2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
sabahtan beri moralim çok bozuk. ne yapacağımı bilmiyorum

Saglikli olsunlarda kiloyu doğunca da alırlar. Malesef ilk günden beri hamilelik şekeriyle uğraşıyorum ben ve doğru düzgün canimin istediğini hiç yiyemedim. Şuan tek korkum şekerin bana veya çocuğumun sağlığına zarar verip vermeyeceği. Bol bol kuruyemiş, süt ürünü, et, tavuk tarzı şeyler yemen lazım. Allah hepimize kolaylık versin.

Anladım canım 2. Saatte 70 kadar inmesi de o düzensizliğin bi sonucu. Ben 140 geçmeyecek şekilde hep az yiyorum ama son 1 veya 1,5 aydır çok az da olsa bozdum diyeti. Yani ekstra dondurma gibi o da sadece ☹ doktor kesin teşhis koymak için 75 yapalım dedi banada sanırım 2. Kez yüklenmesin diye. Sana insulin verdi mi peki yoksa sadece diyet ve egzersiz mi şuan?

Cuma iki günlük ölçümle gidicem canım inşaallah

Bende bugün sonuç göstermeye gittim doktor gece yatmadan içilecek bir ilaç verdi birde cuma ya böbrek usg istedi idrarda lökosit ve eritrosit fazlaydı moralim bozuldu

Bende bugün sonuç göstermeye gittim doktor gece yatmadan içilecek bir ilaç verdi birde cuma ya böbrek usg istedi idrarda lökosit ve eritrosit fazlaydı moralim bozuldu
Moralini bozma canım bol su iç sirkeli suyla temizliğini yap geçer inşallah maydonoz suyuda iyi geliyo ama hamilesin o açıdan kullanılır mı bilmiyorum . Gece wc ye gitmemen gerekiyo etki etmesi için söylemişlerdir zaten en az 8 saat idrar diye biliyorum o tarz ilacsa.

Ben 75 gr yaptırdım cnm 1. Saatim sınıra yakın çıktı. Bir sorun yok ama dikkat et dedi doktorum. Çok dikkat etmiyorum ama dengelemeye çalışıyorum. Evde ölçüyorum. Sınırları aşmıyor genelde. Ben doktoruma güvenip yaptırdım. Benim kilo alımımı hızlı gördüğü için yaptırmak istedi. Ben bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Ama herkese sorunluluk olarak yaptırılmasına karşıyım. Gidişhata göre karar verilmeli. Ki senin de yüksek çıkıyormuş ben olsam yaptırırdım

Açlık şekeri 120 üzeri çıkarsa yükleme yapmıyorlar. İnsülin tedavisi gerekirse yapılıyor cnm. Diyet ve yürüyüşle düşmezse

Açlık şekeri 120 üzeri çıkarsa yükleme yapmıyorlar. İnsülin tedavisi gerekirse yapılıyor cnm. Diyet ve yürüyüşle düşmezse

Benim açlık hiç 120 çıkmadı canım en yüksek 116 gördüm oda ilk öğrendiğimde şerbetli bi tatlıyı bayağ yemiştim hamile olduğumu bilmeden. Ilerleyen haftalarda bebek büyüdükçe risk artar diye korkuyorum ve yaptıracam. Yüklemedeki şeker bir dilim pasta ve iki baklava dilimi kadar şeker içeriyor yazmışlar internette. 2. Trimesterde ben de biraz fazla kilo aldım 5 kilo, doktor 3 demişti

Kizlar bebekler dogunca eve misafir kabul etme konusunda ne dusunuyorsunuz? Gecen gun kv ile konusuyoduk kendi teyzemi babaannemi bile istemiyorum aslinda kucucuk bebek korona var dedim o da kapidan gorurler dokunmazlar altin takmak ister gelen dedi. Ben de aman takmasinlar bebegimden onemli mi dedim. Esimin anneannesi de bunu duymus esime Tugce boyle dedi cok bozuldum biz bebege gelmicek miyiz yani demis sikayet etmis ben yokken. Siz ne dusunuyorsunuz? Kendi annemde gormemisin oglu olmus dedi bana bu arada bu konuyla ilgili

Ben de bu konuda senin gibi düşünüyorum canım ama ne kadar gelecek olana gelme diyebilcez ben pek beceremem gibi ya eşim de kimseyi istemiyor ama bizim evde korona atlatmış olacağımız için belki de kimse gelmez.

Bende yeni üye oldum canım banada yazsanız bende göndersem bende size vereyim mail adresini kaderefe16@icloud.com benim adresim

Ben de bu konuda senin gibi düşünüyorum canım ama ne kadar gelecek olana gelme diyebilcez ben pek beceremem gibi ya eşim de kimseyi istemiyor ama bizim evde korona atlatmış olacağımız için belki de kimse gelmez.
Ya esimin anneannesinden nefret ediyorum inadina ona vermek istemiyorum simdi bebegi. Daha oncede 2 kere elini opmemisim diye sikayet etmisti beni esime Kv cok iyi cok seviyorum ama annesi bana kvlik yapacak nerdeyse

Ya esimin anneannesinden nefret ediyorum inadina ona vermek istemiyorum simdi bebegi. Daha oncede 2 kere elini opmemisim diye sikayet etmisti beni esime Kv cok iyi cok seviyorum ama annesi bana kvlik yapacak nerdeyse
Kimseye bebek verme zaten oda kapısından baksınlar gelen olursa da. Of napcaz cidden zor olacak, bi altın takcaklar hediye getircekler diye de körü körüne kapımızı açcaz

Hakli olarak misafir asla kabul etmeyi düşünmüyorum canım.

Kimseye bebek verme zaten oda kapısından baksınlar gelen olursa da. Of napcaz cidden zor olacak, bi altın takcaklar hediye getircekler diye de körü körüne kapımızı açcaz
takmasin altin ya istemez kimsenin altininda gozum yok. İcimden belki bebek dogana kadar ölür diye geciriyorum sonra da tovbe tovbe diyorum kinlendim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…