Günaydın bebeğimizi gördük kalp atışlarını duyduk 7+0 da doktor 7+2 olduğunu söyledi.
Muhteşem bir duyguymuş bu çok duygulandım ses kaydına da aldım iki kere dinledim kısacık da olsa Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah. Kan sonuçlarım da çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bir ay sonraya çağırdı
Beni ekleyebilirsin artık ilk çocuk yaş 28 izmit brnbrr
Evet canim keseye bakarak anliyor sanirim bana kiz dedi tahminleri dogru cikiyormus bakalim 12 haftada ikili test icin gidicem ozaman bidaha foto aticam bakalim degisecekmi bazen doktorlarda 10 haftalik anliyormus cuma gittigimde 10+0 olucak doktorada bi sorucam bakalim bisey diycekmi ben erkek hissediyorum ama herseyin hayirlisi kizda olsa erkektr olsa benim saglikli eli ayagi duzgun olsunda bana yeter
Evet canim keseye bakarak anliyor sanirim bana kiz dedi tahminleri dogru cikiyormus bakalim 12 haftada ikili test icin gidicem ozaman bidaha foto aticam bakalim degisecekmi bazen doktorlarda 10 haftalik anliyormus cuma gittigimde 10+0 olucak doktorada bi sorucam bakalim bisey diycekmi ben erkek hissediyorum ama herseyin hayirlisi kizda olsa erkektr olsa benim saglikli eli ayagi duzgun olsunda bana yeter
Ikili testte anlasila biliyormus cuma gidice belki bi ihtimal ondan sonra iki hafta sonra tekrar gidicem ikili icin cok umitlenmiyorum cunku kizim 6 7 aya kadar hep sakladi bakalim