Her çocuk farklı tabi öncelikle, internetten bir sürü desteksiz uykuyla ilgili şey okudum araştırdım denedim ama hep hüsran oldu, ağlama benim tık noktan bir eğitim verilecekse ağlamadan olmalı. Bizim kızın yatağı anne yani karyola beşik tarzında 70*130. Sallanıyordu alt ayaklarini çıkarttık sallanma özelliği kalmadı artık

bizim yatakla bitişik ama aynı boyda değil yaklaşık 1 karış aşağıda kaldı. Önceden done done yanıma geliyordu artık gelemiyor. Önce emzirirken cok sarıldım üstünü örttüm felan cocuk bunalinca kaçmak istedi

bende yatağına koydum hiç müdahale etmedim. Ama hiç memede uyumasına da izin vermedim. Zaten sıkılınca hep yatağına gitmek istedi artık ta öyle mesela memede fazla zaman geçirmeye başlayınca yeniden sarılıp üzerini ortuyorum hemen itip kucagimdan inip kendi yatağına yuvarlıyor kendini. Yatağında hiç müdahale etmiyorum üstünü örtüyorum açınca geri kapatmiyorum mesela.
Gece meme olayı da bir akşam ustu çocuğu besleyip dışarı çıktık baya oyalanmak eve çok geç geldik disarda da yemek yiyemedim o gece saat 10.30 gibi yemek yedim yerken çocuğu da besledim yedikten max yarim saat sonra uyudu ve sabaha kadar uyanmadı sonra denedim yatmadan önce besleyince gece uyanmıyor, sonra düşündüm demekti benim çocuğum gece aciktigi için uyanıyor. Şuanda öyle mesela yatmadan önce çorba yoğurt yiyor sonra emiyor ve uyuyor. Geçen hafta çorba yerine muhallebi yapıp vermiştim gece saat tam 4 ta uyandi emmek istemedi mama mama deyip yataktan inip mutfağa götürdü beni saat 4 te çorba yaptım besledim

yedi odaya gelip yatağına yattı hiç bir şey olmamış gibi uyumaya devam etti sabaha kadar