• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aaaaa😍 nerden anladinn heyecanlandim baaak💃
Elleri ayakları ayrılmış minnak bir bebek gibi elleri ayakları ayrık olan erkek derler oglumda öyle oldu 10 haftalıkken ben erkek oldugunu biliyordum şimdikinde erkek mesala 8 haftalıkken gittigimde herşeyi ayrılmıştı

Elleri ayakları ayrılmış minnak bir bebek gibi elleri ayakları ayrık olan erkek derler oglumda öyle oldu 10 haftalıkken ben erkek oldugunu biliyordum şimdikinde erkek mesala 8 haftalıkken gittigimde herşeyi ayrılmıştı

Canim o zaman 19 mayisda cekilen resme seni etiketliyeyim olur mu :D 9+5 oluyoruz orda ilk tahminini merakla bekleyecegim 😍🤭

Aaaa elleri ayaklari varmi ben bakiom bisi goremiomki yaaa bilmeyince😍 annemmm saglikla gelsin cinsiyet hic önemli degil oglum kızım hic farketmez 🤩😍🤲

Bi kaç site gezdim hamile kıyafetleri çok klasik , spor tarzda çok az var :KK53:

Bi kaç site gezdim hamile kıyafetleri çok klasik , spor tarzda çok az var :KK53:
Ben de dayanamayıp biraz göz gezdirdim hamile kıyafetlerine 🤭 LCW ve De Facto 'da spor tarz daha onceleri görüyordum. Benim almayı düşündüğüm kıyafetler; 1 hamile kot pantolonu, 1 siyah hamile pantolonu, üzerine de kombinleyebilecegim birkaç tunik ve fermuarlı, kapusonlu spor bir sweat olabilir. Hamile kıyafeti giyebilecek kadar gobusumuz büyüdükten sonra sanırım en fazla 4-5 ay ihtiyaç olur bu kıyafetlere.

Ben ifil ifil bol pantolonlar belleri lastikli seyleri tercih edicem hamile pantalonlarini yazin sicakda kendimu pisirmiyim diyorum yaz sıcağı malum hatta virüs belki bizi evden bile çıkarmayabikir nerde rahat seyklr varsa orda ben💃

Ben ifil ifil bol pantolonlar belleri lastikli seyleri tercih edicem hamile pantalonlarini yazin sicakda kendimu pisirmiyim diyorum yaz sıcağı malum hatta virüs belki bizi evden bile çıkarmayabikir nerde rahat seyklr varsa orda ben💃
Evet canım, muhtemelen virüs sebebiyle zaten disarilarda çok gezemeyecegiz. Yaz sicaklarinda evde zaten şort & t-shirt takılırım 😄

Vala bende düşündüm bi özele görüneyimmi diye ama bi sorun çıkmadıkça gitmicem başka doktora bide benim ilk yavrum olacak senin ikinci gönlünden geçen vardır elbet😊
Evet kizim olsun istiyorum Allah nasip ederse ilkinde eşim kız diyordu erkek oldu şimdi erkek deyip duruyor(totem yapıyor bence)bende kız hissediyorum 😃 bakalım heyecanla bekliyoruz, canm ben başka hastaneye gecicem zaten cinsiyet soylemezse dayanıp 13 haftada başka doktora gecicem şuan gittiğim tam teşekküllü bir hastane değil

Evet aynı şeyler bende şu askılı salopetlere çok özeniyorum ama istediğim gibi göremedim henüz çok kisalar yalnız ilk defa ins tgrm sipariş verdim bakalım nasil gelicek bol kesim bir elbise aldım göbekten her türlü olur çıkmaz da hatta ☺️☺️🤣

Ben geçen hafta alt üst takım aldım kumaş yazlık Bi de siyah pantolon aldım

İnşallah ,benim bulantılar kayboldu ,bir sorun mu var acaba korkmuyor değilim daha ayın yirmisine de çok var ,sürekli de gitmek istemiyorum doktora inşallah iyidir bebeğim
Benim de hicbir sey canim istemezdi halim yoktu. Dun sarma bile yapabildim. Sadece kokuya hassasiyetim devam ediyor

Evet aynı şeyler bende şu askılı salopetlere çok özeniyorum ama istediğim gibi göremedim henüz çok kisalar yalnız ilk defa ins tgrm sipariş verdim bakalım nasil gelicek bol kesim bir elbise aldım göbekten her türlü olur çıkmaz da hatta ☺☺🤣
bende awmlerin acilmasini bejliyorum ise giderken paket lastigi takiyorum dugme kismina😀

Ben de dayanamayıp biraz göz gezdirdim hamile kıyafetlerine 🤭 LCW ve De Facto 'da spor tarz daha onceleri görüyordum. Benim almayı düşündüğüm kıyafetler; 1 hamile kot pantolonu, 1 siyah hamile pantolonu, üzerine de kombinleyebilecegim birkaç tunik ve fermuarlı, kapusonlu spor bir sweat olabilir. Hamile kıyafeti giyebilecek kadar gobusumuz büyüdükten sonra sanırım en fazla 4-5 ay ihtiyaç olur bu kıyafetlere.
Evet hemde biraz kalın almak lazım karnımız artık kış aylarında büyüycek inşallah 🤲😍

Back
X