2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar mide ekşimesi yaşıyorum böyle hani gecmedi genelde ramazan sonrası bunu yaşarım gEyirdikce yumurta tadı gelir ya çok kötüyüm geçmedi bi çözüm yolu varmı

Kizlar birsey soracagim ellerim ve ayaklarim odemden sisiyor. Ozellikle ellerim sabah uyandigimda eklem agrilarimlar birlikte sismis vaziyette kalkiyorum. Son bir kac gundur sol yuzuk parmagimi hareket ettirirken tutukluk yapar gibi inip kalkiyor. Ama gun icerisinde geciyor. Var mi boyle birsey basina gelen ?

Kızlar mide ekşimesi yaşıyorum böyle hani gecmedi genelde ramazan sonrası bunu yaşarım gEyirdikce yumurta tadı gelir ya çok kötüyüm geçmedi bi çözüm yolu varmı
Dün bunun için ilaç yazdılar çok fena oluyo midem hem yanıyordu hem ekşime çok afedersiniz bide öğürme geliyodu akşam içtim ilaçtan biraz daha rahat ettim doktora söyle bence ilaç yaZsın çekilecek gibi değil o mide olayı

Günaydınlar. Eşim kızıma Büşra ismini vermeye karar verdi başına ya da sonuna ekleyebilecegım bi isim arıyorum önerilerinize açığım

tansiyonuna bakıyor musun

Geçmiş olsun sanada eğer geçmezse mecbur yandırırım

Benim de artık sabah parmaklarım şişer ama bu hamileliğin gerekliliği bence

Kızlar günaydın .
Migrosta Can bebede indirim var bilginiz olsun almak isterseniz . Diğerlerinde de mevcut

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-20-12-29-44-34.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 36
Sabun tozu da almak isteyenler en uygun bu. Kargoda bedava . Lavanta kokusu da mevcut ..

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-20-13-10-44-22.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 38
Kaburgalarımın altında gaz sancım var bugün bağırsaklar yukarı çıktıkça ağrı yukarda oluyor heralde

Sizede MaşaAllah canım
Bende perşembe gidiyorum inşallah, sizinle hep aynı güne denk geliyor kontrollerimiz hayırlı güzel haberlerle döneriz inşallah
Amin canım inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…