Oluyordum sonra doktorum istersen bırakalım dedi . Benim kanamam hiç olmadı kistlerimden dolayı tedbir diye oluyordum . Bu hafta yaptırmadım. Doktorum 34. Haftadan itibaren nst dedi, rahim ağzını 42 mm ölçüyor ama ara ara ağrılarım oluyor
Sabit uzanırken Olup uzun sürüyordu ve rahatsızlık veriyordu. Bende bir sorun çıkmamıştı sende doktoruna danışırsın yine de herkesin bünyesi farklı hatta her bünyede hamilelikler bile farklı. Mesela bu hamileliğimde kasılma pek hissetmiyorum. Ama karın ağrım vardı enfeksiyon çıktı mesela. Her durumu dikkate almakta fayda var canım
Sabit uzanırken Olup uzun sürüyordu ve rahatsızlık veriyordu. Bende bir sorun çıkmamıştı sende doktoruna danışırsın yine de herkesin bünyesi farklı hatta her bünyede hamilelikler bile farklı. Mesela bu hamileliğimde kasılma pek hissetmiyorum. Ama karın ağrım vardı enfeksiyon çıktı mesela. Her durumu dikkate almakta fayda var canım
Kızlar iş yaparken eğildim yerleri sileyim diye kasıgım sıkıştı sancı girdi ateş bastı tansiyon düştü muhtemelen nasıl dua ettim can havliyle yere yattım ayakları koltuğa uzattım biraz bekledim geçti şuan çok iyim ilk defa oldu ama inanın çok korktum doktorda uzak cumartesi gideceğim kontrole
Kızlar iş yaparken eğildim yerleri sileyim diye kasıgım sıkıştı sancı girdi ateş bastı tansiyon düştü muhtemelen nasıl dua ettim can havliyle yere yattım ayakları koltuğa uzattım biraz bekledim geçti şuan çok iyim ilk defa oldu ama inanın çok korktum doktorda uzak cumartesi gideceğim kontrole
Aman dikkat et canım ben iş miş yapmıyorum artık ev berbat ama napiyim. Kahvaltı hazırlarken dün sabah tansiyonum bi düştü baktım gözlerim kararıyor bıraktım yattım. Eşim hazırladı. Bir de yer silsem ölecem herhalde
Aman dikkat et canım ben iş miş yapmıyorum artık ev berbat ama napiyim. Kahvaltı hazırlarken dün sabah tansiyonum bi düştü baktım gözlerim kararıyor bıraktım yattım. Eşim hazırladı. Bir de yer silsem ölecem herhalde
Arkadaşlar puset içi minder yaptıracağım biri daha ucuz ama ince ped gibi yapıyor. Biri 20 TL daha pahalı pofidik pofidik yapıyor. Parası çok önemli değil de acaba pofidik olunca çocuk daha mı çok sıkışır kemerle içinde bunalır mı yoksa daha mı rahat eder bilemedim? Sizce hangisi daha kullanışlıdır?
Fena değil bence, bana hepsi aynı gibi geldi bunu alıp deneyeyim dedim o yüzden. Burun aspiratörünü de ebebekten aldım yedek uçlarını almadım içinden 3 tane uç çıkıyor. Deneyip devam edeceğim ona da
Baby vac alın kesinlikle. Yedek uca falan gerek yok. Yıkayıp yıkayıp kullanıyorsunuz. Çok güzel çekiyor. Elektrik süpürgesinden korkmayın hiç fazla çekmiyor. Başta otribebe kullandım onunla çok zorlanıyordum. Baby vac şahane