aranizda onceden sezeryan doguran warmi yada eteafinizda olan kisilere sorarmisiniz kizlar bi tane sezeryan dogumum war bu da ikinci bebe ama kasıklarima ozellikl sag tarafima kramp giriyo onceden ani hareket edince oluyodu simdi yattigim yerden bile kramp giriyo allah icin sorun birine yada bilen yazsin ya
Amin canım inşallah
Evet ikisi de normal oldu ben bi azar işitmedim ama şansım ikisinde de erkek doktora denk gelmem bence kadın doktorlar da ebeler de daha tahammülsüz sanki eğer imkanın varsa özel de yap mutlaka ama benim eşim bu özel de doğuma çok karşı kendi bir sıkıntı çekmediği için özel de herşey farklı olur.
kadin doktorlari bende pek hazzetmiyorum ya erkekler kadar anlayisli olmuyolar 7ohlumda ozelde yapmistim sezeryan olmustu dogun sobrasi cok bagirmistim 10 saat ayaklanamamistim nazimi cekmislerdi
ilk gebelıgımde butun hepsını yaptırmıstım gen harıc 2 li 3lu detaylı ulrtason hepsıne para odemıstım aslında cokmu gereklı bılmıyorum dotorla konusucam yaptırmassam ne olur dıye
Canim en ayrintili ve net olan iki tarama olannis ben kizimdada sadece ikiliyi yaptirmistim sorun yok demisti doktor otekilere gerek duymamisti ama simdi benim yas faktoru biraz sorun belki ikili ve ucluyude yaptiririm