2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya kıyamam enfeksiyondan mı acaba ya :/
Keşke ağlamasalar işte bizim de sorunumuz ağlamak. Herşeyden memnuniyetsiz.

Ya kıyamam enfeksiyondan mı acaba ya :/
Keşke ağlamasalar işte bizim de sorunumuz ağlamak. Herşeyden memnuniyetsiz.
Kızım da çok ağlıyor ya korkumdan eğitim araştırma hastanesine götürmüyorum. Bir sürü tahlil yapıp hastalık bulurlar bulmadan salmazlar.

Kızım da çok ağlıyor ya korkumdan eğitim araştırma hastanesine götürmüyorum. Bir sürü tahlil yapıp hastalık bulurlar bulmadan salmazlar.
Evet pandemi süreci olmasa doğru söylüyorsun. İnsan korkuyor artık çok arttı

esmeralda5 canım oioi tabak almışsın kasesinden de aldın mı?
Kızlar önce kase mi almalıyım acaba? Önce çorba mı vercez? % 50 indirimi kaçırdık. e bebekte %20 indirim vardı ordan alayım bari. Bitmediyse tabi.
Bu arada mama sandalyemiz geldi. Şuan işyerindeyim. Oraya istemiştim kargoyu. Akşam kurunca fotoğrafını paylaşacağım.

of canım allah kolaylık versin
minnoş 6 kilo olmuş yine maaşallah
doktor ne diyor kilosuna boyuna posuna?

meyve evet ben de şimdi okudum tatlıyı sona bıraksak demiş arkadaşlar doğru bir düşünceyle ama
benim benden büyük kuzenlerim 4 5 aylıkken üzüm suyu ile büyümüşler şimdi turp gibiler
Madem doktor da demişken hele hiiç vicdan yapma, bazı şeyler istediğimiz gibi olamayacak bizim de kısmet.
5. ayda aşı yok değil mi sağlık ocağında?

Bu arada ben kurutucudan çıkarınca ütü yapmıyorum ama yapana saygım sonsuz

kakaya katılıyorum, bizimki sabah yapıyor hep ben işte oluyorum, buraya atıcam cumartesi yapınca
şöyle mukuslu yeşil kaka atayım da gözümüz gönlümüz açılsın

ay çok heyecanlı at bakalım
ne almıştın mama sandalyesini

Bence bizim sorunumuz şu
Yekta gün içinde 4-5 kere uyuyor ama hep 30-45 dklık uykular. Atak yüzünden uykuya direndiği için de hep ağlıyor gibi geliyor bana.
Zira bütün günüm besle-uyut-sakinleştir üçgeninde geçiyor bu da beni yoruyor.
Belki uyku süreleri uzasa daha mutlu olacak bilemiyorum.

Enfeksiyonumuz geçmişti
Ah ah ataktan olsa bari de geçse gitse artık
Bence çoğu atak döneminden kaynaklanıyor aynı dönemlere denk gelmesi bu yüzden diye düşünüyorum. Tabi diğer ihtimalleri gözardı etmeyelim ama kötü de düşünmeyelim

yok canım ya bizim kız 2 kere uyuyor genelde 60-70 er dk dan. ama 1 saat uyusun dıe 2 saat yatakta oynasıyoruz falan. daha dün diyordum sabah ondan erken uyanıyorum işleri yapayım diye. bi bakıyorum akşam olmuş evde yapılan iş yok. ben çözemedim bunu. besle uyutmaya calış oyna falan derken gün geçiyo gidiyo. aslında bıraksak kendileri oynasa o zamana gelsek rahatlayabiliriz. ya da kendileri uyusa. ben mesela uyutmak için uğrasmıyorum yatırıyorum yanına yatıyorum uyuyo da. yine de uykusu gelınce 2 saat mızlanıyo. yatır kaldır yatır kaldır derken 2 saati buluyo. 2 sefer uyuyo bi de gece uykusuna geçmesi zaten 5 6 saat böyle gidiyo. ve şuan atak bitti bizim.

Uykuya direnmesi ağlatıyor. Esniyor, gözlerinden uyku akıyor. Ama yatmıyor.

Normal gelişimi güzel diyor canım.
Prematüreye göre değerlendirince.
Öyle çılgın kilo alımı yok. Ilk iki ay fazla aldı sonra hep 500 -600 gram civarı ilerliyor.
Boyu 60.5 cm

5. Ayda aşı yoktu evet.

Kakasıni kendi kendine o kadar az yapıyor ki..
Kakaya hasretim.
Fotolarınız mutlu eder :)
Göre göre biz de kıskanırız belki.
Benim kıza da gösteririm

Bizimde gunduz uykulari yarim saat 45 dakika. Eger tam kipirdanmadan yakalarsam pışpışlıyorum ozaman 2 saat olabiliyor.

Ah kuzu sorma ataktan önce tam düzen oluşturduk ben yanına yatıyordum 2 dk içinde uyuyordu herşey tepetaklak oldu. Şimdi yatak odasına girdiği gibi uyutacağımı anlayınca huysuzlanıyor.
Darısı başımıza diyorum yine yeniden

Ayy bugün yazdım ya bizde hiç yiyeceklere karşı tepki yok diye. Ana kucağına oturttum aldım yanına eline kaşık verdim onunda
Tam yemeğim bitecekti ki baktım huysuzlanıyor kaşığıma bakıp Yemeğin yanında da yoğurt yiyordum. Acaba diye yoğurttan uzattım ve tattı minicik
Bir daha yapar mı bilmiyorum amaa tepki vermesi hoşuma gitti bebem büyüyor ya Yerim onun atağısını küçük ağzısıını falan

Kizlar ebebek indiriminden su mama termoslarini aldim
Yorumlar genel olarak fena degildi. Aranizda alip kullanan var mi? Bir de 2 tane aldim ama 1 tane yeterli olur muydu?
Eki Görüntüle 2742731 Eki Görüntüle 2742732
Bende baby plus un bir başka modeli var, çok kullanışlı. Çorbaları, ek gıdaları sıcak sıcak hazırlayıp koyuyordum dışarı çıktığımızda acıkınca ılık ılık yiyordu oğluşum. Sızdırma falan da yapmıyor, güzel ben memnunum

Yook bizimki de eskiden o kdar kolay uyumazdi yine 30 dk falan yatardik yaninda. Ama artik 2 saati buluyor bazen. Ama hep yatmiyoruz. 40 dk falan uğraşıyorum mesea baktim uyumuyo kaldırıyorum 15 dk snra tekrar. Ama yine de atak bitti eskisi gibi olmadi bu arada o bizde de var. Yatakodasına girince daha mizlaniyor. Uyuyacagini anliyor muhtemelen. Acaba buyuduler diye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…