2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet haftalık oluyorum canım
Sende oluyordun dimi
Oluyordum sonra doktorum istersen bırakalım dedi . Benim kanamam hiç olmadı kistlerimden dolayı tedbir diye oluyordum . Bu hafta yaptırmadım. Doktorum 34. Haftadan itibaren nst dedi, rahim ağzını 42 mm ölçüyor ama ara ara ağrılarım oluyor

Sağa sola dönünce de mi geçmiyordu korkmalı mıyım ben de genelde geceleri oluyor sanki ama bende o sırada gaz da oluyor anlamıyorum ki nasıl anlıcam
Sabit uzanırken Olup uzun sürüyordu ve rahatsızlık veriyordu. Bende bir sorun çıkmamıştı sende doktoruna danışırsın yine de herkesin bünyesi farklı hatta her bünyede hamilelikler bile farklı. Mesela bu hamileliğimde kasılma pek hissetmiyorum. Ama karın ağrım vardı enfeksiyon çıktı mesela. Her durumu dikkate almakta fayda var canım

Sağol canım gidince mutlaka sorucam ben de hep bebek toplanıyor sanıyordum çünkü tek taraflı yükseklik oluyor

Kızlar iş yaparken eğildim yerleri sileyim diye kasıgım sıkıştı sancı girdi ateş bastı tansiyon düştü muhtemelen nasıl dua ettim can havliyle yere yattım ayakları koltuğa uzattım biraz bekledim geçti şuan çok iyim ilk defa oldu ama inanın çok korktum doktorda uzak cumartesi gideceğim kontrole

Aman dikkat et canım ben iş miş yapmıyorum artık ev berbat ama napiyim. Kahvaltı hazırlarken dün sabah tansiyonum bi düştü baktım gözlerim kararıyor bıraktım yattım. Eşim hazırladı. Bir de yer silsem ölecem herhalde

Benimde ilk defa oldu ama eyvah dedim dogurucam galiba eşim de işte sansada araba bende , şuan iyim şükür sanırım artık bende iş felan yapmicam

Arkadaşlar puset içi minder yaptıracağım biri daha ucuz ama ince ped gibi yapıyor. Biri 20 TL daha pahalı pofidik pofidik yapıyor. Parası çok önemli değil de acaba pofidik olunca çocuk daha mı çok sıkışır kemerle içinde bunalır mı yoksa daha mı rahat eder bilemedim? Sizce hangisi daha kullanışlıdır?

Eklentiler

• 503B741C-6CD5-466F-AE4F-403DF3CAECAB.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 50
  • FC75BC19-C4B5-4072-B79E-1A9E8E82B781.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 48
Ben de onu düşünüyorum. Hangilerinden aldin set seklinde mi ? Foto atar misin? Bir de beğendin mi
Araştırıp aldığım için beğendim ama kullanmadan bilemem

Eklentiler

• Screenshot_20200916-182451_Trendyol.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20200916-182402_Chrome.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 49
Muhtemelen ben de bunlardan alacağım. Peki burun aspiratoru aldınız mi
Baby plusı araştırdım yorumları beni çok tatmin etmedi. Otribebe aldım aspiratör de 10 tane yedek uçluydu ebebekte

Eklentiler

• Screenshot_20200916-184216_Chrome.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 36
Baby plus nasil ki acaba. Tirnak makasi olayı korkutuyor beni bayaaa
Burun aspiratörü aldınız mi peki

Fena değil bence, bana hepsi aynı gibi geldi bunu alıp deneyeyim dedim o yüzden. Burun aspiratörünü de ebebekten aldım yedek uçlarını almadım içinden 3 tane uç çıkıyor. Deneyip devam edeceğim ona da

Eklentiler

• 20200916_184550.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 33
Burun aspiratörü aldınız mi peki
Baby vac alın kesinlikle. Yedek uca falan gerek yok. Yıkayıp yıkayıp kullanıyorsunuz. Çok güzel çekiyor. Elektrik süpürgesinden korkmayın hiç fazla çekmiyor. Başta otribebe kullandım onunla çok zorlanıyordum. Baby vac şahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…