- 23 Mayıs 2010
- 1.094
- 1.810
- 333
Kızlar dua edenlerden Allah razı olsun. Dün gece iki tane ciğer geliştiği iğne vuruldu ve dört tane serum takıldı. Üç saatte bir de nst ye bağladılar. Çok şükür nst de sancı çıkmadı ve bebeğin kalp atışları iyi cıktı. Sabah doktor tekrar doppler yaptı iki farklı acıdan ve grafikler iyi cıktı. Sevinçten ağladım ama doktor resmen sevinmedi ve nasıl olur dün grafikler bozuktu sende gördün dedi ki gercekten bozuktu hepsi. Sonra emin olmak için beni başka bir tıp merkezine ultrason uzmanına gönderdi. Orda da neredeyse detaylı ultrason yapar gibi bebeğin herşeyine baktılar özellikle kan akımının normal olup olmadığına. Çok şükür orda da normal cıktı. Bebeğe kan akımını sağlayan iki ana hat varmış biri bildiğimiz göbek kordonu eşten bebeğe giden biri de bizden bebeğin plasentasina giden. Ikisine de baktı şükür iyi. Birde grafikteki değerler yüksek olan büyük tansiyonu düşük olan küçük tansiyonda kalp akışını gösteriyormuş alt çizgiye yaklaşmaması lazım dedi. Dün bizimkinde boşluklar, bozukluklar hatta geri basma bile cikmisti. Benim kalbimde üfürüm var ama normalde beni rahatsız etmiyor dün biraz ağrım vardı ondan olmuş olabilir büyük ihtimal diye düşünüyorum.
Şimdi geleyim kadın doktordan niye hiç menmun kalmadığıma. Sanki farklı bir olcummus gibi anlattı bize kordondan geçen kana baktığını. Kendi devam ettiğim doktor da her gittiğimde kan akışına bakıyordu ama hiç tansiyon vs gibi söylemedi. Doktorun bu şekilde anlatması bizi yanılttı ve korkuttu. Beynine oksijen gitmez dedi ☹ Ayrıca çok hareket ettirerek baktı kordona ki kordona baktığını söylemiyor tansiyonu bebeğin diyor
ki bebek zaten hareketliydi belki grafikler ondan da bozuk çıkmış olabilir. Ultrason doktorundan da geldikten sonra normal sonuçlarla bir hafta yatırayım sürekli nst bakalım ve doppler yapalım dedi. Tabi biz kabul etmedik ve çıkacağımızı söyledik. Öyle söyleyince bebeğin suyu yok denecek kadar az dün coraspin içmedin bugün akşam sezeryanla alalım bebeği dedi, dün ilk gittimizde bebeğin suyu azalma eğilimde demişti
ki ciğer geliştirici yeni yapıldı ve ertesi gün alalım diyor ne fayda edecek bebeğe bir gün de, artı benim kanamam ne olacak coraspini yeni kesmişim oksapar dün vurulmuşum
simdi coraspin içmiyorum 35+1 deyim. Oksapar 0,6 vurulacak doğumdan bir gün önceye kadar. Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama insanlar en zor anınızda bile para için herşeyi yapabiliyolar demekki.
Büyük bir tehlike atlattık hem bebeğim hem ben arkamiza bile bakmadan çıktık hastaneden. Kendi doktoruma 3 gün de bir gitmeye karar verdim risk almamak için haftada bir çağırmıştı ama ultrason doktoru çok ilgilendi ve dataylı açıkladık da suyu azalmış dediği için daha sık gidecem. Allah hepimizi yavrularını bize bagislasin. Ama sanirim benimde doğum yakın bi hafta on günü bulmaz suyundan dolayı.
Allah yardımcımız olsun hepimizin ❤ soran arkadaşları etiketleyemedim ama sagolun kızlar.
Şimdi geleyim kadın doktordan niye hiç menmun kalmadığıma. Sanki farklı bir olcummus gibi anlattı bize kordondan geçen kana baktığını. Kendi devam ettiğim doktor da her gittiğimde kan akışına bakıyordu ama hiç tansiyon vs gibi söylemedi. Doktorun bu şekilde anlatması bizi yanılttı ve korkuttu. Beynine oksijen gitmez dedi ☹ Ayrıca çok hareket ettirerek baktı kordona ki kordona baktığını söylemiyor tansiyonu bebeğin diyor
Büyük bir tehlike atlattık hem bebeğim hem ben arkamiza bile bakmadan çıktık hastaneden. Kendi doktoruma 3 gün de bir gitmeye karar verdim risk almamak için haftada bir çağırmıştı ama ultrason doktoru çok ilgilendi ve dataylı açıkladık da suyu azalmış dediği için daha sık gidecem. Allah hepimizi yavrularını bize bagislasin. Ama sanirim benimde doğum yakın bi hafta on günü bulmaz suyundan dolayı.
Allah yardımcımız olsun hepimizin ❤ soran arkadaşları etiketleyemedim ama sagolun kızlar.