2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Burdayim kizlar merak etmeyin sadece sessizce okuyorum yazdiklarinizi nub teorisi varmis burda biri usg resimlerine gore tahminde bulunuyor 11 12 13 haftaki fotolarla ben 9 haftalik usg attim rica ettim kiza benziyor dedi bakalim dogru cikacakmi
9 haftalıktanda mı anlıyolar?

Gözün aydın canım maşallah inş sorunsuz alırız kucağımıza

9 haftalıktanda mı anlıyolar?
Evet canim keseye bakarak anliyor sanirim bana kiz dedi tahminleri dogru cikiyormus bakalim 12 haftada ikili test icin gidicem ozaman bidaha foto aticam bakalim degisecekmi bazen doktorlarda 10 haftalik anliyormus cuma gittigimde 10+0 olucak doktorada bi sorucam bakalim bisey diycekmi ben erkek hissediyorum ama herseyin hayirlisi kizda olsa erkektr olsa benim saglikli eli ayagi duzgun olsunda bana yeter

Maşallah, maşallah canım. Sağlıkla büyüsün ve doğsun
Sağolasın canım, hepimizinki sağlıkla gelsin inşaallah
Baya büyümüşsünüz maşallah canım Allah hayırlısıyla sağ salim kavuşmayı da nasip etsin
Evet baya hızlı gelişiyorlar canım, Allah razı olsun
Seninki sırtını dönmüş bize çok zor tahmin ya
Hadi ya tüh neyse artık bir daha ki sefere
Allahım kız bu baya bebiş ya artık omuzlarına bak maşallah yerim yaa yerimm inşallah sağlıkla gelsin annesiiii
Evet canım ya bugün görünce çok heyecanlandım Allah razı olsun hepimizinki sağlıkla gelsin inşaallah

E elf21 Canım benimkini de tahmin edebilir misin

Eklentiler

• D921D31B-C412-48E2-8293-09E36353F858.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 97
  • E77440CA-78F6-4658-82FB-36BA9CC9CE25.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 110
Benim doktorum en erken 11de anlaşılır dediydi. Zaten 11 olucaz gittiğimde

Canim burda 8+6 yolluyorum gorebilirsen cuma gunu gidicem ozamanki resminide atarim onda daha net belli olur
Burda büyük ihtimal keseye göre tahmin yapmış çünkü nub görünmüyor net değil:) bu haftanınkindr belli olur büyük ihtimal

Benim doktorum en erken 11de anlaşılır dediydi. Zaten 11 olucaz gittiğimde
Ikili testte anlasila biliyormus cuma gidice belki bi ihtimal ondan sonra iki hafta sonra tekrar gidicem ikili icin cok umitlenmiyorum cunku kizim 6 7 aya kadar hep sakladi bakalim

Burda büyük ihtimal keseye göre tahmin yapmış çünkü nub görünmüyor net değil:) bu haftanınkindr belli olur büyük ihtimal❤
Evet canim bende oyle tahmin ettim cuma gunu yeni fotoyu sana atarim bakarsan beni mutlu edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…