• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağlıkla kucagimiza alalım inşallah. Ben de yarın gidecem doktora. Akıntım var onu soracam.

aranizda onceden sezeryan doguran warmi yada eteafinizda olan kisilere sorarmisiniz kizlar bi tane sezeryan dogumum war bu da ikinci bebe ama kasıklarima ozellikl sag tarafima kramp giriyo onceden ani hareket edince oluyodu simdi yattigim yerden bile kramp giriyo allah icin sorun birine yada bilen yazsin ya
Bendede arada kramp gibi batma oluyo ama sezeryan geçmişim yok canım sezeryam bölgende mi oluyo kramplar

IMG-20200505-WA0003.webp

Benim minigin son hali kizlar yüzüstü mü yatiyor neyapiyor tam anlayamadim🤭

Amin canım inşallah 😍
Evet ikisi de normal oldu ben bi azar işitmedim ama şansım ikisinde de erkek doktora denk gelmem bence kadın doktorlar da ebeler de daha tahammülsüz sanki 😒 eğer imkanın varsa özel de yap mutlaka ama benim eşim bu özel de doğuma çok karşı kendi bir sıkıntı çekmediği için 😅 özel de herşey farklı olur.
kadin doktorlari bende pek hazzetmiyorum ya erkekler kadar anlayisli olmuyolar 7ohlumda ozelde yapmistim sezeryan olmustu dogun sobrasi cok bagirmistim 10 saat ayaklanamamistim nazimi cekmislerdi😁

Oy masallaaah😍 allahim kucagmiza aldigimiz gunleride gostersin mevlaaaaammm🤲🏻
Tiroidin 25 den 50 e neden yükseltti canim.kacti kac olmuş
Amin canııım, hepimize nasip olsun inşallah🤗 önceki değerimi hatırlamıyorum ama en son yaptirdigimda 4,32 çıkmış. 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi.

MaşaAllah canım 🥰

Ayy çok sevindim ultrason foton varsa koyda nuba göre tahmin edeyim:)
Sağolasın canım, birazdan yükleyeceğim ay çok sevinirim 😍

Amin canııım, hepimize nasip olsun inşallah🤗 önceki değerimi hatırlamıyorum ama en son yaptirdigimda 4,32 çıkmış. 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi.

Sağolasın canım, birazdan yükleyeceğim ay çok sevinirim 😍
Tamam canim insalllah düşürürüz su tiroidiii🤲🏻

U Ulke34 bende merak ediyorum @Judy_K kız senide merak ediyordum nasılsın?
Burdayim kizlar merak etmeyin sadece sessizce okuyorum yazdiklarinizi nub teorisi varmis burda biri usg resimlerine gore tahminde bulunuyor 11 12 13 haftaki fotolarla ben 9 haftalik usg attim rica ettim kiza benziyor dedi bakalim dogru cikacakmi

Süpet dolunay varmış kuzum bide altinda neptün yani negatiflik aşırı halsizlik yorgunluk baş ağrıları ve dönmeler olabilirmiş
Aman ne guzel desene biz zaten bunlari yasiyorduk ekstradan daha cok yasiycaz hic birsey yapmak istemiyor cnm

ilk gebelıgımde butun hepsını yaptırmıstım gen harıc 2 li 3lu detaylı ulrtason hepsıne para odemıstım aslında cokmu gereklı bılmıyorum dotorla konusucam yaptırmassam ne olur dıye
Canim en ayrintili ve net olan iki tarama olannis ben kizimdada sadece ikiliyi yaptirmistim sorun yok demisti doktor otekilere gerek duymamisti ama simdi benim yas faktoru biraz sorun belki ikili ve ucluyude yaptiririm

Back
X