- 26 Mayıs 2020
- 766
- 1.240
- 43
- 33
Hangi markayi aldin canimBen e bebek den aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi markayi aldin canimBen e bebek den aldım
Yok bunun icin degil zaten canim a101den bulursam alacagim ins bende ona her file uyuyor mu acaba bazi kuvetlere file olmuyormus sanirimCanım ben hamileliğimin başında normal kuvet aldım a101den çok ta uyguna geldi bu tarz alanda var ayrıca bunun için file kullanmana gerek yok kaymiyo zaten .
Şu meşhur mühendisinoğlu var ya instagramda onun paylaşımında görmüştüm canım chicconunda içeriği temizChiccoya ulaşmak daha rahat bana. Ve çanta dahil paket halinde ürünleri satılıyor uygun bir fiyata. O yüzden Chicco iyi mi diye sordum canım
Her bebek nasibiyle gelirmiş. Bemce sızın icin hayirli bu is yavrunuz babacigina sans getirmiş ☺gunaydn kizlar. sabah sabah esime gelen is teklifi ile uyandik napcagmzi sasrdk. suanki is yernde maasi dusuk. asgari ucrete yakin diyeblirim. 2800 aliyor. yeni bir is teklifi geldi 4300 veriyolarmis. ama biraz yorucu bir ise benziyor esim kabul etcem diyor ama ben braz korktm cunku bebekte oluyor ve sanki okadar da yanimizda olamicak gbi bu yeni iste
Baby plus markası pembe aldım 5 lı olandanHangi markayi aldin canim
Canım ben riske atmamak için xl aldım açıkçası fileninde bedeni olduğunu bilmiyoduk henüz küvete deneme fırsatım olmadı sanırım olur. Bayağı geniş küvetYok bunun icin degil zaten canim a101den bulursam alacagim ins bende ona her file uyuyor mu acaba bazi kuvetlere file olmuyormus sanirim![]()
İnsallah olur canim umarim bende bulurum gule gule kullaninCanım ben riske atmamak için xl aldım açıkçası fileninde bedeni olduğunu bilmiyoduk henüz küvete deneme fırsatım olmadı sanırım olur. Bayağı geniş küvet![]()
Ölçüleri yazıyor mu acaba üzerinde belki öyle anlaşılırYok bunun icin degil zaten canim a101den bulursam alacagim ins bende ona her file uyuyor mu acaba bazi kuvetlere file olmuyormus sanirim![]()
3 er uzun zibin 3 er kisa 3 er de alt ust takım var. Onun disinda annemlerin aldiklari var arkadasim getirdi bi dunya varda varKızlar bebişlere kaç takım aldınız kıyafet olarak
Bulursun canım güzelce kontrol et çatlak filan olmasın aynısı ebebekte gerçekten çok pahalı ben balık desenli almıştım çok tatlı duruyo o zaman cinsiyetini bile bilmiyodum ilk alınan şeydiİnsallah olur canim umarim bende bulurum gule gule kullanin![]()
8 tane 5li takimKızlar bebişlere kaç takım aldınız kıyafet olarak
İlk zamanlar üstünü kirletmiyot çabuk büyüyor diyorlar çok elbise alma diyorlar bana3 er uzun zibin 3 er kisa 3 er de alt ust takım var. Onun disinda annemlerin aldiklari var arkadasim getirdi bi dunya varda var![]()
Yeni doğan mı aldınız hepsini8 tane 5li takim
4 tane tulum
5 tane ikili takım
10 tane citcitli atlet
5 li takımlar 0 3 ayYeni doğan mı aldınız hepsini
Kirletiler canim yine kusarlar falan yani ben bukadsr aldim ama tecrubeli anneler nekdar lazim.oluyo daha iyi bilirİlk zamanlar üstünü kirletmiyot çabuk büyüyor diyorlar çok elbise alma diyorlar bana
Aynen kesinlikle çok is görecek canım. Bende bakıyorum uzun süredir setler 'di farklı dokular kumaşlar derken şunu gördüm ve bugün sipariş verdim artik. Daha mantıklı geldi oyuncaklı olması acısından:)
Kuvet icin 50 lt yaziyor sadece afisteÖlçüleri yazıyor mu acaba üzerinde belki öyle anlaşılır
Anne bebek çantasız da gelecekmiş
Canim bebeğe gore degisiyoKirletiler canim yine kusarlar falan yani ben bukadsr aldim ama tecrubeli anneler nekdar lazim.oluyo daha iyi bilir
Kusmasi iyi zaten sanirim en azindan yariyor diyolardiCanim bebeğe gore degisiyo
Benimkiler cok kusuyordu, ortanca kizimda hastaneye 3 takım götürmüştüm yetmemisti, evden tekrar getirdiler