• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı kese ve yolk göründü çok şükür.

10 gün sonra gel kalp atışı için dedi haftaya cuma gideceğiz İnşallah.

Ve biraz ağrım var dedim progestan hap verdi. Kullanan var mı bir yan etkisi filan yok değil mi bu hapın ?
Burdaki cogu kisi kullaniyor cnm endiselenme bir sorun olsa bukadar kisiye vermezdi doktorlar sen kullan ihmal etme

hayır ateş yok, mutlaka danış sende hemen geçer inşallah
Tamam canim insalllah düşürürüz su tiroidiii🤲🏻

Kızlar mesajların hepsiniokuyorum zor yetisiorum 🥰🥰 gün nasıl geçiyor anlamıyorum sayenizde. Inşallah geçer canım çok çıkmıyo ateşim 36.5 ile 36.8 arası gidiyor ama normalde tiroid sorunumnoldugu için hep üşürdüm. Benim için anormal yani. Akıntıyı danışacam yarın.

Inşallah duser tiroid değerin canım yine de aşırı yüksek değil moralini bozma.

Kızlar ben doktordan geldim, 9+4 olmuşuz teyzeleri🤗
Allah'a şükürler olsun şimdilik bir problem yok dedi doktorum. Tiroid ilacımı 25'den 50'ye çıkardı. Bir sonraki randevum ayın 27'sinde o gün ikili testim de yapılacakmış inşallah. Bulantilarin azaldı mı diye sordu ben daha söylemeden. Evet dedim, tamam güzel dedi. Bulanti olmaması veya kesilmesi sorun mu dedim hayır tabii ki dedi. Bünyeden bünyeye değişebilen bir durummus.
Baya büyümüşsünüz maşallah canım Allah hayırlısıyla sağ salim kavuşmayı da nasip etsin

Hayırlı olsun 🥰 Aralık-2007 sonu inşallah benimde. Sağlıkla hayırlısıyla alalım hepimiz genişleri kucagimiza.
Seninde hayırlı olsun canım dok.gityin mi acaba ben buralarda devlete bakıyorum karışık şu ara özele bakıyorum çok pahalı arada kaldım daha önce kaynım olduğu için biraz endişe duyuyorum

aranizda onceden sezeryan doguran warmi yada eteafinizda olan kisilere sorarmisiniz kizlar bi tane sezeryan dogumum war bu da ikinci bebe ama kasıklarima ozellikl sag tarafima kramp giriyo onceden ani hareket edince oluyodu simdi yattigim yerden bile kramp giriyo allah icin sorun birine yada bilen yazsin ya
Benim sezeryan canım benimde ara ara oluyor daha çok magnezyum eksikliğinden oluyor bu kramplar

Seninde hayırlı olsun canım dok.gityin mi acaba ben buralarda devlete bakıyorum karışık şu ara özele bakıyorum çok pahalı arada kaldım daha önce kaynım olduğu için biraz endişe duyuyorum

Evet canım geçen hafta perşembe devlette gittim küçük bi şehirdeyim malesef. Şuan özele gitme şansım pek yok. Yarın tekrar gidicem 6. Hafta bitiyor inşallah. Senin ne kadar oldu.

Burdayim kizlar merak etmeyin sadece sessizce okuyorum yazdiklarinizi nub teorisi varmis burda biri usg resimlerine gore tahminde bulunuyor 11 12 13 haftaki fotolarla ben 9 haftalik usg attim rica ettim kiza benziyor dedi bakalim dogru cikacakmi
Vu
Burdayim kizlar merak etmeyin sadece sessizce okuyorum yazdiklarinizi nub teorisi varmis burda biri usg resimlerine gore tahminde bulunuyor 11 12 13 haftaki fotolarla ben 9 haftalik usg attim rica ettim kiza benziyor dedi bakalim dogru cikacakmi
burayada eklesene bende tahmin edebiliyorum:) iyi olmana sevindim

Benim sezeryan canım benimde ara ara oluyor daha çok magnezyum eksikliğinden oluyor bu kramplar
aranizda onceden sezeryan doguran warmi yada eteafinizda olan kisilere sorarmisiniz kizlar bi tane sezeryan dogumum war bu da ikinci bebe ama kasıklarima ozellikl sag tarafima kramp giriyo onceden ani hareket edince oluyodu simdi yattigim yerden bile kramp giriyo allah icin sorun birine yada bilen yazsin ya
Benim.sezeryan canım ama bir sıkıntım yok olmadı da hiç ama ilk zamanlar yani 1 yıl içinde acırdı ama şimdi 4 yıl.gecti hicbir problem yaşamadım

Back
X