur diye ama şükür birşey olmadı

Ben kafayı yemek üzereyim uykusuzluktan, yorgunluktan herşeyden. Berbat bir ay. Gerçekten yok olmak isteyecek kadar yoruldum.
cidden felaket bir ay bizimki de öyle hiç durmuyo susmuyor kucakta ağlıyor yatağına koyup sallıyorum ağlıyor oynuyorum oynatıyorum ağlıyor babasında asla durmuyo babasındayken benim sesimi duydu mu kucağıma gelmek için daha çok ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım artık

Dişler gözüküyor belli oluyor yani, kendimce terim uydurmuş olabilirim
Yektada öyle işte sürekli mızmız memnuniyetsiz Bebekelre gerekli durumlar hariç röntgen çekmiyorlar diye biliyorum röntgen ne içindi?
İnanılmaz derecede ağlıyordu. Canı acıdığı çok belliydi.
Doktor mizacı böyle bazı bebekler huysuz olur dedi. Ama benim içim rahat etmedi.
Bir de suan ailemin yanındayken bir şey varsa çıksın istedim. Siirt’te her çey çok yetersiz.
Yani ultrason ve röntgeni kendim istedim. Ayrıyetten idrar baktırttım.
Röntgende gazı olduğunu söyledi. 2 gün sonrada idrar testi çıktı . Sonuç idrar yolu enfeksiyonu.
Şuan yine aynı ağlamalar var. Canı acıyor gibi. Artık ne yapacağımı bilemez haldeyim

Merhaba kizlar..
Hepiniz iyisiniz inşallah.
Toplu toplu göz atmaya çalışıyorum.

Şuan dağ gibi çocuk ütüleri beni bekliyor.
Çocuk uyurken yapacaktım sözde elimi kaldıracak halim yok.

Benim yavruş kronolojik 6 buçuk düzeltilmiş 4 ay 1 haftalık
Az önce sağlık ocağından 6. Ay aşılarını oldu bir dünya ağladı
Icini çeke çeke emerken uyudu.

Ek besin olarak yoğurt veriyordum yirmi gündür.
Bir tatlı kaşığını tepeleme yiyor ama geçmek istemiyor. Çıkardığı an vermeyi bırakıyorum.

Ben havuç vs ile devam etmeyi düşünüyordum ama kaka problemi olduğu için dr armut ekleyelim yoğurt yanına bir öğün verelim yardımcı olur dedi.
Tatlı olduğu için meyveleri sona bırakmak istiyordum ama yapamayacağım..

Ek gıda için acele etmeyelim kilo alımı yavaşlar dedi dr.

Demiri hala çok düşük. 6 kg ancak olmuşuz.

Her gün alışveriş için bakıyorum mama sandalyesi konusunda hala kararsizim..

Kaka fotoları atmaktan çekinen arkadaşlar var sanırım.
Bence cekinmeyin.
Onların totolarını seveyim ben iğrenmem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…