- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ya kıyamam enfeksiyondan mı acaba ya :/İnanılmaz derecede ağlıyordu. Canı acıdığı çok belliydi.
Doktor mizacı böyle bazı bebekler huysuz olur dedi. Ama benim içim rahat etmedi.
Bir de suan ailemin yanındayken bir şey varsa çıksın istedim. Siirt’te her çey çok yetersiz.
Yani ultrason ve röntgeni kendim istedim. Ayrıyetten idrar baktırttım.
Röntgende gazı olduğunu söyledi. 2 gün sonrada idrar testi çıktı . Sonuç idrar yolu enfeksiyonu.
Şuan yine aynı ağlamalar var. Canı acıyor gibi. Artık ne yapacağımı bilemez haldeyim
İnanılmaz derecede ağlıyordu. Canı acıdığı çok belliydi.
Doktor mizacı böyle bazı bebekler huysuz olur dedi. Ama benim içim rahat etmedi.
Bir de suan ailemin yanındayken bir şey varsa çıksın istedim. Siirt’te her çey çok yetersiz.
Yani ultrason ve röntgeni kendim istedim. Ayrıyetten idrar baktırttım.
Röntgende gazı olduğunu söyledi. 2 gün sonrada idrar testi çıktı . Sonuç idrar yolu enfeksiyonu.
Şuan yine aynı ağlamalar var. Canı acıyor gibi. Artık ne yapacağımı bilemez haldeyim
Kızım da çok ağlıyor ya korkumdan eğitim araştırma hastanesine götürmüyorum. Bir sürü tahlil yapıp hastalık bulurlar bulmadan salmazlar.Ya kıyamam enfeksiyondan mı acaba ya :/
Keşke ağlamasalar işte bizim de sorunumuz ağlamak. Herşeyden memnuniyetsiz.
Enfeksiyonumuz geçmiştiYa kıyamam enfeksiyondan mı acaba ya :/
Keşke ağlamasalar işte bizim de sorunumuz ağlamak. Herşeyden memnuniyetsiz.
Evet pandemi süreci olmasa doğru söylüyorsun. İnsan korkuyor artık çok arttıKızım da çok ağlıyor ya korkumdan eğitim araştırma hastanesine götürmüyorum. Bir sürü tahlil yapıp hastalık bulurlar bulmadan salmazlar.
Merhaba kizlar..
Hepiniz iyisiniz inşallah.
Toplu toplu göz atmaya çalışıyorum.
Şuan dağ gibi çocuk ütüleri beni bekliyor.
Çocuk uyurken yapacaktım sözde elimi kaldıracak halim yok.
Benim yavruş kronolojik 6 buçuk düzeltilmiş 4 ay 1 haftalık
Az önce sağlık ocağından 6. Ay aşılarını oldu bir dünya ağladı
Icini çeke çeke emerken uyudu.
Ek besin olarak yoğurt veriyordum yirmi gündür.
Bir tatlı kaşığını tepeleme yiyor ama geçmek istemiyor. Çıkardığı an vermeyi bırakıyorum.
Ben havuç vs ile devam etmeyi düşünüyordum ama kaka problemi olduğu için dr armut ekleyelim yoğurt yanına bir öğün verelim yardımcı olur dedi.
Tatlı olduğu için meyveleri sona bırakmak istiyordum ama yapamayacağım..
Ek gıda için acele etmeyelim kilo alımı yavaşlar dedi dr.
Demiri hala çok düşük. 6 kg ancak olmuşuz.
Her gün alışveriş için bakıyorum mama sandalyesi konusunda hala kararsizim..
Kaka fotoları atmaktan çekinen arkadaşlar var sanırım.
Bence cekinmeyin.
Onların totolarını seveyim ben iğrenmem:)
esmeralda5 canım oioi tabak almışsın kasesinden de aldın mı?
Kızlar önce kase mi almalıyım acaba? Önce çorba mı vercez? % 50 indirimi kaçırdık. e bebekte %20 indirim vardı ordan alayım bari. Bitmediyse tabi.
Bu arada mama sandalyemiz geldi. Şuan işyerindeyim. Oraya istemiştim kargoyu. Akşam kurunca fotoğrafını paylaşacağım.
Kanz aldım canım campo. kiwi gibiydi o da özellikleri fiyatı aynıydı. bi tane de iş yerine bimden a101 den denk getirsem şu klasik beyazlardan alsam iyi olcak ucuz yollu.ay çok heyecanlı at bakalım
ne almıştın mama sandalyesini
Kızım da çok ağlıyor ya korkumdan eğitim araştırma hastanesine götürmüyorum. Bir sürü tahlil yapıp hastalık bulurlar bulmadan salmazlar.
Bence çoğu atak döneminden kaynaklanıyor aynı dönemlere denk gelmesi bu yüzden diye düşünüyorum. Tabi diğer ihtimalleri gözardı etmeyelim ama kötü de düşünmeyelimEnfeksiyonumuz geçmişti
Ah ah ataktan olsa bari de geçse gitse artık
yok canım ya bizim kız 2 kere uyuyor genelde 60-70 er dk dan. ama 1 saat uyusun dıe 2 saat yatakta oynasıyoruz falan. daha dün diyordum sabah ondan erken uyanıyorum işleri yapayım diye. bi bakıyorum akşam olmuş evde yapılan iş yok. ben çözemedim bunu. besle uyutmaya calış oyna falan derken gün geçiyo gidiyo. aslında bıraksak kendileri oynasa o zamana gelsek rahatlayabiliriz. ya da kendileri uyusa. ben mesela uyutmak için uğrasmıyorum yatırıyorum yanına yatıyorum uyuyo da. yine de uykusu gelınce 2 saat mızlanıyo. yatır kaldır yatır kaldır derken 2 saati buluyo. 2 sefer uyuyo bi de gece uykusuna geçmesi zaten 5 6 saat böyle gidiyo. ve şuan atak bitti bizim.Bence bizim sorunumuz şu
Yekta gün içinde 4-5 kere uyuyor ama hep 30-45 dklık uykular. Atak yüzünden uykuya direndiği için de hep ağlıyor gibi geliyor bana.
Zira bütün günüm besle-uyut-sakinleştir üçgeninde geçiyor bu da beni yoruyor.
Belki uyku süreleri uzasa daha mutlu olacak bilemiyorum.
Uykuya direnmesi ağlatıyor. Esniyor, gözlerinden uyku akıyor. Ama yatmıyor.Bence bizim sorunumuz şu
Yekta gün içinde 4-5 kere uyuyor ama hep 30-45 dklık uykular. Atak yüzünden uykuya direndiği için de hep ağlıyor gibi geliyor bana.
of canım allah kolaylık versin
minnoş 6 kilo olmuş yine maaşallah
doktor ne diyor kilosuna boyuna posuna?
meyve evet ben de şimdi okudum tatlıyı sona bıraksak demiş arkadaşlar doğru bir düşünceyle ama
benim benden büyük kuzenlerim 4 5 aylıkken üzüm suyu ile büyümüşler şimdi turp gibiler
Madem doktor da demişken hele hiiç vicdan yapma, bazı şeyler istediğimiz gibi olamayacak bizim de kısmet.
5. ayda aşı yok değil mi sağlık ocağında?
Bu arada ben kurutucudan çıkarınca ütü yapmıyorum ama yapana saygım sonsuz
kakaya katılıyorum, bizimki sabah yapıyor hep ben işte oluyorum, buraya atıcam cumartesi yapınca
şöyle mukuslu yeşil kaka atayım da gözümüz gönlümüz açılsın
Bizimde gunduz uykulari yarim saat 45 dakika. Eger tam kipirdanmadan yakalarsam pışpışlıyorum ozaman 2 saat olabiliyor.Bence bizim sorunumuz şu
Ben liv hospital a götürüyorum Elif hocaya.kızlar Ankarada hangi çocuk doktoruna kontrole götürüyorsunuz ve memnun musunuz? hastane ismi de belirtirseniz sevinirm. herkkesin bebişine rahat uykular diliyorum
Ah kuzu sorma ataktan önce tam düzen oluşturduk ben yanına yatıyordum 2 dk içinde uyuyordu herşey tepetaklak oldu. Şimdi yatak odasına girdiği gibi uyutacağımı anlayınca huysuzlanıyor.yok canım ya bizim kız 2 kere uyuyor genelde 60-70 er dk dan. ama 1 saat uyusun dıe 2 saat yatakta oynasıyoruz falan. daha dün diyordum sabah ondan erken uyanıyorum işleri yapayım diye. bi bakıyorum akşam olmuş evde yapılan iş yok. ben çözemedim bunu. besle uyutmaya calış oyna falan derken gün geçiyo gidiyo. aslında bıraksak kendileri oynasa o zamana gelsek rahatlayabiliriz. ya da kendileri uyusa. ben mesela uyutmak için uğrasmıyorum yatırıyorum yanına yatıyorum uyuyo da. yine de uykusu gelınce 2 saat mızlanıyo. yatır kaldır yatır kaldır derken 2 saati buluyo. 2 sefer uyuyo bi de gece uykusuna geçmesi zaten 5 6 saat böyle gidiyo. ve şuan atak bitti bizim.
Ben hiç başarılı olamadım arada nadiren denk geliyor da uyuyor 2 saat. Geçen gün denk geldiydiBizimde gunduz uykulari yarim saat 45 dakika. Eger tam kipirdanmadan yakalarsam pışpışlıyorum ozaman 2 saat olabiliyor.
Bende baby plus un bir başka modeli var, çok kullanışlı. Çorbaları, ek gıdaları sıcak sıcak hazırlayıp koyuyordum dışarı çıktığımızda acıkınca ılık ılık yiyordu oğluşum. Sızdırma falan da yapmıyor, güzel ben memnunumKizlar ebebek indiriminden su mama termoslarini aldim
Yorumlar genel olarak fena degildi. Aranizda alip kullanan var mi? Bir de 2 tane aldim ama 1 tane yeterli olur muydu?
Eki Görüntüle 2742731 Eki Görüntüle 2742732
Yook bizimki de eskiden o kdar kolay uyumazdi yine 30 dk falan yatardik yaninda. Ama artik 2 saati buluyor bazen. Ama hep yatmiyoruz. 40 dk falan uğraşıyorum mesea baktim uyumuyo kaldırıyorum 15 dk snra tekrar. Ama yine de atak bitti eskisi gibi olmadiAh kuzu sorma ataktan önce tam düzen oluşturduk ben yanına yatıyordum 2 dk içinde uyuyordu herşey tepetaklak oldu. Şimdi yatak odasına girdiği gibi uyutacağımı anlayınca huysuzlanıyor.
Darısı başımıza diyorum yine yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?