2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Selam bugün e bebekten mama sandalyesi aldık ama iki kere bebeğimi içine koydum denemek için durmak istemedi sizin bebekleriniz de böyle bir şey oldu mu

Selam bugün e bebekten mama sandalyesi aldık ama iki kere bebeğimi içine koydum denemek için durmak istemedi sizin bebekleriniz de böyle bir şey oldu mu
Ben sadece bir kere oturttum minderi yeterli geliyor mu diye, gözüme iyi gelince kaldırdım yani bilmiyorum durur muydu durmaz mıydı ama bende uyandığında bi deneyip yazarım canım.
Fakat şöyle bir şey var bebeyatmazda sıkılıyor bizimki Koltuk köşesine oturtunca böyle 5 dakika falan oturuyor. Aklıma gelmişken yazayım dedim. Alacak varsa almasın bence çok merakı yoksa

bizim de ev 24 derece civarı. uyku tulumu kaç tog kullanıyorsunuz, kullanıyorsanız tabii :) ebebekten 1.5 tog luk almıştık indirimden, içine hiçbir şey giydirmesem de terliyor sanki.
1.7 olması lazım benimde lcw den almıştım... bizimki iyi uyuyor 22 derece yapabilirsen dene canım

Dilko masa sandalyesinde oturdu biraz ama uykudan yeni uyandığı için açtı, emmek için huysuzlandı. Zaten şuan küçük oldukları için uzun süre oturamazlar bana normal geldi Ara ara denersin kuzu

Bnce de kaka resimleri paylaşılsın ya
Google da asla anlamıyorsum burda en azından doğrusunu öğreniriz
10 dk once gorseydim paylasirdim enseye cikartmali bi kaka fotosu. Operasyon yaptik resmen esimle temizledik hoop kustu bu sefer de. Bi operasyon daha mama sandalyesi fotosu cekcem cekemedm onu bile

Bu kulot bez ne sacma biseymis? Bebe emerken hep uzerime isedi. Bu saatte maaile ust bas degistirdik.

Ahaha güldüm Ben bir kere denedim hoşuma gitmişti pratik gelmişti, hatta sleepy denesem mi diye düşünüyordum.
Ay ben o külot bez işini hiç beceremedim yaa geçmiyor oğlanın poposundan bir türlü sanırım ayaklandığında kullanmak daha mantıklı. Ayakta giydirmesi daha pratik olur diye düşünüyorum

Metehan'da da yok. Tam 4 aylık. Sadece biz yemek yerken beni de alın huysuzlugu mevcut şu an ama yemeklere karşı bir ilgi yok. Küçük kızım 5-6 aylıkken biz yemek yerken çok heyecanlanırdı. Bizimkilere biraz daha var bence

Ahaha güldüm Ben bir kere denedim hoşuma gitmişti pratik gelmişti, hatta sleepy denesem mi diye düşünüyordum.
Primanin kulot bezi. Ozellikle almadim, eve gelince fark ettik esim almis yanlislikla. Ben mi beceremedim kullanmayı? Direk bacaklardan geçirdim okadar...
Ay ben o külot bez işini hiç beceremedim yaa geçmiyor oğlanın poposundan bir türlü sanırım ayaklandığında kullanmak daha mantıklı. Ayakta giydirmesi daha pratik olur diye düşünüyorum
Ben hiç kullanışlı bulmadım ya, normal bezin kullanımı çok daha kolay bence. Sezeryan kulotlarındam direk. Yanlardan yırtarak çıkarmak da pek pratik değil
Evet Ediz de hiç ilgili değil yemekle. Ben bgn inatla muz koklattım, hala hiç bişey ifade etmiyo

Benim denediğimde primaydı, bedenden dolayı falan mı öyle oldu acaba?
Tracer dediği gibi ayaklanınca kullanmak daha mantıklı olabilir.

Ahh bu erkekler. Yani gerçekten annelik kadınların altından kalkacağı bir şeymiş. Şu çocuklarına yedek ebeveyn değil de baba olanlara bayılıyorum. Biz bugğn hastaneye gittik. Kızımı servise götürdüm eşim de Metehan ile arabada kaldı. Geri döndüğümüzde ne üstünde montu kalmış ne pusetindeki düzen. Diyo ki Bu hiç durmadı sürekli bağırdı. Hadi yaa biz bütün gün evde öyleyiz.
Bu arada kontrolümüz güzel geçti. Kilo alımı boyu güzel. Pipisinde darlık gördü ve en kısa zamanda sünnet önerdi. Yine beni bu konuda daha önce kaale almayıp sünneti erteleyen yedek ebeveyn olan eşime söyleyince hemen haftaya yaptıralım dendi
Pandemi dolayısıyla 5.ay kontrolü yok 6.ay kan tahlilleri falan yapılacak.
Ayak terlemesini söyledim. Şu an için ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum amamtakilte kalalım 6.ayda kan tahlilleri de yapılacak zaten dedi.
Bu şekilde kontrolü de geçtik.

Bilmiyorum, premium carede kullandığım bedenden aldım. Ust yan taraftan olduğu gibi çıkmış, sanki hiç bez yokmuş gibi
Belki öyle denk gelmiştir pipiden dolayı.
Gündüz sık değiştirerek kullanırsın bitirirsin kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…