2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Düşer inşallah canım, ben forumda tsh 10'larda çıkıp iki ayda 3'e düşenleri bile okudum. Sen içini ferah tut
Inaalllah canim bakalım pazartesi baska doktora gidicem burda devlet hastanesine kan vericem.ozaman

Yaaaaa bizede bakinnnn yuttfeeeenn
Masalllaah benim.melegim canimin caniiii ufagiz ama olsun

Eklentiler

• 15887952756352632121096117338665.webp
    20 KB · Görüntüleme: 75
Valla ben de kendikime bakmak için araştırdım baya nedir ne değildir diye. Olayı anladım 10. Ve 11 haftadan sonra ve sırf ustu pozisyon da net sonuç veriyo yüz üstü yatan bebeklerde yanılma payı çok fazla

11 haftada gidicem canm bende cinsiyet soylemezse bayramdan sonra baska hastaneye gecicem
Vala bende düşündüm bi özele görüneyimmi diye ama bi sorun çıkmadıkça gitmicem başka doktora bide benim ilk yavrum olacak senin ikinci gönlünden geçen vardır elbet

2 kişi kız dedi canım bilemedim ki
Judy_K E elf21 Kızlarrr görüş ayrılığı var
Canım ben profesyonel değilim. Bi gönderide gördüm nub mu ne, eğer bedenine paralelse kız, 30derece açıyla yukarı bakıyorsa erkektir. Ben bakar bakmaz seninkini kız olarak gördüm. İnşallah bakarsın canım yanlış çıkarsa bırakıyorum bu işleri

Kariyerinin başında bırakacak mısın yapma Bakalım burda üçünüzü de etiketleyecegim

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah benim.ilk çocuğum kız gönlüm de ona bir kiz kardeş olmasından yana ben 3 kiz kardeşim ve hep şükrettim rabbime iyi ki kız kardeşlerim var diye aMa annem 3.'yu erkek olur mu acaba diye doğurdu o da kiz oldu o yüzden kiz erkek boş hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…