Hahah kesinlille oyle. Anne uzerinde bir baski var. Ya direkt kadin olsan baski car ki zaten. Anne dedigin siyle olur, anneler kutsaldir, sen annesin oyle taparsin, bu takisik almaz vs. Herkesin her konuda bir fikri var. Ben de meme estetigi bozulmasin diye emzirmeyen annelere cok iyi saydirirdim. Sonra dusundum meme benim degil, cocuk benim degil, insanlarin hayati beni neden geriyor. Bana ne yani. Kadin kadina dusman olnamali.Heheheh biz çok aynıyız ya sanki ve bebeklerimizde :)
Ben çalışmaya başlamadığım için bir tık daha az vakit ayırıyorum kendime ama yine de kafa yapımız ve mantığımız aynı...
Öncelikle insanız ve süper güçlerimiz yok, anne olunca süpergüç yükleniyor sanıyorlar ya da öyle baskılıyorlar..
Evet rahatliga gelecek olursak biliyorum sen de oylesin, rahat anne rahat bebek konusundan bahsettigimizi hatirliyorum. Beni ve surecimi en iyi bilenlerden biri sensin. Ben bu noktaya gelene kadar ne yollardan gectim. Ilk 4 ay cocugun gozu ustunde kasi var diye endiseleniyordum. Surekli evhamlaniyordum. Nefes almayi bile unutacak kadar gozumu kirpmadan basinda durup sadece onu izliyordum nefesini kontrol ediyordum. Kendimi hep en iyisine zorladim, hep en mukemmeli olsun diye ugrastim. Depresyona girdim yetersiz hissettim. 1 yil terapi gordum. Çok ugrastim yani bu rahatliga ulasabilmek icin. Ilkti bilmiyordum yalnizdim, simdi 2. Cocugumuzda saniyorum ki daha rahat olucam.