- 3 Ağustos 2018
- 2.662
- 3.187
- 83
Doğru söylüyorsun canım strese bağlı olmadığını biliyoruz ama engel olamıyoruz, benim bir tane olmasının rahatlığı var yine de geciktikçe insan bir sorun mu var acaba diye düşünüyor işte geçen yılda böyleydim ben olmayacak demekki dediğim ay oldu ama bu yıl o dereceye gelemedim daha. Biz gerçekten çok zor bir süreç atlattık ben bazen aklıma geldikçe nasıl geçirmişim o zamanları diyorum, psikolojik olarak da geç oldu ama rahimin kendini toparlaması 24 hafta sürüyormuş zaten biz toparlamadan başladık :) her gün olayında haklısın ben de yumurtlama günü öncesi ve sonrası üç gün art arda olsun diyorum ama sperm problemi olmayanlarda bile kaliteyi düşürüyor ve spermin yumurtayı döllemesi için gerçekten güçlü olması gerekiyormuş, son hafta zaten yanaştırmıyorum biraz yorgunluk bıkkınlık oluyor bendeKizlar nasilsiniz bakim. Ben yogun sekilde ise verdim kendimi dusunmemeye caliyorum. Dun esim bir abimiz var prof. Kadin dogumcu onunla konusmus . Benim dogum yaptigim arastirma hastanesinin egitim gorevlisi. Demis abi bizim calismalar sonuc vermiyor.oda demiski siz farkinda degilsiniz belki ama vucut cok bir bir travma atlatti. Gebeligi sonlandirdik. Dogum sancisi cekti ustune canli canli kurtaj yapmak durumunda kaldik ustune kanamasi durmadi balon takildi. Biraz zaman verin vucuda demis Yasinda artik cok genc degil 34. 30dan sonra dogurganlikta azalma olur. Sen yesim kizimada soyle sakin kafasina takmasin bu bilimsel gercek taktikca strese bagli dollenme olmuyor. Adetten sonra 8-18 gunleri arasinda bos gecmeyin demis. Eger 3-4 ay daha olmazsa arayin bebi gelsin yesim burada tum aratirmalarini yaptirayim gerekirse tup bebek merkezinde devam ederiz demis. Bende dedim ben kafama takmiyorum tatile gittik kafam rahat hic birsey dusunmuyorum hergun geldin hadi yumurta catlayacak hadi icersi bos kalmasin dolduralim diye diye hergun basimin etini yedin dedim simdide 8-18 diyorsun dedim unutturmuyorsunki dedim birak akisina dedim. Sibelcim dedigin gibi saglikla gelsinde biraz gec olsun kuzum sende birak akisini hem Allahim saglikli uzun omurler versin bir kizin var cok sukur. Busracim seninde oglun var. Nasibimizde varsa yeniden gelecekler bize.
Sana gün doğdu dedim bari keçiboynuzu pekmezi falan birşeyler ye destek olsun dedim. Erkekler ne iyi gelir var mı bilin?
sabah daha yataktan cikmadan yaptik aksam hadi diyor dedim daha sabah yaptik yarini bekle. Ben birsey yedirmeyim en iyisi