- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
Öyle bi söylenti var ama doğruluğunu bilmiyorumKusmasi iyi zaten sanirim en azindan yariyor diyolardi
Ama cok tehlikeli, hic yalnız birakamiyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bi söylenti var ama doğruluğunu bilmiyorumKusmasi iyi zaten sanirim en azindan yariyor diyolardi
Uygun file bulursun bnce bnmde var set içinde ama kullanışlı olur mu bilmiyorumKuvet icin 50 lt yaziyor sadece afiste![]()
Ben biraz daha alayım en ıyısı gözüme az gorundu aldıklarımKirletiler canim yine kusarlar falan yani ben bukadsr aldim ama tecrubeli anneler nekdar lazim.oluyo daha iyi bilir
Bebısın cınsıyetı ne5 li takımlar 0 3 ay
diğerleri 0 3 / 3 6
Aa evet o yonden tehlikesi var hep kontrol etmek ister ay ne bilim acemiyiz ogrenicez artikÖyle bi söylenti var ama doğruluğunu bilmiyorum
ErkekBebısın cınsıyetı ne
Kac numara gelıyor![]()
Inan ki doğunca sanki yıllardır bebek bakmissin gibi oluyorsunAa evet o yonden tehlikesi var hep kontrol etmek ister ay ne bilim acemiyiz ogrenicez artik![]()
Amin canım cümlemizinInşallah canım ya tek maaşla zor oluyor bende çalışıyordum ama şubat ayında firmam krize dayanamadı şubeyi kapattı Allah eşlerimizin yardımcısı olsun
Canım ben 4 takım altlı üstlü aldım 3 tulumda alacam 6 adet zıbın aldım 2 si 0 3 ay 4 ü 3 6 ayKızlar bebişlere kaç takım aldınız kıyafet olarak
Benim oğlanın üstünü 4 5 defa değişirdim aşırı kusardı ve gerçekten kilo alımı ayda 2 diÖyle bi söylenti var ama doğruluğunu bilmiyorum
Sağlıkla gelsin minnoşErkek
4 numara canim![]()
Yan yatırınca kussa bışe olurmuInan ki doğunca sanki yıllardır bebek bakmissin gibi oluyorsun
Rabbim yardim ediyo
Amin canim Allah razi olsunSağlıkla gelsin minnoş
Bn 4 takım bırde hastane cıkısı aldım 3 tulum aldım 6 tame alt pıjama ustunede zıbınlar aldımAmin canım cümlemizin
Canım ben 4 takım altlı üstlü aldım 3 tulumda alacam 6 adet zıbın aldım 2 si 0 3 ay 4 ü 3 6 ay
Benim oğlanın üstünü 4 5 defa değişirdim aşırı kusardı ve gerçekten kilo alımı ayda 2 di![]()
Bizde oğluma Demir adını veriyoruz kucağımıza alabilirsek şehit dayımın adı diyeYiğit ismini de çok severim adıyla yaşasınbi ara bizde düşündük ama eşim Göktuğ’u çok istiyor bende Demir’i sevdim. Büyük ihtimalle Demir olacak
![]()
İnşallahAmin canim Allah razi olsun
Hepimizinki saglikla gelsin insAllah![]()
Canim yan yatınca bisey olmaz Allah in izniyle ama bebekler bi bakiyorsun ki sırt üstü olmusYan yatırınca kussa bışe olurmu
Baya almışsın ilk aylar için yeterli zaten çabuk büyüyorlarBn 4 takım bırde hastane cıkısı aldım 3 tulum aldım 6 tame alt pıjama ustunede zıbınlar aldım
Valla 8-10 takım yeterli olur gibi. Görümcem oğullarının kıyafetlerini gönderdiği için bi de ablasından kalanlar var benimki baya çok oldu. 0-6 ay 3 çekmece doldu.Selam kızlar, bebislere kac takim kiyafet aldınız? Ne kadar yeterli olur acaba
ben hiç iyi bir örnek değilimSelam kızlar, bebislere kac takim kiyafet aldınız? Ne kadar yeterli olur acaba
Ben de aldım bunu. Bebek küvetlerine sığmaz canım bu. Duşakabin ya da normal küvete sığarA101 den kuvet alan oldu mu kizlar persembe bulursam almak istiyorumda guzelmidir filelere uyumlu mudur emin olamadim. Boyle bir urun aldim ama normal kuvette daha kullanisli olur gibi sanki
ben çok korkuyorum dikkat etmezsem ya görmezsem bisey olur diye şimdiden strese girdimCanim yan yatınca bisey olmaz Allah in izniyle ama bebekler bi bakiyorsun ki sırt üstü olmus
Çok dikkat etmek gerekiyo
gozume az gorunuyorBaya almışsın ilk aylar için yeterli zaten çabuk büyüyorlar
annemler şimdilikbu kadar yeter lazım olursa gide alırız diyorlar ama bana az geliyor sankiValla 8-10 takım yeterli olur gibi. Görümcem oğullarının kıyafetlerini gönderdiği için bi de ablasından kalanlar var benimki baya çok oldu. 0-6 ay 3 çekmece doldu.
Maşallah canım bna kimse bisey almadı, hep kendim aldım yada ördümben hiç iyi bir örnek değilimsöylemicem o yüzden ama herşeyi annem babam kız kardeşim ve abimler aldı
almayın dedikçe aldılar bende saldım gitti
3'üz doğursam hepsini giydiririm