Baby vac alın kesinlikle. Yedek uca falan gerek yok. Yıkayıp yıkayıp kullanıyorsunuz. Çok güzel çekiyor. Elektrik süpürgesinden korkmayın hiç fazla çekmiyor. Başta otribebe kullandım onunla çok zorlanıyordum. Baby vac şahane
Ben de çok korkmuştum deneyince anladım hiç zor değil. Video atabilsem kızımı atardım kendikendine babyvacla burnunu çekiyordu bi sene önce güle oynaya ben tavsiye ederim
Hepsiburadanin indiriminden bebek telsizi, süt sağma makinesi, yenidoğan biberon seti, göğüs pedi, gümüş göğüs kalkanı aldım ben de daha büyük eşyalarını almadım, 7. Aydan sonra almayı düşünüyorum ama ne kadar çok alınacak var. Bazılarını siz yazınca farkediyorum bari ben de yazayım belki aklına gelmeyen birinin de bisey aklına gelir
İşe yarıyor tabi ki. Sadece nefesi biz ağzımızla içimize çekerken ya az çekiyoruz ya fazla çekiyoruz çocuğun burnu daha çok acıyor. Bi de çocuk öyle durmuyor ki bi ellerinle zaptetmeye çalışıyorsun bi ağzında boru çekmeye çalışıyorsun. Zor oluyor yani yoksa illaki işe yarar. Baby vac videolarını izleyin aynen videolardaki gibi çocuklar kendikendine bile çekiyor. Kızımın görseli vardı atayım bakın nasıl mutlu çekerken
Hepsiburadanin indiriminden bebek telsizi, süt sağma makinesi, yenidoğan biberon seti, göğüs pedi, gümüş göğüs kalkanı aldım ben de daha büyük eşyalarını almadım, 7. Aydan sonra almayı düşünüyorum ama ne kadar çok alınacak var. Bazılarını siz yazınca farkediyorum bari ben de yazayım belki aklına gelmeyen birinin de bisey aklına gelir
Böyle kendikendine çekiyor grip olunca Bebekken biz çekiyoruz tabi. Tavsiye ederim. İçinde elektrik süpürgesinin çekim gücünü azaltan bi yapısı var yoksa tabiki elektrik süpürgesi gücüyle çekse çocuk boğulurdu herhalde
Fena değil bence, bana hepsi aynı gibi geldi bunu alıp deneyeyim dedim o yüzden. Burun aspiratörünü de ebebekten aldım yedek uçlarını almadım içinden 3 tane uç çıkıyor. Deneyip devam edeceğim ona da
Ben bu burun aspiratorlerini kullanamıyorum. Oğlumda eltiminkini denemek için kullandık eşim ve ben. Midemiz bulandı çıkarıyoduk az kalsın bizimki şu tipti. Hortumsuz kendi nefesinle çekmiyosun
Bende iki türlü makas olsun hangisini becerebilirsem onunla keserim diye bunu aldım, ilk olunca insan tedirgin oluyor minicik elleri olucak zaten törpü bana da gereksiz geldi ama kendim kullanırım artık törpüsüzünü bulamadım
Ben bu burun aspiratorlerini kullanamıyorum. Oğlumda eltiminkini denemek için kullandık eşim ve ben. Midemiz bulandı çıkarıyoduk az kalsın bizimki şu tipti. Hortumsuz kendi nefesinle çekmiyosun Eki Görüntüle 2691563