Teşekkür ederim canimÇok güzel olmuş canım ben aynı stickerı trendyolda buldum ama yorumları kötüydü sence güzel mi sen nerden aldım acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canimÇok güzel olmuş canım ben aynı stickerı trendyolda buldum ama yorumları kötüydü sence güzel mi sen nerden aldım acaba![]()
Tamam kuzu benim gördüğüm de oydu güvenip alayım madem sağol güle güle yatsın minik kuzu inşallahTredyol sim tasarım adlı satıcıdan aldım. Cok güzel ben cok begendim![]()
Amin canımTamam kuzu benim gördüğüm de oydu güvenip alayım madem sağol güle güle yatsın minik kuzu inşallah![]()
Ay cok guzeel. Dönence nasıl bir seyAmigurumilerimiz geldi bizim de. Ba yıl dımmm ben.Dönence de yapılıyor şimdi
instagram evitadolls ilgilenen olursa
![]()
Güle güle kullansin bebisAmigurumilerimiz geldi bizim de. Ba yıl dımmm ben.Dönence de yapılıyor şimdi
instagram evitadolls ilgilenen olursa
![]()
Ben gökkuşağına takığım odasında baya bir obje ve dekor gökkuşağı olcak gibiAy cok guzeel. Dönence nasıl bir sey
Nerden asılacak bu yatağa. Bir de dönenceye bayıldım . Sadece donence ne kadar ve ayni sayfadan mi buBen gökkuşağına takığım odasında baya bir obje ve dekor gökkuşağı olcak gibibuna benziycek ama değişiklik olcak renklerde falan. O gelince onu da atarım. Ben hepsine 720 tl verdim. Ama çok içime sindi. Müzikli de dönence. Her yatağa da uygun.
Ben de şu gökkuşağı ve mete yazan tablodan yaptirmak istiyorum cok hosuma gittiBen gökkuşağına takığım odasında baya bir obje ve dekor gökkuşağı olcak gibibuna benziycek ama değişiklik olcak renklerde falan. O gelince onu da atarım. Ben hepsine 720 tl verdim. Ama çok içime sindi. Müzikli de dönence. Her yatağa da uygun.
Kuzu sen sayfaya gir bak orda arkadaşın yaptığı dönenceler var nasıl olcağını anlarsın şimdi nasıl anlatcam bilemedim:))Nerden asılacak bu yatağa. Bir de dönenceye bayıldım . Sadece donence ne kadar ve ayni sayfadan mi bu
Ben tek tek fiyatlarını unuttum sorarsın sen 300 küsür müydü neydi dönence. Öyle gökkuşağı da yapıo senin istediğin gibi.Kuzu sen sayfaya gir bak orda arkadaşın yaptığı dönenceler var nasıl olcağını anlarsın şimdi nasıl anlatcam bilemedim:))
Çok tatlı güzel günlerde kullanınKizlar beşik geldi. Sticker da yapıştırdım. Nasıl olmuş
Çok güzel olmuş maaşallahKizlar beşik geldi. Sticker da yapıştırdım. Nasıl olmuş
Yaaa ben de cok sevdimÇok güzel olmuş maaşallah![]()
Ben kızımın kreşe verdiğim tüm nevresimlerini buralardan almıştım benzese güzel çıkıyor şanslıymışsın benim evime çok uzakKesinlikle her şey güzel cikiyo zaten hatta bazen kalan ürünlerde ekstra indirim yapiyolargeçen ben 6 liraya battaniye tarzında bişey aldım ve çok da buyuktu takip edilmesi lazım ben o yönden şanslıyım karşıda hemen a101 var evin arka tarafında bim
![]()
Çok tatlııKizlar beşik geldi. Sticker da yapıştırdım. Nasıl olmuş
Gerçekten cok güzel maşallah.Kizlar beşik geldi. Sticker da yapıştırdım. Nasıl olmuş
Yok kuzum bu karyola. Anne yanı olmuyor. Onu ayrı aldim malesef. 70×140 ölçüsü. Sadece karyola 720 tlGerçekten cok güzel maşallah.anne yani olabiliyor herhalde. ölçüleri ne acaba bide fiyatı ne kadar.