2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Baby vac burun aspiratörünü ilk kendimde denemiştim çok naif çekiyor, hiç acıtmıyor. Otribebeyle işkence çekiyordum nefesi içime çekicem diye.

Bende yorumlara dayarak otribebe aldım ins ise yarar

Baby vac burun aspiratörünü ilk kendimde denemiştim çok naif çekiyor, hiç acıtmıyor. Otribebeyle işkence çekiyordum nefesi içime çekicem diye.

İlk defa duydum bu markayı baktım şimdi mantıklı güzele benziyor, elektrik süpürgesi ile alınması biraz ürkütücü sadece

İlk defa duydum bu markayı baktım şimdi mantıklı güzele benziyor, elektrik süpürgesi ile alınması biraz ürkütücü sadece
Ben de çok korkmuştum deneyince anladım hiç zor değil. Video atabilsem kızımı atardım kendikendine babyvacla burnunu çekiyordu bi sene önce güle oynaya ben tavsiye ederim

Hepsiburadanin indiriminden bebek telsizi, süt sağma makinesi, yenidoğan biberon seti, göğüs pedi, gümüş göğüs kalkanı aldım ben de daha büyük eşyalarını almadım, 7. Aydan sonra almayı düşünüyorum ama ne kadar çok alınacak var. Bazılarını siz yazınca farkediyorum bari ben de yazayım belki aklına gelmeyen birinin de bisey aklına gelir

Bende yorumlara dayarak otribebe aldım ins ise yarar
İşe yarıyor tabi ki. Sadece nefesi biz ağzımızla içimize çekerken ya az çekiyoruz ya fazla çekiyoruz çocuğun burnu daha çok acıyor. Bi de çocuk öyle durmuyor ki bi ellerinle zaptetmeye çalışıyorsun bi ağzında boru çekmeye çalışıyorsun. Zor oluyor yani yoksa illaki işe yarar. Baby vac videolarını izleyin aynen videolardaki gibi çocuklar kendikendine bile çekiyor. Kızımın görseli vardı atayım bakın nasıl mutlu çekerken

Ooo baya halletmişsin ne güzel

Böyle kendikendine çekiyor grip olunca Bebekken biz çekiyoruz tabi. Tavsiye ederim. İçinde elektrik süpürgesinin çekim gücünü azaltan bi yapısı var yoksa tabiki elektrik süpürgesi gücüyle çekse çocuk boğulurdu herhalde

Eklentiler

• 33186AF5-E77D-43DB-82B7-734EC3C962F8.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 49
  • C9B68F62-03E6-401C-9564-6B8DD802CCA0.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 00D39F35-2AEA-4156-AC7D-E36CF8B34D71.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 52
Sadece küçük tırnak makası bile yeterli oluyor ben nuk marka almıştım o zaman bayanda kullandım törpü falan kullanılıyor mu bebekte hiç bilmiyorum

Baby plusı araştırdım yorumları beni çok tatmin etmedi. Otribebe aldım aspiratör de 10 tane yedek uçluydu ebebekte
Ben bu burun aspiratorlerini kullanamıyorum. Oğlumda eltiminkini denemek için kullandık eşim ve ben. Midemiz bulandı çıkarıyoduk az kalsın bizimki şu tipti. Hortumsuz kendi nefesinle çekmiyosun

Sadece küçük tırnak makası bile yeterli oluyor ben nuk marka almıştım o zaman bayanda kullandım törpü falan kullanılıyor mu bebekte hiç bilmiyorum

Bende iki türlü makas olsun hangisini becerebilirsem onunla keserim diye bunu aldım, ilk olunca insan tedirgin oluyor minicik elleri olucak zaten törpü bana da gereksiz geldi ama kendim kullanırım artık törpüsüzünü bulamadım

Bende nuk tırnak makası almıştım gerçekten süper cok beğendim güzel rahat kesiyor oğlum 5 yaşında hala kullanıyoruz

Ben otribebeyi sipariş verirken eşime dedim hupletmeye hazirmisin hayır sus sus dedi ne günlerdi tekrar geri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…