• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi inşallah canım benimde adetten 2 gün sonra çatladı bizde o hafta yaptık bir tek. Bir haftadır tık yok bizde inşallah bendede ozaman olmuştur. Benim adette bitiminden beri karın kasık ağrım bitmedi hiç sürekli ağrı var. Akıntı bol miktarda hatta bazen tuvalete gidiyorum adet mi oldum diye(daha çok erken ama) 21 bat. Belim ağrıyor. İshalim ve bugün sigaradan sonra öğürme geliyor. Geçen gün migrenim tuttu. Sol kasığımda pıt pıt birşey atıyor arada. Bu arada idrarım köpük köpük oluyor. neden diye araştırdım bir yazı buldum atarım birazdan. Yorgunum ve bacaklarım çok ağrıyor yürürken.Bunlar belirtimi bilmiyorum yada ben istediğim için herşeyi ona yoruyorum bilmiyorum ama inşallah tutmuştur benimde:KK50:
Canm senin demi ikinci bebek olcak ilk olcak yok mu hic :kızgın:

Benim ilk defa adetten sonra çok akıntı oldu tam anlayamadım o yüzden baksana sende de aynıymış bide ilk Defa ben gündüz asla uyumam kanepede uyuya kalmışım buda Bi belirti olabilir 🙈🙈
Ben ovulasyon havyarındayım iki gün bir ilişki yapcm Insallah tutar benim uykum hep geliyor bugün bile uyumuşum onu saymam ben hic:KK48:

Kizceler napiyorsunuz bakalim sicaklar mi vurdu cok sessizsiniz. Ben gece bir ruya gordum hayir olsun insallah. Doktora gidiyorum. Diyorumki benim 28inde adet bitti 30da yumurta catladi 15ine randevu alacam ama 8,30da veriyorlar gelemem. Dur ben duzeltoyorum diyor ayin 11ine randevu veriyor. Olmaz erken olur cikmaz diyorum yok yok cikar sen gel diyor sonra gidiyorum hamileyim. Kafama vurdu sanirim:KK70:
Ben de hamile olduğumu öğrendiğim günün gecesinde rüyamda bir sürü test yapmıştım hepsi pozitifti canım malum oldu bana,inşallah senin için de vardır bu rüyanın hikmeti☺️☺️

Benim 30 Mayıstı kuzum bu Pazartesi keseyi gördüm doktor 5+1 günlüksün dedi 50. Günde kalp atışı için çağırdı sen de erken davranma kuzum keseden sonra en az 10 gün geçsin hatta 2 hafta. Sonra görülmüyor duyulmuyor kafamıza takıp üzülüyoruz

busra1tan busra1tan canım nasıl gidiyo, kaç kaldı bata? Bu ay arkamızdan sizi de bekliyoruz, beraber yaşayacağız hamileliklerimizi inşallah, dualarımdasınoz❤
Şafak atarsa 8 kalıyor canımcım.
Bekliyorum, inşallah hepimiz patır patır hamileyiz yazarız.
Her sabah bi test yaparak kendimi tatmin edicem hahahaha:))

Şafak atarsa 8 kalıyor canımcım.
Bekliyorum, inşallah hepimiz patır patır hamileyiz yazarız.
Her sabah bi test yaparak kendimi tatmin edicem hahahaha:))
Sen cansın yaaa, inşallah en kısa sürede çift çift çizgiler görürsün kuzum ve Rabbim bekleyen herkese nasip eder inşallah☺️Değerlendirmeleri tamamladın di mi eksiksiz 🤪

Back
X