• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorumu aradim simdi catlamanin uzerine 10 gun gecmis gebelikten supheleniyorsan gel hem kafan rahat olur kan ver diyor. Hem yerlesmemi farkli birsey mi anlariz ona gore ilerleriz dedi. Hastaneyede fiyati sordum 100 lira dedi bekleyimmi yarini gideyimmi ne diyorsunuz kizceler:KK57: gidip gidip peceteyle siliyorum birsey gelmiyor simdilik
Yeşim git git 😊😊

Ozeldeki doktorunu cebinden aradim:KK47: gel kan ver dedi cikar varsa dedi gittim hemen evimin karsisi zaten ogle yemeginde verdim geldim ise canim yoksada rahatlarim artik biliyorsun sacma sapan birsuru sey yasiyorum. Ama birde simdi su iki saatin gecmesi lazim nasil kafayi ise vereceksem:skandal:
1saate çıkar sen ara arada 🙈🙈

Kizlar calisiyorum biliyorsunuz. Devlet icin sisliye cikmam lazim. Evimde saga 20 adim gidersem ozel hastane sola 20 adim gidersem isim. Ogle yemegindeyim verdim simdi sigortaliyim diye 60 indi birde. Ben 100de raziydim halbuki. 2 saat sonra cikacak hayirlisi ile
inş yeşimcim yaa vardır minik :anneadayı::anneadayı:

Kızlarr yarından itibaren bende ovulasyon testini yapmaya baslayacagım sabah kalktıgımızda ilk saatlerde mı yapmalı gun içinde mi yapmalı, hep aynı saatlerde yapmalıyım dımi testi? birde adetim yarın bitmiş oluyor yarın baslarsam pik görene kadar devam edeceğim yani dimi :KK49::dua:

Kızlarr yarından itibaren bende ovulasyon testini yapmaya baslayacagım sabah kalktıgımızda ilk saatlerde mı yapmalı gun içinde mi yapmalı, hep aynı saatlerde yapmalıyım dımi testi? birde adetim yarın bitmiş oluyor yarın baslarsam pik görene kadar devam edeceğim yani dimi :KK49::dua:
tatlim ilk idrarla yapma yoksa yaniltir seni.. gun icinde hep ayni saatte yap yapmadan once de iki saat kadar sivi alma

1 saat oldu verdigim iste canim benim gonlumde yaa olsunnn ama negatif:KK70:
Bence erken yaptırdın. Daha yerleşme aşamasındayken hemen çıkmaz ki :( 3 gün sonra en sağlıklısı. Sen 5 gün bekle idrar yap canım. Gel beni dinle. Ben de de adetten 1 hafta önce kan gelmişti. O ay hamileyim sandım ama değilmişim. 1 ay sonra hamile kaldım. Rahim kendini hamileliğe hazırlıyor. Bu ay değilse de gelecek ay olur diye düşünüyorum. Allah'ın izniyle...

Dönsün kaç gün sürüyor ona gore başlamalısın adetin kac gün sürüyor mesela ??

Dönsün kaç gün sürüyor ona gore başlamalısın adetin kac gün sürüyor mesela ??
28 gün de bir adet oluyorum adetimde 4 gün sürüyor buna göre ne zaman başlamalıyım peki :KK23:

Back
X