Üst dişlere de bak canım.Rheaa anca bu netlikte çekebiliyorum
Ayrıca köpek dişleri bombeli olduğu için diş eti şiş gibi gözükürmüş, yani normalmiş, bizim de öyle olduğundan bakınınca gördüm.
Alt kabarmaya başladı ama üst dişleri de kontrol edeyim canım sizin diş yerleşmesi olmuş gibi sanki.Üst dişlere de bak canım.
Ben hep alt bakıyordum bi baktım üstte kabarma var gibi. Bazen üst dişler önce çıkabiliyormuş şaşırdım. Bir önceki yorumda fotoğraf attım
Dünden beri çok huysuzuz.
Rota aşısı olduk.
Kakalarımız yeşil ve mukuslu oldu. Alerjimiz mi var anlayamadım.
Diş belirtilerimiz de var gibi.
Neden böyleyiz diye düşünmekten yoruldum.
Diş fotoğraflarını atayım size tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
Kaka fotoğrafını da atmak istiyorum ama midesi bulanan olabilir gibi. Mukuslu kakadan anlayan varsa özelden de atmak isterim.
Diş yerleşmesi ne anlama geliyor hiç bilmiyorumAlt kabarmaya başladı ama üst dişleri de kontrol edeyim canım sizin diş yerleşmesi olmuş gibi sanki.
Bu arada rotadan sonra bizimde yeşil ve mukuslu olmuştu kaka. Bir günde ishal gibiydi. Geçti sonradan..
Attım GamzecimAt kakayı yaa
ben evde değilim foto çekemiyorum bakıyım
bizim de yeşil mukuslu
diş de valla gelmiş gibi
Yanlış görmediysem iç kısımda iki bombe var onlar herhaldeRheaa anca bu netlikte çekebiliyorum
Ayrıca köpek dişleri bombeli olduğu için diş eti şiş gibi gözükürmüş, yani normalmiş, bizim de öyle olduğundan bakınınca gördüm.
Diş yerleşmesini hiç duymaidm ama bizim doktor şey diyor damak yerleşmesiDiş yerleşmesi ne anlama geliyor hiç bilmiyorum
Canı acıyormuş gibi ağlıyor sürekli. Ne yapsam fayda etmiyor.
Daha 1 ay önce doktora gittik ultrasona ve rontgene girdi. İdrar testi verldi. İdrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı.
Şimdi bir daha doktora gitsem ne yapacak diye düşünüyorum. Zaten ultrasona ve rontgene girmişti. 2-3 kelime söyleyio göndercekler
Kizlar ebebek indiriminden su mama termoslarini aldim
Yorumlar genel olarak fena degildi. Aranizda alip kullanan var mi? Bir de 2 tane aldim ama 1 tane yeterli olur muydu?
Eki Görüntüle 2742731 Eki Görüntüle 2742732
Dişler gözüküyor belli oluyor yani, kendimce terim uydurmuş olabilirimDiş yerleşmesi ne anlama geliyor hiç bilmiyorum
Canı acıyormuş gibi ağlıyor sürekli. Ne yapsam fayda etmiyor.
Daha 1 ay önce doktora gittik ultrasona ve rontgene girdi. İdrar testi verldi. İdrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı.
Şimdi bir daha doktora gitsem ne yapacak diye düşünüyorum. Zaten ultrasona ve rontgene girmişti. 2-3 kelime söyleyio göndercekler
Evet biraz kabarık 2 çizgi şeklinde gözle bakınca biraz daha net belli oluyorYanlış görmediysem iç kısımda iki bombe var onlar herhalde
Yorumunu bekliyorum canım memnun kalırsan bende alırımben siparisimi iptal ettim. Alttaki termosu almaktan vazgectim. A April wind in onerisiyle Weewell in yogurt yapma makinesini aldim. Gelince deneyimleyip goruslerimi yazabilirim isterseniz.
Eki Görüntüle 2742860
Benim de canımı sıkıyor. doktor başka söylüyor mesela geliyorum burada okuyorum. acaba diyorum yanlış mı yapıyorum. sonuçta ikisi de doktor yani. birkaç saniye ben de bastırıyorum ya hala. bastırma dedi doktor da. 6. aydan önce işte kuvveti bacaklarına çok verme uzun süre durmaması için dedi.Bu fikir ayrılıkları çok canimi sıkıyor. Ben bastiriyorum. Saglam da basiyor maşallah. Cani yanarsa belli eder diyedusunuyorum. Hem cogu yerde uygulamalarda da 4 aylik bebekler birkac saniye ayaklarini basabilir zaten diyor.
bende yoğurt yedirdim 2 gün önce 1 kaşık yedireyim dedim ağladı devamı için bildiğin küçük sos kaseleri kadar yedi bitirdi korktum bende dokunur birşey olur diye ama şükür birşey olmadıkızlar dün kabak yedirdik gayet yedi
annemin parmağını koparacaktı neredeyse
en son dedim tamam yeter belki dokunur falan.
hatta bir ara ağzından çıkan kabağı parmağıyla ittirdi ağzına geri soktu ben şok oldum
umarım bir kerelik bir şey değildir
cidden felaket bir ay bizimki de öyle hiç durmuyo susmuyor kucakta ağlıyor yatağına koyup sallıyorum ağlıyor oynuyorum oynatıyorum ağlıyor babasında asla durmuyo babasındayken benim sesimi duydu mu kucağıma gelmek için daha çok ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım artıkBen kafayı yemek üzereyim uykusuzluktan, yorgunluktan herşeyden. Berbat bir ay. Gerçekten yok olmak isteyecek kadar yoruldum.
Yaa cok tatli devamini yemek icin aglamasi.bende yoğurt yedirdim 2 gün önce 1 kaşık yedireyim dedim ağladı devamı için bildiğin küçük sos kaseleri kadar yedi bitirdi korktum bende dokunur birşey olur diye ama şükür birşey olmadı
İnanılmaz derecede ağlıyordu. Canı acıdığı çok belliydi.Dişler gözüküyor belli oluyor yani, kendimce terim uydurmuş olabilirim
Yektada öyle işte sürekli mızmız memnuniyetsizBebekelre gerekli durumlar hariç röntgen çekmiyorlar diye biliyorum röntgen ne içindi?
Amin inşallah canım elimde her gördüğü şeye saldırıyo elimi tutup ağzına çekiyo inşallah devamı da böyle iştahlı olurYaa cok tatli devamini yemek icin aglamasi.Darisi basimiza
4 aylık olana kadar 10 kilo verdim. 65 kilo oldum. Yürüyünce peşinde koşarken 10 daha versem ergenliğime dönerim. Allah korusun 20 kilo verirsem ... Yetişemicez tabi kibu arada bu çocuklar yürüyünce bakalım nasıl yetişicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?