2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Olsun canım aklında şüphe kalmaz en azından yaptirmalisin . Ona bakarsan ikili üçlü testleri de yaptırıyoruz ama en ufak bişey çıkarsa müdahele edilemediğini biliyoruz için rahat etsin.

Kizlar elimde pampers premium 1 numara 55 adet bez var yetermi sizce bir paket daha mi alsam. Kuponlardan hediye geldi hepsi bir tane daha hakkim var aliyim mi
Yetmez bence ilk zamanlar günlük 10 tane bile değiştiği oluyomus. Ben 100 üstü almayı planlıyorum. Trendyolda mi alışveriş yaptın canım nasıl kuponla aliyosun ayrı üyelik açarak mi

Kizlar elimde pampers premium 1 numara 55 adet bez var yetermi sizce bir paket daha mi alsam. Kuponlardan hediye geldi hepsi bir tane daha hakkim var aliyim mi
bence yetmez. Gunde 7-8 kere bez degistirmek gerekiyormus 1 numara da 1 ay civarinda kullaniliyormus. Yani en azindan 200 bez gider

Sadece diyet değil , eğer diyetle düşmezse insülin başlanıyor anneye

Her öğünümden sonra evde şeker takibi yapıyorum ve normal aralıkta çıkacak şekilde besleniyorum. Çok kararsız kaldım, yarına kadar düşünecem

Yetmez bence ilk zamanlar günlük 10 tane bile değiştiği oluyomus. Ben 100 üstü almayı planlıyorum. Trendyolda mi alışveriş yaptın canım nasıl kuponla aliyosun ayrı üyelik açarak mi

Ben yurtdisindayim burada hamilelere beya hediye kuponu veriyorlar. Yine 1 numara alacagim. Beya gerekiyormus

bence yetmez. Gunde 7-8 kere bez degistirmek gerekiyormus 1 numara da 1 ay civarinda kullaniliyormus. Yani en azindan 200 bez gider

O zaman yine 1 numara alayim.

Her öğünümden sonra evde şeker takibi yapıyorum ve normal aralıkta çıkacak şekilde besleniyorum. Çok kararsız kaldım, yarına kadar düşünecem
Haftalar ilerledikçe şeker değişebiliyor . Ben endokrin doktoruma tekrar gidicem . Değerlerime göre karar verecek insülin için

kızlar 27. haftadayım. bugün kontrole gittim bebeğim 863 gr doktor 2 hafta geriden geliyor. çok üzüldüm. bebeğim çok mu zayıf benim durumumda olan varmı. siz neler yiyorsunuz. nasıl kilo aldıracağım bebeğime.

benmkid geriden geliyor yarin kontrole gidcegim canm. gercekten blmiyorm nasl duzlicegni. ama 2 haftaya kadr normal diyorlar

Benim 26 da 750 gr dı ama geri falan demedi doktor neye göre geri diyorlar acaba başka doktora da gitsem mi şuanda bende tereddütte kaldım

Benim de 27+6da 930 gramdı bebeğim. Aynı şekilde doktor 2-3 hafta geriden geldiğini, haftada bir takip yapmamız gerektiğini söyledi. 1 hafta sonra 1130 gram olmuştu. Aradaki fark açılmıyorsa bebek düzenli kilo alıyorsa çok endişelenecek bir durum yoktur bebeğin yapısı öyle olabilir. Doktor sizden tansiyon ölçümü idrar tetkiki istedi mi? Plesentaya giden kan akışına baktı mı ultrasonda? Orda bir problem varsa ondan kaynaklı da bebek gelişemiyor olabilir

Canım kilo açısından mi geriden geliyomus olcumler illaki fark ediyo ultrason farkıda oluyo. Kaç haftaya değer zaten yazar. Eğer ki kilo aldırmak istiyosan beslenmene dikkat etmen gerekiyo süt ürünleri en çokta kaşar peynir yumurta kuruyemişler karpuz incir yeşil kıl biber aklıma gelen bunlar bebeğe kilo aldiriyo tüketimine dikkat et olabildiğince sol tarafa yat bebeğe kan akisinin fazla gitmesi de önemli abartılacak bişey yok bu haftalardan sonra zaten hızlı kilo alımı olacaktır .

hiç birşey istemedi. sadece zayıf bir bebek dedi. son adet tarihine göre iki hafta geriden geliyor dedi.. ultrasyon resmini verdi elime 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi. ben zaten orada şok oldum. birşeyde soramadım.

dediklerini yapacağım canım. 2 hafta sonra kontrolum var. İnşaallah düzelir.

hiç birşey istemedi. sadece zayıf bir bebek dedi. son adet tarihine göre iki hafta geriden geliyor dedi.. ultrasyon resmini verdi elime 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi. ben zaten orada şok oldum. birşeyde soramadım.

Önceki muayenede yapılan ölçümlerde nasıldı peki? Ultrason kağıdında fl, ac değerleri yazıyor mu? Bir öncekiyle kıyasladığında aradaki fark açılmamışsa sıkıntı yoktur doktorun dediği gibi zayıf bir bebek olabilir yalnızca. Missyloves ın dediği gibi sol yanına yatmaya dikkat et sırt üstü yatma, protein ağırlıklı beslen bol bol süt ceviz fındık yumurta gibi içeriği zengin şeyler yemeye çalış. Eğer imkanın varsa evde tansiyon takibi de yapabilirsin. Benim doktorum bunları söylemişti bana, 1 hafta sonra 200 gram almıştı çok şükür bebeğim. Zaten bu haftalardan sonra kilo alımları hızlanıyor beslenmeye daha çok dikkat etmemiz lazım. İnşallah senin bebişin de toparlanır bundan sonra endişelenme, yeter ki sağlıkları yerinde olsun kiloyu doğduktan sonra da alırlar

dediklerini yapacağım canım. 2 hafta sonra kontrolum var. İnşaallah düzelir.
Düzelir canım fazla sabit bı şekilde de durma oda etkiliyo kan akışını ayriyeten rahim damarlarında çentik filan yoksa zaten bebeğin kilo almaması gibi bı durum söz konusu değil sadece minyon olabilir oda zaten genetik bı durum

Canım kaşar, kuruyemiş falan duydum kilo aldırmak için bebişe. Ama 2 haftaya kadar normal diyorlar bence büyütülcek bir şey değildir

Haftalar ilerledikçe şeker değişebiliyor . Ben endokrin doktoruma tekrar gidicem . Değerlerime göre karar verecek insülin için

Bende ondan korkuyorum canım, çünkü son bikac gündür 2. Saat tokluk değerim düşmüyor ve 1. Saatle aynı çıkıyor. Tiroitlerim için endokrine devam ediyodum ben aylık ama yarın yüklemeyi de yaptırmaya karar verdim. Sonuçlara göre ayarlanır inşallah. Diyetimden dolayı çok yüksek değil ama düşmemesi bir risk tabi sen de ihmal etme, senin yüklemen yapıldı mi? Nasıldı değerlerin?

50 gr yapıldı canım 170 çıkınca 75 gr a gerek görmediler . Diyet yapıyorum ama ara ara 1 saatlik 140ın üstüne çıkıyor . Gebelerde 1 saatlik önemli benim iki saatliğim 70 e kadar iniyor ama gebelik şekeri tanısı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…