• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım. Ya iki çocukla evin rutini var işte yoksa yatıp dinlesem iyiQUOTE="Sibelll16, post: 60491170, member: 902141"]
Doktor randevun iyi geçer inş, mide bulantısı için açık havada atıştırmalar yapabilirsin evde daha çok bulanıyordu benim
[/QUOTE]
n

Ben test yapmadan bir gün önce okumuştum sadece. Yatsı dan hemen sonra içimden gelmişti.
Evet kuzum ben ikisinde de çok bulantı yaşadım ilk 4 ay maalesef. Bu belki olmaz diyordum ama olacak gibi
O bulantılar çok zor diyorlar ama anne olmak kolay değil kuzum sabır napalım. Çok şükür ki hamile kaldın. İnşallah doktordan da güzel haberini bekliyorum. Hemen bize yaz tamam mı :))

Kizlar ilk bebekleriniz evlendikten kac ay sonra oldu yazar misiniz merak ettim de🙈
Benimde büşra gibi ilk ay olmadı ikinci ay oldu tek fark bir yıl değil üç ay istemedik sadece, evlendikten 5 ay sonra hamileydim yani :) kızlar bir de benim tek yumurtalığım var bekarken bir operasyon geçirmiştim sağ yumurtalığım alındı o yüzden olmaz diye korktum galiba acele ettim

Anam ben kendimi biliyom şimdi olmayınca kendime kızıcam niye okumadım diye :)))

Ama bence biz bu ekip komple hamileyiz şuanda da haberimiz yok :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı:
Bana niye öyle gelmiyor acaba, sadece bir iki kişi hamile olacak ve o kişilerin arasında ben olmayacağım gibi geliyor

Benimde büşra gibi ilk ay olmadı ikinci ay oldu tek fark bir yıl değil üç ay istemedik sadece, evlendikten 5 ay sonra hamileydim yani :) kızlar bir de benim tek yumurtalığım var bekarken bir operasyon geçirmiştim sağ yumurtalığım alındı o yüzden olmaz diye korktum galiba acele ettim
Aaaa gerçekten mi.
Olsun tek de olsa Rabbim nasip ediyor.
Bende 2 tane var ama uğraş dur işte görüyorsun :rolleyes:

Sibel bide bizim ikinciler ikiz oluyormuş hahahha hiç yoktan evde 3 çocuk :oha::KK53::KK53:

Aaaa gerçekten mi.
Olsun tek de olsa Rabbim nasip ediyor.
Bende 2 tane var ama uğraş dur işte görüyorsun :rolleyes:

Sibel bide bizim ikinciler ikiz oluyormuş hahahha hiç yoktan evde 3 çocuk :oha::KK53::KK53:
Güzel olur bence, sevinirim yani eşim daha çok sevinir zaten üç çocuk istiyor ama sanmıyorum yaa

Back
X